- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Pont ezért választottál ilyen avatárt, hogy kompenzálj
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Ha már a VGA-knál tartunk: lehet, jövő hónapban végre tudok venni egyet. A mostani 4850-es mellett eléggé vga limiten vagyok 1920*1080 felbontás mellett...
i3-2100 + 8 GB RAM mellé gondolom elég egy 7770-es.
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #2455 üzenetére
Annyira azért nem, mert az 1200 csak benchelésre alkalmas, amíg nem kerül rá értelmesebb hűtés, hogy 1.275V felett is mehessen..úgy talán meglenne játékokban is a stabil 1200..így viszont marad az 1100 1.15 (droppal 1.13) fesszel, ami még hűthető. Nézd a másik oldalát, Te legalább megtapasztaltad, mit bír, normális procival ;p Lehet, nekem is várni kéne, mit megy i5K alatt, de egyszerűen úgy érzem, az instabil 1200 miatt nem az van a gépben, amit terveztem..szóval váltási kényszer kialakult, nincs mese ;p
föccer
Tényleg javasoltabb egy 7850, akár 1GBos is, ha nagyon árérzékeny vagy, bár azon az 5kn nem szabad múlnia, ha hosszú távon gondolkodsz..egyre több címnek kell 1+GB VRAM, főleg FullHDban..idővel úgyis aládobsz egy jobb procit.
Egyébként, most, hogy elkezdtem játszogatni érdemben, annyira azért nem vészes a CPUlimit i3mal, legalábbi szigorúan single..multira biztos ergya lenne, de single toltam jópár játékot és sehol nem volt játszhatatlan minFPS..szóval szódával elmegy az i3..cserébe passzívan is 60°C körül tetőzik x) -
szasanyi
félisten
Én azt mondom nagyon függ attól, mivel játszol. Én teszteltem egy általam karácsony előtt összerakott gépbe rakott ASUS HD7770-DC-1GD5-V2 kártyát. Az új, br. 31k-s árához képest nagyon jónak találtam, halk és hatékony hűtéssel.
Van több olyan játék ahova 1080p-ben is elég, de sajna sok van (és egyre több lesz) ami(k)hez nem. Ki lehet fogni normális áron HD7850 2GB kártyát, azzal sztem is - a meglévő CPU limit esetén is - jobban járnál. Sajna ezek inkább ~45k (vagy afölötti) áron mennek, így aztán hiába jobb ha vki nem tud, vagy nem akar (utóbbit itt tagadni köll, mer' megköveznek érte ) kiadni érte. -
föccer
nagyúr
45k-t biztos nem fogok adni egy vga-ért. 30-at sem szívesen, sőt! Eddig is szinte csak ez tartott vissza. Viszont most eladom a házat, lesz vga-ra való
ps: jah, egyébként Starcraft2, Minecraft. Semmi FPS játék, mert nem szeretem őket.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Most 512 MB VRAMmal tolom és ez is majdnem elég. Játékban nincs gond, csak amikor replay-t nézek vissza x2 vagy x4 sebességgel, akkor akad meg pár másodpercekre.
üdv, föccer
-
szasanyi
félisten
Én inkább úgy mondanám, hogy korcsosodik a magyar nyelv. Mert ha normális kifejezések, sőt a szakzsargon helyett is szlenget nyomják... bár nekem már a szakzsargon sem tetszik, ha túlzásba viszik. Vagy mint a politikusok és a közéleti személyek (ezek közül is kiemelném a gy. celebek) amikor nagyon okosnak akarnak látszani.
-
Qru
MODERÁTOR
Akkor ok, ha csak régebbi játékokkal játszol vagy beéred natív felbontás alatt is akkor nem para, elég az 1GB is. Nekem egyedül Skyrimben volt érezhető a visszalépés mikor a 480-at eladtam és megvettem helyette a 460-at.
szasanyi: Magyar, nemzeti hipp-hoppot!!!! Am meg nem tudunk az útjába állni ennek. Hiába nyomja az idősebb korosztály a nemzeties érzelemeket, meg dolgokat a fiatalok már a globalizálódó világban nőnek fel és sz@rnak rá. Ez van.
#nincsbennetarcsi
-
szasanyi
félisten
Nem az a legnagyobb baj sztem. Mi valahogy genetikailag hajlunk arra, hogy NE a jót és hasznosat, hanem inkább rosszat vagy fölöslegeset tanuljuk el másoktól. Nem akarom sorolni miért mondom ezt, de hidd el számos példával (katonai-, rendőri-, politikai sőt közéleti területekről is) példákat tudnék sorolni.
-
marsu
veterán
Van olyan magyar linux, ami CD-ről futtatható
Szükség lenne egy linkre ahonnan le tudnám tölteni ...
Az origo szoftverbázis éppen karbantartás alatt van.
Press any key to continue ...
-
föccer
nagyúr
SC2 natívon ultra-high beállítások mellett szépen megy 2v2-ben is. Max akkor fogy el a technika, ha valami nagyon durva csata van kibontakozóban. Mondjuk 3v3-ban 6*200 supply sereg.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
addikt
3DMaki tuningeredményem:
7950 1000/1500 1,15Vnofene
-
embe
nagyúr
Nekem csak ennyi:
3DMARK Fire Strike módban, kevés tuninggal ez jött ki. Sapphire HD7770 OC.
[link] -
addikt
Itt sok hardver pörög, 7750 kereső hirdetésem lett, ha tud valaki ilyet, ne fogja vissza magát.
Köszi!nofene
-
Mercutio_
félisten
A "globalizált világ" - bármit is jelentsen - nem zárja ki a műveltséget, sőt...itt inkább arról van szó, hogy az átlag színvonala csökken.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
Új, vagy használt. Ha új, akkor eléggé best buy. Lehet be is ruházok rá, ha másnak nem kell.
üdv, föccer
-
Vigneau
félisten
GTA IV és EFLC. Kezd kihullni a hajam tőlük. Mi a bánattól inaktív a menüben a grafikai beállítás? 1 évvel ezelőtt a GTX 570 idejében még nem volt gondom velük. Azóta VGA-t cseréltem, és nemrég újraraktam a rendszert is. Felrakom most a játékokat, erre 800*600 és low graphic. T.K.O....
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #2491 üzenetére
Szerintem átvertek és nem is 7950ed van, hanem 1950ed
Egyébként az XLiveos mentés/config file bekavarhat talán
Bár ha azóta húztál új rendszert, akkor elvileg az is 0ázódott.
Próbálj egy reinstallt, hátha észheztér..ha nem, gépújítás#2493
Kapd le mindkettőt, tedd fel úja az alapot és nézz rá, hátha..[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #2493 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a commandline.txt volt a gond. De ilyennel eddig sosem kellett kínlódnom...
Go to your \Steam\steamapps\common\grand theft auto iv folder (in Program Files or Program Files (x86) by default)
Create a new text file and name it: commandline
In the text file just add "-norestrictions" without the quotes and save it.
However, it could be simply that your graphics card isn't powerful enough, so don't set the settings higher than your card can handle or you will get missing textures and other graphics problems in game as your card struggles to keep up.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
föccer
nagyúr
Esetleg egy még kisebb (4850)? A linkelt 7770-est már eladták, most válaszolt a srác.
üdv, föccer
-
embe
nagyúr
Akkor ennyi. Nem volt külön hirdetése, csak a helyi topicba írta be, így ott nem látszott hogy megvan-e még.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest