- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz radi8tor #17301 üzenetére
Ismerkedek a lappal:
"Easy Driver Installer
Azon felhasználók akik nem rendelkeznek optikai meghajtóval elkerülhetik, hogy az illesztőprogramokat a szoftver CD-ről kelljen telepíteniük, az Easy Driver Installer az UEFI egy igen hasznos eszköze, melynek segítségével egy USB tárolóról telepítheted a LAN illesztőprogramot, majd ezt követően letölti az internetről és telepíti a további szükséges illesztőprogramokat. Egyáltalán nincs szükség CD-re vagy optikai meghajtóra!"
Vagyis pendrivról a biosban fellehetett volna tenni a lan drivert, és a biosból frissíteni a drivereket.
-
eszakas
senior tag
Hát nem megbántani akarlak, de te sem eszel meg mindent. Gondolom a párod cipőjét sem veszed fel hiába cipő a neve.
Ezzel szerencsétlen alaplap/windows is így van. Ami nem az övé azzal nem fog menni, viszont ha majd a sajátját kapja meg akkor fog vele menni.A kérdésedre válaszolva: Igen fel kel rakni minden driver sőt tovább megyek a legfrissebbet neked kell a gyártó honlapjáról letölteni.
Miért? Mert a windows csak azt fogja feltenni amit beletettek akkor amikor a lemezre írták. Letölthet valami drivert ami működik de az akkor sem az ami a tökéletes működéshez kell. És ami még rontja a dolgot, hogy ezt minden perifériához meg kell csinálni ha azt akarod, hogy stabil és gyors legyen a géped.De hát tudod te ezt
"Easy Driver Installer" ez sokat segíthet
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
embe
nagyúr
válasz eszakas #17308 üzenetére
De tudod miből indult ki? Hogy egy vacak több éves egeret nem ismert fel a gép az új lappal. Eddig ilyen gondom nem volt.
Hidd el nekem mindig a legfrissebb driverek vannak fenn. A gyári oldalról, illetve az eszköz gyári oldaláról, mivel sokszor a lap gyártó nem frissít. -
ST05
őstag
válasz eszakas #17308 üzenetére
eszköztől is fűgg.. nem ilyen egyszerű: logitech kombót 1 usb-t bedugok, és egér bill megy. Legalább 6-8 lapon ez ok volt. igen itt haswellnél vannak usb "összeakadási anomáliák, de csak az elején.. de áramtalanít-átdug másba meg szokta oldani, míg egyes eszközök pedig problémásak.. . .
-
F e Z o
veterán
Azért ez elég gáz és bosszantó véleményem szerint...
Végre, hogy ismét tele vagyok szabadidővel, próbálom az elmaradt dolgaim pótolni. Egyik haverom szerzett egy régi zenegépet, aminek teljesen jó a hangosítás része. Feladatul kaptam, hogy szerezzek bele egy gépet, s csináljam meg a szoftver részét. Még régről van egy win98 alatt működő zenegép progim, bár nem dolgoztam 3-4 éve win98-cal, nem félek sok újdonság nem fog érni.
Másfél hónap után ismét futottam, s nem is ment olyan rosszul,mint az gondoltam volna,habárlehet futáselőttegy órávalnem kellett volna paradicsomos káposztát enni főtt hússal.
H2O über alles!
-
eszakas
senior tag
Igen, ezek így szoktak kezdődni. Nekem a TV kártyával volt így újabbat kellett venni .
Sőt én is átestem ilyen alaplapos cserén. Akkor megtanultam, hogy a legtisztább tisztán telepíteni ilyenkor
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
Cheesy
őstag
-
dfdfdf
őstag
válasz Cheesy #17317 üzenetére
Így van kinek mi tetszik ezzel egyet értek de ha valami nem tetszik attól még lehet jó szerintem valakinek.
pl ott a vámpíros film new moon vagy a bf cod széria semmibe nem nézem de attól nem szarozom le na jó a facebookot leszarozom de nem amiatt amit ad hanem amiatt amire az emberek és a zukorék használják.
Ízlesek és pofonok de azért nem ver pofon hogy nem szereted szóval nem kell leszarozni.
mondom ezt úgy hogy sosem szeretettem Ashéket néha néztem és ennyi semmi több.De azért elég tetszetős ez az app kár hogy nincs értelmes telóm
De a széldeszkázás fog következni eldöntöttem nem a gépfejlesztés. Bár lehet fogok tudni jó áron egy ps3at beújítani azt lehet megteszem majd kiderül. most jó lenne ágyból gamelni mert rengeteget fekszek mert ha álok vagy ülök mint most bedagad a térdem és fáj. -
Bjørgersson
félisten
Speed(R) szerinted létezik ilyen?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #17319 üzenetére
Persze, Gigáéknál ez alap..rengeteg gond volt az OC 560 szériával náluk..
Órajelvisszavétel vagy feszültségnövelés szerencsére többnyire megoldja..
Ettől függetlenül még ott a BSOD téma, ami a mai napig sokakat kiidegel.
Ha utóbbitól nem terhes az adott darab, a kiírt áron végülis nem rossz kari. -
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #17319 üzenetére
Főleg a SoC verzióknál volt blama. De újabb BIOS megoldotta - emelt a gyártó a gyári feszültségen.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #17321 üzenetére
Arra gondoltam, megpróbálok kizsidózni a hirdetővel 1:1 cserét a mostani kártyámra, csak ha mondjuk valami komolyabb baja van a kártyának..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
dfdfdf
őstag
válasz Bjørgersson #17322 üzenetére
háát én kihagynám a helyedben de te tudod
-
Bjørgersson
félisten
válasz dfdfdf #17323 üzenetére
Ha tényleg csak annyi baja van és meg lehet oldani egy BIOS frissítéssel akkor egy 1:1 cserét mindenképpen megér(ne) szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
dfdfdf
őstag
válasz Bjørgersson #17324 üzenetére
Ha csak annyi baja van itt a lényeg
Én már nem szeretek kisérletezni megvallom öszintén megbízható tagtól jót veszek de ismeretlentől félig rosszat nem még ha megérné se föleg nem hdd vga ssd t -
Qru
MODERÁTOR
Ha nyernétek CM gamer egeret: [link]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Szakik, valakinek van esetleg bennfentes infója várható-e GTX 750-ek árcsökkenése?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
Valakinek nincs elfekvőben DDR2 800 memója olcsón?
-
Mercutio_
félisten
De , mert akkor még reméltem, hogy hamarosan jönnek a low profile verziók.
Viszont sajnos úgy tűnik az nem ma lesz , de mivel még megvan az AMD APU-s gépem, így még pár hétig nem hajt a tatár, hogy teljesen összerakjam az inteles konfigomat, elég lesz egy darabig a G2020-ban lévő igp, azt meg nem szeretném, ha úgy járnék mint tavaly, hogy megvétel után 1 héttel jött egy méretes áresés.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Ma utaztam először az új debreceni kettes villamossal és az is elromlott.
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #17337 üzenetére
Tönkretetted, talán terrorista vagy?
-
Bjørgersson
félisten
Francokat, beszálltam, álltunk még pár percet indulás előtt, majd egyik oldalt bezáródtak az ajtók, aztán a másik oldalon szépen kinyíltak és úgy maradtak.
-
Bjørgersson
félisten
Ilyesmi lesz a régi-új Start menü. Forrás: Brad SamsAs if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Végre kezd tűrhető áron menni újonnan, hátha lesz még olcsóbb, aztán a használtaknak is redukálódik majd szépen az ára.
-
emiki6
veterán
A 440 Hz-es romboló frekvencia Mit gondoltok?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #17340 üzenetére
Ezen mit kell látni?
emiki6: Rád már tuti hatott (bocs, demagas labda volt )
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
válasz emiki6 #17344 üzenetére
Régebben olvastam róla, az is kb. ilyen hosszú volt. Érdekes téma, szívesen olvasnék róla bővebben is, szerintem van valóságalapja.
(#17345) Mercutio_: Ott írom a kép alatt, "Ilyesmi lesz a régi-új Start menü. Forrás: Brad Sams"
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Íííígy van. Meg egy harmadikat, ha elromlana akkor ne maradjak sli nélkül...
Apropó NVidia. Nem ugrik be mi is a zöldek driverral telepíthető progija amivel gameplayereket lehet készíteni..... működik már normálisan? Hangot mikrofonnal lehet felvenni vele?
A fiam heppje ez....az ilyenek készítése. -
smiti
veterán
A geforce experience tartalmazza a ShadowPlay szolgáltatást ami képet s hangot egyidejűleg rögzít.
Bővebben : itt olvashatsz róla.
mod.:
Lemaradt, igen rendesen működik én már használtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Öregszem
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest