Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belashx

    senior tag

    válasz hard74 #6814 üzenetére

    Igen, elég megvezetős a neve. Kínai logika. :)

    @<Adamsky>
    Szeretek veszélyesen élni. :D Mint írtam, sokkal nagyobb bizodalmam van bennük, mint az ismeretlen gyártókban. Ami biztos, hogy nagyon jó minőségű termékeket gyártanak.
    "Látatlanban" amúgy is rizikós az ilyesmi, mert korántsem biztos, hogy én is azt szűröm le, amit a tesztelő.

    Inkább szó szerint idézem őket. :)
    "we will have EQ in our app as it is shown on the page. The reviewers couldn’t have an opportunity because their testing samples are our early-stage samples. Now that the packaging design is different, the app looks different, and we will implement more and more features into this app so it is a never-ending optimization for Edifier."

    "Hi-Res need your phone to support LHDC or LDAC. But don’t worry, now we are working on a new firmware to support LDAC and will release it soon. Please stay tuned for our updates."

    Persze, be lehet állítani az app-ban, hogy mire mit csináljon. Az 1 érintésre nincs funkció(véletlen érintések miatt), de lehet később beleteszik a hosszú érintést is, mint lehetőséget.

    A hivatalos infóban csak a LHDC-t említik, de nyilván megy SBS, AAC is. aptX-ről nem tudok.

    Kíváncsian várom, mit nyújt. Féltem a bluetooth-tól, vagyis annak átviteli minőségétől, de a teló USB-C-s, és útban van a madzag. Meglátjuk.

    "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

Új hozzászólás Aktív témák