Hirdetés

Aktív témák

  • Type-R

    őstag

    Két pasi ül egymással szemben a vonaton. Az egyik nagyom méregeti a másikat. - Mit néz rajtam annyira - unja meg a másik. - Tudja maga nagyon hasonlít az anyósomra, kivéve a bajuszát! - Nincs is bajuszom! - De az anyósomnak van..

    Mit jelent az, hogy Paff, a bűvös sárkány? - Anyósom elesett a biciklivel.

    A férj megy haza és mint köztudott a feleség megcsalja! Amikor haza ér a feleség meztelenül fekszik az ágyon megkérdezi, hogy miért meztelen erre a feleség azt feleli, hogy azért mert nincs ruhája! Erre a férj így szól: -Dehogynem van ruhád! Erre kinyitja a ruhásszekrényt majd így szól: -Ez is ruha! Ez is ruha! Szevasz Gyula!

    Szülészeten, a vároteremben ülnek a férjek. Kijön a nővér és mondja az egyiknek: - Gratulálok, ikrei születtek! - Számítottam rá, ugyanis a ''Két medve'' étteremben dolgozom.
    Hamarosan újra jön a nővér, a következő férjhez: - Gratulálok, hármas ikrei születtek. - Érdekes, én a 3M-nél dolgozom.
    Elsápad a harmadik férj: - Úristen, én voltam a ''101 kiskutya'' operatőre...

    ENSZ: Van egyáltalán bizonyítékuk, hogy az irakiak tömegpusztító fegyverekkel rendelkeznek? Bush: Természetesen. Megőriztük a számlákat.

    Bush amerikai elnök bemegy egy általános iskolába hogy kérdezzenek tőle. Az első órán egy fiú áll fel elsőnek kérdezni.: - Elnök Úr, engem Bobnak hívnak és lenne önhöz 3 kérdésem. - Rendben - feleli Bush - nyugodtan. - Az első kérdésem: Miért mondja mindenre azt hogy terrorizmus 2. Miért mondja hogy mi vagyunk az erkölcs mikor mi dobtunk le két atombombát. 3. Miért csak a szavazatok újraszámlálása után lett elnök? Bush áll, nem felel. Pillanatokon belül kicsöngetnek. Visszajön az egész osztály. Egy másik gyerek áll fel kérdezni. - Elnök Úr nekem 5 kérdésem lenne. - Jó - feleli Bush. - Az első három ugyanaz mint Bobé. 4. Miért csöngettek ki 20 perccel előbb ki az előző óráról. 5. HOVA TŰNT BOB?

    Három számítógépnek felteszik a kérdést: ''Miért nincs hús?'' Afrikai: ''Mi az hogy hús?'' Kapitalista: ''Mi az hogy nincs?'' Kommunista: ''Mi az hogy miért?''

    Egy pasi az uszodában megbámul egy nőt, mejd beszól neki: - Hallja, hölgyem, de kicsi csöcsei vannak magának! - Micsoda pimaszság! - kiált fel a nő, és lekever az ürgének egy fülest. Másnap ugyanez a férfi megint odaszól a csajnak: - Na hallja, ha nekem ilyen mogyorónyi melleim volnának, nem égetném itt magam! - Na mostmár fejezze be! - kiált fel a hölgy mégegyszer, és ismét lemér egy maflást a tahónak. Harmadik nap a férfi meglepően udvariasan bocsánatot kér a nőcitől: - Nézze, hölgyem...tudom, hogy elég udvariatlan, sőt, bunkó módon viselkedtem magával, de szeretnék elnézést kérni, és megkérem, me haragudjon! - Ó, nem tesz semmit! - válaszol a csaj meglepődve. - Különben is igazam volt, mert tényleg nagyon aprók a melleim. Jut eszembe: nincs valami jó módszere, amivel megnöveszthetném? - De van! Próbált már WC-papírt húzogatni a mellei között? - Nem...Miért, maga szerint attól megnőnének? - Hát persze! Nézze csak meg a seggét!

    Az idős Pityák bácsi felszáll a buszra, kedvesen megszólítja a sofőrt: - Bocsánat uram, hol kell leszállni a Hősök teréhez? - Semmi gond bácsi - mondja a vezető - majd én szólok a bemondóba. Az öregúr meg is nyugszik, leül. Mikor a járgány megérkezik, a sofőr szól: - Öreg Pityák, leszállás! - mire a busz végéből három öreg nő: - Kötyönjük tyépen!

Aktív témák