- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiszolczi
csendes tag
válasz H2o-pok #7004 üzenetére
A Prot csak ajánlani tudom. Nagyon jól szól, atom stabil kapcsolat, akksi király, viszont akinek fontos a gyártói alkalmazás, vagy nem szereti hogy jobban kiáll a fülből, nekik nem lesz jó. Külső EQ-val használom, igény szerint be lehet állítani a hangzást. Én Alin vettem, most ÁFÁ-val 15 körül van.
-
halalfalo
csendes tag
válasz H2o-pok #7004 üzenetére
Spunkynál sok panaszt olvastam az érintés kaotikusságáról, teszt alapján jobbnak tűnt az Onyx Free. Közben rájöttem, hogy az Edifier TWS1 és X3 sajnos kiesnek, mert nem lehet hangerőt állítani rajtuk. A Sonicnál anyaghasználati hibákról, gyenge, szétmálló tokról írnak és valóban talán sok a mély nekem is, főleg, hogy nem hozzá illő zenét hallgatok.
Edifier TWS1 Pro nekem is szimpatikus, de túlmegy a keretemen és most csak Kínában látok egy hónapos szállítással.
Ez alapján EarFun Free 2 és Tronsmart Onyx Free közül kellene választanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest