Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bog

    HÁZIGAZDA

    válasz snowdog #3275 üzenetére

    A Mio nagyon durván megszivatta magát a hazai piacon. Pont egy hete láttam egy grafikont, hogy tavalyhoz képest hogyan változtak a piaci részesedések. A Mio majd' 30%-os szelete 9%-ra esett vissza.

    A Mio hazai forgalmazója (LCP) próbálta menteni a menthetőt, de többek között ebbe buktak bele, pedig tényleg mindent megtettek, a gyártó mögött megállapodtak a Nav N Go-val, adtak frissítést, becserélték a régi gépeket, stb.

    Kár, hogy ez sem volt elég.

    Egy szép világban ez úgy lenne, hogy veszel egy gépet és veszel egy szoftvert. Csakhogy ez nem egy szép világ, sajnos, a gépet muszáj megvenni, a szoftverre kiadott pénz kapcsán pedig mindannyian tudjuk, hogy hogyan állnak hozzá a magyar felhasználók.

    Őszintén szólva én azt várom, hogy a WinCE menjen a kukába. Legyen helyette egyedi naviOS (lásd a Garmin Linux alapú cuccát), vagy legyen a gépeken Android. Aztán lehessen venni akármilyen szoftvert az Android Marketből. Máshogy ne legyen esély. És akkor mindenki azt a vasat és azt a szoftver választja, amelyiket csak akarja, vagy amire pénze van.

    Tudom, utópia.

    Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

Új hozzászólás Aktív témák