- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Új rekordom van! Körülbelül 0,3 mp alatt befejeztem egy missziót! (Pluszmínusz 0,1 mp.)
Nagyon egyszerű, online becsatlakoztam egy nightmare menetbe, még éppen láttam a folyosót, aztán kirakott, hogy MISSION FAILED !
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
vaakuum
addikt
válasz dilipok #1050 üzenetére
Van egy ilyen köz(?)mondás
"Egyél szart. Százmilliárd légy nem tévedhet."
Részemről lezártam.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
dilipok
veterán
válasz vaakuum #1052 üzenetére
Annyira rossz a kanapen "gorcsolni", neadjisten egy fotelba. FUUUJ. Szornyu. Nem is tudom, hogy nevezhetem magam embernek. Abba meg bele sem merek gondolni, hogy masok is ilyen mazochista modon jatszanak. Azt meg vegkepp csak suttogva merem megemliteni, hogy sok jatekkal (neha fps-sel is) meg a pcn is kontrollerrel jatszok, mert kenyelmesebb, atgondoltabb az iragyzitas. Na sebaj. Szerinted az szar, igy az szar. Mostmar teljes egeszeben meggyoztel engem isMivel kiszerkesztetted, en is
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
vaakuum
addikt
válasz dilipok #1053 üzenetére
A magamfajta idióták egyébként egy ilyennel pl. már könnyebben meggyőzhetőek lennének (ránézésre egér+hydra kombó egy konzolhoz):
szerk: nem hydra, csak egy fél kontroller, ahogy látom, hang meg itt nincs hozzá), de jónak tűnik.
http://www.youtube.com/watch?v=WIBND8nTa-w
Jó lenne tudni, ezek az irányítók mennyire elterjedtek, merthogy nem nagyon hallani róluk. Ideje utánaolvasnom. Ráadásul fotelból is lehet vele tolni, csak az "egér" alá kell valami stabil-sík felület. Szóval lehet fogunk mi még egy szerveren játszani valamit.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
HaaS
addikt
Pöcsöltök itt ezzel a konzolos marhasággal... nekem meg senki nem gratulál? 0,3 másodperc!!!
A labda is elég egyszerű dolog, egy redvás gomb nincs rajta, nem hogy billentyűzet, mégis működik valahogy... jót lehet vele játszani, sőőőőt... egész élvezhető, nem is értem. Kit érdekel, hogy mennyire kifinomult?
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Az igaz lehet, hogy a heavy melee cuccok csak max. 3 ellent sebeznek egyszerre AOE, és azt is csak akkor, ha valami forgópörgő technikáva, vagy ugrással használják? Merthogy az Orthosnál és OrthosPrimenál külön ki van emelve, hogy "up to 5 target", tehát ezek nagyon spécik, mert ötnek is odavernek egyszerre, ha a hatókörben vannak.
Tehát a normál atk-swing csak 1 mobot sebez minden nehézfegyvernél?
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Haverommal steam-ről leszedtük a játékot, hogy egymással tudjunk játszani.
Contacts menüpontnál fel is vettem, vissza is igazolt, de a játék azt írja, hogy offline módban van.
Ha ő vesz fel akkor is ez van, és így nem tudunk játszani.
(steamből illetve a játékból kijelentkezést is próbáltuk utána se lett jó)
ötletek?#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
milyen portok?
(most szedtük le, nem ismerjük a játékot, csak annyit tudunk róla amit gameplayben láttunk)#KeepFightingMichael
-
-
dilipok
veterán
-
gerisz23
őstag
az egyik gépen át kell állítani hogy melyik portpáron csatlakozzon.úgy se biztos,hogy látni fogjátok egymást.routeren meg lehet be kell állítani hogy azokat a portokat át kell engedni,upnpt játékban meg kikapcsolni,ha routeren bevan akkor ütközés lehet
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
Walkmanfon
aktív tag
Ez a 2035-ös dolog ip bann vagy account fagyasztás ? Tegnap megesett velem hogy mikor jött ki az update éppen egy defense mission-on voltam és ahogy kirakott a játék csak a semmiből kaptam 3 millió creditet ez ugye szép és jó csak szerintem ezt is az én számlámra fogják írni.. :/ Azok a szoftverek amiket találtatok működnek a kikerülésre vagy van valami megoldás ?
Egyébként Üdvözletem mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
HaaS
addikt
válasz Walkmanfon #1070 üzenetére
Üdv! És passz... sajnálom. 2035 elé messze van, én ticketelnék.
-
Komplikato
veterán
válasz Walkmanfon #1070 üzenetére
Account fagyasztás, meg gondolom hozzákötik a Steam accountomat, mail címemet is ... IP-nek sok értelme nem lenne, hiszen azt tök könnyű megkerülni. Ki kell törpölnöm a levél szövegét a tickethez ... nem tudom mi fontos és mi nem. Leírom mit nem csináltam, leírom a gép HW paramétereid, drivereit, OS-t meg ha tényleg számít a gépen lévő összes SDK-t. Szerintetek mi kell még a ticketbe?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
dilipok
veterán
válasz Komplikato #1073 üzenetére
Elso kerdes szerintem inkabb az legyen, hogy miert is banoltak pontosan. Ha azt tudod, akkor mar jobban be tudod hatarolni, hogy mi miatt tortenhetett ez.
-
Komplikato
veterán
válasz dilipok #1074 üzenetére
Persze, hogy fontos, de pont leírnám a levél elején, hogy elolvasva a felhasználói szerződést és a témával foglalkozó fórumokat SEMMI olyat nem követtem el, amiért járna a ban. Nem mentegetőzést írok, hanem reklamációt. Ha akarják elárulják mit néztek be nálam, ha akarják nem. De azért fontos, hogy pl. egyes SDK-ra ugrik az ellenőrzésük, mert ha visszakapom az accountomat majd 10 perc - 1 nap múlva ugyan azért kirúgnak, akkor hiába van igazam. A zéró tolarenciát meg támogatom, de akkor értelmes védelmet kéne csinálniuk. Ez így elég gáz, ha nem csináltam semmit és még nekem kell ezt bizonygatni. Kissé gestapos.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
dilipok
veterán
válasz Komplikato #1075 üzenetére
Leirhatod, de szerintem felesleges. Ha megmondjak miert kaptad a banant, akkor majd tudsz vedekezni is. De amugy te tudod, csak azert irtam, amit irtam, mert kerdezted
A kisse gestapos dumat meg amugy felesleges hangoztatni, mert te is elfogadtad az EULA-t.
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz dilipok #1076 üzenetére
Igen elfogadtam látatlanban, jó magyar szokás szerint, de amikor kijött a figyelmeztető ablak, akkor elolvastam ami ott van. És az alapján ismétlem NEM tettem semmi olyat. tehát az egy dolog, hogy elfogadtam, de nem is szegtem meg! Tehát pont ezért hangoztatom az EULA-t, mert a szöveg szerint annak megszegése miatt kaptam kitiltást. De nem szegtem meg!
-
dilipok
veterán
válasz Komplikato #1077 üzenetére
De azt sem tudod, hogy miert banoltak. Akkor most mirol is beszelsz? Ezert mertem javasolni, hogy kerdezt meg, hogy miert repult a banan... Ettol meg beleirhatod a ticketbe, hogy tudtoddal nem sertettel EULA-t, de annak ertelmet nem latom, hogy egy csomo felesleges dolgot irjal bele anelkul, hogy tudnad, hogy egyaltalan miert is banoltak.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Azon gondolkodtam, hogy vajon tárgyalnak-e a megfilmesítésről... vagy már el is adták? Merthogy igencsak ki lehetne hozni ebből a nagy orokines ősmasszából valami "formásat"... szuperhősök, ratata, némi értelem, aztán egész eladható lenne... mint a Mortal Kombat annak idején.
Mi meg örülnénk.
- Mekkora volt már a HEK a rinóná'... láttad a szuszpenzorát? Az is nagy volt...
- Ja. Durva. A volt is megkapta A Vandal Snipetronját végül.
- Az meg b+. Hogy mosolyogtak már a pajzs mögött, mikor jöttek a korpuszok! A Defense viszont unalmas volt....
- Ja. Legalább valahova értelmesen bele tudták pakolni a nixet.
- Káoszolt mámekkorááát...
- Ja. Mer' másra nem jó.
- Hát... ja...[ Szerkesztve ]
-
Walkmanfon
aktív tag
Ez mi és hol lehet megszerezni/megvenni vagy kifejleszteni
Bocsi a kis felbontásért telón csináltam.Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
HaaS
addikt
válasz Walkmanfon #1080 üzenetére
Ez a múlt.
A régi modrendszer, időgép kell hozzá.
-
HaaS
addikt
Érdekes... Ash 4. skill még mindig bugos, ahogy eddig is...
-
xkoti
senior tag
Ma egy ismerősömnek kidobta a stlaker a smoke color-packot a mázlista
KO
-
Walkmanfon
aktív tag
Érdemes klánt csinálni ha csak 3 án vagyunk? És ha mondjuk tgfelnénk azt milyen szempontok alapján?
Sose lopj olyantól, aki gyorsabban fut nálad. "Love is trash, b*tches need cash. "-Gandhi
-
Walkmanfon
aktív tag
Ash vagy frost a jobb?
[ Szerkesztve ]
-
xkoti
senior tag
válasz Walkmanfon #1089 üzenetére
Nos először is szerintem nem érdemes klánt csinálni inkább csatlakoz valamelyik klánhoz .
Nos az hogy melyik karakter jobb szintén nem lehet megmondani mert ember függő .
Én nekem meg volt ASH amíg le nem nerfelték nagyon jó kari volt most se rossz de nekem nem adja vissza a régi önmagát. Frost az egy nagyon jó kari most is azt használom . ASH assasin míg Frost egy tank karakter def-ekre tökéletes míg ash nem éppen . Nah de lényegében én személy szerint a frost-ot ajánlanám .KO
-
HaaS
addikt
válasz DokiBaxxi #1083 üzenetére
Szkillhasználat után visszarak a kezdőhelyre, de semmire nem reagál, egy helyben brékel az Ash, még üzenetküldés sem megy. Fekvés után a feltámasztás sem segít... egyszer sikerült a napi 4 revive egyikének felhasználásával kimászni belőle... sajnos nálam nem ritka bug... bug volt, de mivel már harmincas, szinte lényegtelen... majd javítják.
-
RzRobot
tag
Új videót töltöttem fel emberek! Áttekintés az Update9-ről! Aki gondolja lesse meg! Thanks! [link]
-
vaakuum
addikt
A Raptornál jellemzően még mindig nincsen drop általában?
Lehet nekiállnék novát farmolni, mert a Vauban nem győzött meg egyértelműen, hogy rakjam bele a jelenlegi egyetlen reaktoromat."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest