Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mobilemaster

    csendes tag

    válasz Lex Icon #5690 üzenetére

    Sziasztok!
    Meglátva a hozzászólást, nekem is hasonló a problémám, csak az én készülékem egy Samsung J6 2018 dual sim. Szintén ezek a beállítások, VoLTE engedélyezve, 4G megy, feltöltőkártyás sim pár éve lett modernebbre cseréltetve.

    XEH szoftvert tettem fel még valamikor 2 éve, rootoltam Magisk-al, azóta nem lett hozzányúlva, és tudtommal független a készülék viszont csak Yettel kártyával használtam.

    A pontos hibajelenség az, hogy hiába van engedélyezve a VoLTE a telefonon, nem hajlandó figyelembe venni. Egy fagyás után újraindítottam a telefont, ekkor megjelent a VoLTE, repülő módot ki-be kapcsoltam és már nem tért vissza. Szolgáltatói oldalon alapértelmezett beállítások vannak tudtommal. Jó lenne ha el lehetne érni hogy menjen a VoLTE, és a VoWIFI-nek mégjobban örülnék, akár Telekomos vagy Vodafonos kártyával, de erre vonatkozó beállítást még csak nem is találtam a telefonban, pedig állítólag Telekomos kártyával viszi a VoWIFI-t is az itteni táblázat szerint.

    Ha bárkinek van valami jó tippje örömmel fogadom. Ha nem jön össze az sem nagy gond, lassacskán egy teljes újratelepítés is kelleni fog, vagy már ideje lesz lecserélni. Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák