Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BerserkGuts

    őstag

    Hát én nem állok be a sorba mert a gaijin ezt mondta akkor az úgy van nem számít hogy logikátlan nincs értelme mert akkor bárhova berakhatjuk a magyart lehetek japán is ha tengelyhatalom a lényeg vagy ha csak be kell rakni akkor mehet bárhova.
    Meg mit kell támogatni annyira amikor vannak nemzeteknél hogy rankonként 2 járművet ha össze tudtak szedni :DDD

    De amúgy azt nem fogja fel senki hogy van bőven járművünk saját tech tree-re most már főleg high tech szinten még ha átcímkézett t55, t34-85-el meg ilyenekkel is kell kipótolni de király tigris is belehetne rakni stb... töltelékelni a hiányzó részeket mert van nemzet akinek 2-3 van csak egy ranknál az is lopott és akkor mi van úgyis kilőnek 2x bukó meccsen többet nem jöhetsz vissza nincs elég pont.

    Nem is értem minek kell 8 vagy akár 10 jármű is helivel repcsivel együtt ha úgy lőnek ki hogy pislogni se tudok és bukta a meccs 5perc alatt akkor ehhez át kéne alakítani a játékot hogy ne ez legyen már 2x kilőnek hogy semmit nem tudsz csinálni vége is van.

    De ezt írtam már hülyeség a respawn lehetne haladni a pályán ha elfoglalják akár a reptérig is ellehessen menni és befoglalni kilőni a repülőket felszállás közben vagy több repteret elfoglalni lehetne bőven feladatokat adni nem ez a ticket rendszer számolgatja a semmit mert úgyis a kill fog dönteni ha elölik teljesen az egyik csapatot hiába foglalt jól meg sokat a 10-20.000 pont elpárolog pár perc alatt sok értelme van ott szenvedni.

    12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000

Új hozzászólás Aktív témák