Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dewri

    aktív tag

    Gondoltam próbálkozok szélesíteni az általam használt frémek körét, ha már megvan mind, akkor tiszta gáz, hogy mindig csak Inaros-Mesa-Rhino, semmi más...

    Szóval kérnék egy kis magyarázatot a Sarynhoz, hátha tudtok tanácsot adni hogyan is működik tulajdonképpen? Bementem pályákra, semmi extra. Bementem direkt egy Sanctuary Onslaughtra, mert ott folyamatosan jönnek.

    Eltolom az egyes képességet, a spórákat ugye, akkor jön a számláló, alatta, hogy mennyi fertőzött van. Na ez a szám nem nagyon emelkedik, általában 5-8, néha fölment 12-re, egyszer volt 24... Közben vágom az ellenfeleket slash melee-vel.

    Ha rányomom a négyes képességet ilyenkor, akkor úgy veszem észre, hogy lezúzza azokat akik épp meg vannak fertőzve. Vagy nem jól láttam? Kicsit hullanak az ellenfelek körülöttem, de azért marad bőven.

    A spórák számlálója gyorsan leesik. Az energia folyamatosan megy le, a végén már semmit nem tudok kapcsolni...

    Ez így nem az a pályapusztító cucc, ami minden videóban látható. Hogyan kellene működnie a képességeinek? 1-4-3? Vagy 1-3-4? Várni kell míg épül a spóra számláló és utána 4? De nem épül, épp ez az: hogyan épül? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák