Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5ent1nel

aktív tag

válasz BoB #9307 üzenetére

Kb. szerintem is úgy van ahogy írtad és azzal nem is lenne gond, csak hogy én mást figyeltem meg:
    AB! :)
    Leo A1A1-et erőltettem sokáig, mert a stock-ként minden volt csak élvezhető nem a játék. Sebaj, próbálkoztam kb két héten keresztül, napi 2-3-4 csatával - aztán az élettől is elment a kedvem, szóval kiléptem.
    Letelik a kb két hét, mondom nem csak sz*pni járok én ide, legyen egy jó kör is: 5.7 Tiger.
    Azta! Nincs +1 BR!
    Mindegy milyen pálya, mindegy milyen tank, de one shot-oltam: Körönként 10-12 kill... gyanús is volt, hogy CSAK jó köreim voltak. Persze volt hogy kikaptunk, de akkor is megvolt a 4-6 kill és azt figyeltem meg, h olyan "mázlijaim" voltak, h pl. hiába döntött páncél, hiába kedvezőtlen szögből tudtam csak rálőni, bevitte: one shot! És e mellett a Tigrisem mintha jobban pattogtatott volna... több meccset csodával határos módon éltem túl.

Aztán egy hét jóság után "visszaállt a rend", sőt!
    Volt hogy az istenért sem tudtam kiszedni egy tankot 2-3 lövéssel sem - megbénult, javított, stb. de nem halt meg - aztán "kistársam" egy lövéssel belopta! :D Másikat belövöm az ammo-nál, de még csak ki sem gyullad, a lőszer meg csak elfeketedik és eltűnik a killcam szerint.
    Kb 30m-ről lövöldöztük egymást egy Tigrissel, mozogtunk előre hátra, 3x lőttünk egymásra. Én jobb fedezékben voltam, így Ő lőtt rám egy lepattanót és két törmeléket én 3x lőttem a kilátszó lapos elejére, valahol a kukucska és a gépágyú között, de 3x a kukucska bal felső (erősített) sarkát találtam el... mindig ugyanott! Pedig nem gondosan megtervezett pixelvadászat volt kettőnk között, mégis háromból három ugyanoda.

Esküszöm gondolkoztam rajta, h ezzel fel tudnék lépni egy cirkuszban! :D

Szóval valami van, ami az igazi! :(

Új hozzászólás Aktív témák