- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most, hogy a routert is beletetted, hogyan módosultak a ping idők?
Amúgy tuti vmi egyedi gond, nálam "csak" ubee van, de röhögve tud 1ms alatti válaszidőt.
80 packets transmitted, 80 packets received, 0.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 0.493/0.659/2.183/0.286 ms[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MODERÁTOR
- Egyébként ugyanez a helyzet több klienssel is?
- Ideiglenesen a saját routert kihagyva, HGW bridge módban is?
- Szomszédokról nem tudsz semmit? Náluk nincs probléma?De szerintem ne küzdj vele, be kell jelenteni, mert ott valami x@r lesz, amin Te nem fogsz tudni segíteni, főként ha több klienssel, saját router nélkül is ugyanez van.
-
MODERÁTOR
Akkor viszont x@r a cucc ami nálad van, ütni kell az asztalt amíg nem adnak egy jót. Gondolom már nem Hitron HGW-t kaptál.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
És bejelentetted már?
És egy kis OFF
A Telekomnál is jön az ingyenwifi -
-
MODERÁTOR
-
őstag
Én is ilyen csodát kaptam az 500-ashoz. Router-ként használva nekem 350-400 mbps-ot produkált. De miután átraktam bridge módba, és saját router-rel próbáltam, szerencsére meglett a teljes sávszélesség. Aztán remélhetőleg így is marad.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
MODERÁTOR
-
őstag
Egyébként bix.hu felé nekem is 30 ms a ping, ami valóban vicc kategória. De pl. ftp.fsn.hu-ra (ahogy a legtobb belföldi irányba) csak 10 ms, ami viszont már normálisnak mondható. Nem tudom minek köszönhető, hogy bix felé ilyen nagy a ping.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
4Grider
nagyúr
Akármit magyarázol bele, ez nekem nem modemproblémának tűnik. Főleg nem akkor, ha jók a jelszintjeid. (Nem lelkesedem ezen szolgáltató elég sok húzásáért, ezért semmi okom nincs védeni őket.)
500 meg 1000 Mbps-ot nem olyan könnyű pontosan tesztelni, mert elég sok változótól függ a tesztelés eredménye. Amíg pedig a szolgáltató adja a vállalt minimumot (100/5.5 Mbps), addig pedig egy szavad sem lehet. -
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
azigazimoris
aktív tag
Szakmailag csak tapasztalattal tudom indokolni Sok olyan hibát láttam már, amit kizártnak tartottam, hogy az adott alkatrész okozza és mégis megjavult a cucc csere után.
Minden láncszemet ellenőrizni kell ha feltételezem, hogy a láncban van a hiba...Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
mlinus
őstag
És csúcsidőn kívül is így viselkedik? Még max arra tudok gondolni hogy ez elb@szott QoS zavar be.
Ha napközben is rossz, próbáltad más kábellel, más gépen, új eszközzel akkor egyértelmű hogy a upc-nél van a hiba. Telefonon is elmondhatod, de lehet érdemes lenne facebookon privátban vagy emailben leírni pontosan, hogy biztos olyan kollégához kerüljön aki ért hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Uthenger
aktív tag
Az ilyenek miatt van laptopos teszt az upcnel, hogy kizarjak az ugyfel oldali hibat.
Mit csinalt a technikus? Kicserelte a modemet es tavozott v volt is nala laptop amivel o is mert?Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Legolas
senior tag
Én hasonlóan szívok mióta megemelték a 120-as netet 500-asra.
Az addigi Cisco cucc tökéletesen működött a 1043-as roteremmel.
Az új Mercury viszont nekem csak routerként trágya. Speedtesten 5ghz-en telefonon a sebesség megvan, de ha weboldalt kell betölteni akkor sok másodperces gondolkodás után indul el. Főleg telefonnal használhatatlan a net.
A 1043-ast mögé kötve tökéletesen működik, de mivel én WIFI-t használok csak gyakorlatilag nem gyorsult a netem, mert ac-s router kellene, hogy a sebesség javát WIFI-ni is ki tudjam használni.
Szombaton kicseréltetem a Mercury-t. Akkor kiderül, hogy a konstrukció hibás, vagy én fogtam ki egy hibás eszközt. Ha meg vehetek hozzá egy 30 rugós routert, akkor minek hozza ide a UPC a saját cuccát?[ Szerkesztve ]
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest