Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RG4L

    őstag

    Nem igazán kellene "veszekednetek" ezen.

    Atlantisnak igazat adok abban, hogy azon csoportnak, akik csak úgy elrepülgetnek ezzel-azzal a géppel, megfelel a játék. Viszont a játékosok ezen része nem rendezheti le annyival, hogy ha valaki márpedig Bf vagy Fw mániás, ráadásul szimulátor párti, akkor ne használja ezeket a gépeket, helyette menjen mással. Ugyan miért? Azért mert a Gaijinnak fontosabb a G.50 és a Ki-49 flight modelljének javítása, mint hogy végre megcsinálják a Typhoonokét vagy a Griffon motoros Spitekét? Ugyanmár.

    Szerintem alapvető dolognak kéne lennie ennél a játéknál, hogy addig nem tesznek be új gépeket, amíg azok flight modellje nem valósághű vagy nincsen a közelében, illetve amíg le nem modellezik rendesen az egyes gépek sérülési modelljét, valamint minden egyes fegyverzetet, amit lehet. Hogy miért? Valósághű játékot szeretne mindenki... pont ez az, ami miatt nem nagyon alakul a játékoslétszám.

    Hogy csak egy-két példát mondjak még a német gépeken kívül:

    Miért van az, hogy az amerikai M2 Browning jobban sebez, mint egy német vagy japán 20mm-es cannon (azért nem veszem ide az angol Hispanokat és az orosz 20-asokat, mert azok ránézésre is rendben vannak). De, hogy ne menjünk ennyire messzire, csak meg kell nézni a német 7.92mm/13mm és a japán 12.7mm-es konfettiszórókat az amerikaihoz képest. Ég és föld. Vajon miért? Vagy rászarnak pl. a japánokra, mint ahogy eddig is tették, vagy az amerikai nincsen rendesen modellezve/buffolva van, vagy DM-beli eltéréseket kell keresni. Akárhogy is van, ez így nem jó. X hónapja rinyál a német játékosbázis, hogy legyen végre ténylegesen stealth ammo, ugyanis valamelyik német cannonban a stealth lőszerfűzés sorozatosan nyomjelzőket lő. Javítva lett-e? Nem. Lesz-e? Ki tudja, talán.

    A másik dolog ami még ide tartozik, ez a patch/javítási rendszer. X havonta kiadnak egy nagy patchet sok új géppel, javítanak ezt-azt, FM+DM pontosítások, ez így mind szép és jó, ha nem kéne mindig "újratanulni" a játékot emiatt. Ha bemegyek egy meccsbe például az első Ki-84-essel, akkor tudom milyen ellenséges gépekre kell számítani és, hogy azokhoz képest az én gépem mit tud. Ez lenne a kulcsa annak, hogy jó teljesítményt tudj elérni. Ha minden 4-5-6 havonta javítanak, tökéletesítenek a fizikán, a gépeken, satöbbi, mindig kapsz konkrétan egy majdnem új játékot, de legalább más körülményeket a csatákban. És itt jön elő az, hogy ezeket el lehet kerülni azzal, amit már említettem... egyszerűen félkész gépeket (F-82) és Typhoon/Tempest/Spitfire egyveleg flight modellel ellátott Griffon Spitekre szerintem senki nincsen rászorulva.

    War Thunder: Gelesztaa

Új hozzászólás Aktív témák