Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • v-man

    őstag

    válasz Terentius #15733 üzenetére

    Egy hónapja használom, androidos, 4magos kínai mobillal, durván 120-150 percet beszéltem eddig róla, abból a többség mobil hívás volt.
    Mindössze 3-4 alkalommal kellett újra hívnom, mert a hívott fél nem hallott, a többinél nem volt vele különösebb gond. Párszor panaszkodtak visszhangra is, ami a hívás első pár másodpercét követően megszűnt.

    Annyit tapasztaltam még, hogy elég fontos neki a stabil net, nekem elég gyenge feltöltésem van (30-40 kb/s körül van a maxom) adsl-lel, ha a telefonálás alatt kilövöm a többi net-felhasználó programot, akkor gyakorlatilag tökéletes wifin.
    Mobilneten szintén teljesen használható, én dedikált adatcsomaggal használom, kétsimes készülékkel, sőt még jobbnak is mondanám mint wifin.

    Ha azt nézem hogy gsm-en ennyi beszélgetésért már kifizettem volna bőven 5000 ft-ot, egyáltalán nem bántam meg a feltöltést, és még mindig van 8 eurónál több az egyenlegemen.

    XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X

Új hozzászólás Aktív témák