- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
Topikgazda
Vannak kettes előlapok, azokat lehet kapni itthon is. Nem tudom, hogy létezik e a hagyományos karmos megoldással ilyesmi. Elvileg ezek az előlapok szabvány szerelődobozokkal működnek felcsavarozással. Én kipróbáltam kerek és szögletes szerelődobozt is, és a 4 keystone csak szögletesbe fért bele, úgyhogy azt gipszeltem be a falba. Talán ha nagyon utána jársz, akkor találhatsz karmosat is, passz.
-
inf3rno
Topikgazda
Én keystone modult használok. A végeredmény kinézetre hasonló, de olcsóbb, mint kész aljzattal, és később cserélhető más adattovábbítási módra pl optikai, ha megunod az UTP-t. Nekem konkrétan most 2 UTP és egy koax megy egy négyes panelről a szobában.
Szerelhetőség szempontjából nem tudom mihez hasonlítani, soha nem volt kész aljzatom. Nekem a keystone rászerelése a kábelre közepes nehézségűnek tűnt. Netes videokból elég jól meg lehet csinálni, ha valakinek van hozzá technikai érzéke, még árnyékolt kábellel is. Az egyedüli, ami gondot okozott a bepattintása a modulnak a panelbe. A 45°-os panelt kukáztam, mert nem volt elég hely rajta, hogy elférjen mindegyik modul, és a végén a nagy erőlködésben el is tört, a 90°-os viszont már jó volt.
Talán még annyi hátránya lehet a kestone-nak, hogy könnyen kiszakad a falból, ha olcsó a panel és a szerelődoboz, illetve, hogy 4-es panelt csak az USA-ból tudtam rendelni, de nekem megérte így is, hogy nem kellett külön aljzat a koaxnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest