- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz gduck #118451 üzenetére
A mindíg TV t elérhetővé tették helyette és még valami ingyenes box akció is volt.
"Meg aztán sokan el vannak tévedve, és azt hiszik, hogy ők maguk, vagy egy tech fórum tagsága a szignifikáns minta az előfizetők körében, pedig nem." Nem csak én látom másként. Ha adnának helyette valamit még megérteném, de csak elvesznek.[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz gduck #118455 üzenetére
Abszolút nem értem mért zavar Téged, viszont egy csomó ember örömmel használja. Előcizet, van egy box és egy lapos Tv. Van még a konyhában, a gyersk szobában stb 1-1 CRT is. Rengeteg családot ismersk ahol nem nő a fán a pénz és örülnek, hogy crt is van. Én 2 éve hirdettem ingyenesen egy Philips pixel plust, egy óra mulva már nem volt meg.
-
pjen
félisten
válasz gduck #118537 üzenetére
"valószínűleg már DOCSIS 3.1".Nem hiszem, amennyit bele ölnek ennek a rendszernek a fenntartásába, szép fokozatosan már mindenhol optika lehetne. Békésen meglenne rajta minden. Ha vissza olvasol, vagy nem tudom mióta vagy UPC/Voda előfizető a voda eddig csak elvett, adni nem adott semmit. Mért pont most lenne 3,1.
-
pjen
félisten
válasz gduck #118541 üzenetére
"Nem az zavar hogy Pista bácsi analógot néz vagy Mariska néni főzés közben a konyhában is szeretné nézni az 5. TV-n a kedvenc sorozatát! " Szerintem még mindíg rengeteg Pista bácsi és Mari néni van, akiknek valószínűleg csak újabb teher a két+box, megfizetn, kábeleztetni. Szerintem azért Te aránylag egész jól elvagy ezzel a nettel szemben Pista bácsival akinél most sötét lesz a képernyő. A 16. ker ben tudok olyan részt ahol a T még most is rézdróton szolgáltat és nincs más.Egyébként nem kellett volna kivezetni az analógot, OPTIKA a megoldás. Azon lehet minden is. Csak elfelejted, hogy ez egy üzlet.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
válasz gduck #118637 üzenetére
Hát ez az, ha mondjuk legrosszabb esetben 70k lett volna.. (De tudjuk, hogy hardverekből is szarokat vettek, tehát ez is enyhe túlzás, hogy feltételezem, hogy ennyibe kerülne) akkor 28 hónap jön ki, ami durván 2 év 4 hónap, gondolom nemcsak ennyi ideig voltál előfizetőjük.
-
sb
veterán
válasz gduck #118706 üzenetére
Nálam is ez a verzió van. Ha jól láttam akkor pár napja jött - legalábbis azóta nem tűnt fel, hogy frissült volna.
Viszont nálam továbbra is sz*r az egész.
Így néz ki a torrent:
Egy ideig normál sebességgel megy, majd 10-50kB/s-re esik a sebesség. Gyakorlatilag leáll az egész. A böngészőben is homokóra megy ilyenkor, a modem felülete sem elérhető. Amikor újra magához tér akkor újra minden megy és be lehet lépni a modem felületre is.
Két gépen is ugyanez megy LAN-on, ha együtt futnak akkor teljesen szinkronban esnek vissza nullára a letöltések.
Bridge módban megy. -
woodworm
veterán
válasz gduck #119174 üzenetére
Nem, nem a jelminőséggel függ össze. A CB újraindítása után kb. 5 percig tudok bejelentkezni az adminfelületre, azután már az sem elérhető. Random időközönként nincs internet elérésem úgy, hogy maga a kapcsolat él. Ilyenkor különböző dns vagy időtúllépéses hibaüzeneteket kapok. DNS szervernek google van beállítva.
Ezek a problémák az fw csere előtt nem léteztek, tehát nem a hálózat fizikai állapotával függ össze szerintem. -
cocka
veterán
válasz gduck #119188 üzenetére
Vagy esetleg egy értelmes access point kliens módba állítva.
In Client mode, the access point connects your wired devices to a wireless network. This mode is suitable when you have a wired device with an Ethernet port and no wireless capability, for example, a smart TV, Media Player, or game console and you want to connect it to the internet wirelessly.
Egyébként tudtommal ugyanezt a megoldást használja kezo fórumozó is. Viszont ha egy ilyen klasszikus konnektorba dugható wifi repeatert használnék, tuti én is káromkodnék párat.
-
cocka
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz gduck #119940 üzenetére
He?
Fórumtárs VoWifi-t kérdezett Te pedig linkeled neki VoLTE? Kettőnek semmi köze egymáshoz. Vodánál nincs VoWifi.-=Jam=- , nem fognak bekapcsolni egy náluk nem létező szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
cocka
veterán
válasz gduck #120108 üzenetére
Ha már így ez itt kérdésként felmerült.
Én roppant kíváncsi lennék arra is, hogy vajon a nem engedélyezett műsorok közt van-e olyan, amit mondjuk a Telekomnak engednek, de a vodának nem. Vagy fordítva.
Mármint úgy engednek, hogy úgy mond "felveheted" a felhőbe.
Elvileg nem kéne nagy különbségeknek lennie, csak a csatornák metszethalmazát kéne vizsgálni, mivel ami csak egyiknél vagy másiknál van, az úgy is mindegy ilyen szempontból.
Kíváncsi lennék melyik szolgáltató javára billene a mérleg nyelve.
-
cocka
veterán
válasz gduck #120217 üzenetére
Hát ha én lennék az, aki eldönheti milyen netes sebességekkel kínáljon csomagokat a vodafon, egyszerűen azt mondanám, hogy legyenek a jelenlegiek mellett olyanok, ahol szinkronba van hozva a le- és feltöltési sebesség. 40 mega lófing, de ha azt veszem, hogy jelenleg a 4G is max. 100 körül teljesít feltöltést tekintve, akkor lehetne mondjuk 100-ig, esetleg 150-ig emelni, viszont akkor a letöltés is erre a szintre csökkenne. Nekem egy 150/100-as vagy 150/150-es sokkal értelmesebb ajánlat lenne, mint egy 1000/40. És ha már itt tartunk, a jövőben mi lesz a következő: 10000/0.4?
Eleve letöltési sebességet mi a túrónak emelni, hova? 200-250 miért nem elég mindenkinek?
Arra írjon már valaki példát, hogy 250 megabit/s letöltésnél feltétlenül nagyobbra van szüksége. Videózás, streaming miegymáshoz meg bőven elég a 250 is, tekintve, hogy még a 4K-s anyagok bitrátája is olyan 20-30 megabit/s körül mozog.
Munkához pl. videók feltöltéséhez, élőzéshez meg pont KELLENE a nagyobb FELtöltési sebesség. -
ates2
senior tag
válasz gduck #120518 üzenetére
Azóta van ez mióta optikáztak a környéken,szóval valamit csúnyán elcsesztek itt.
Szerelő is mondta,hogy nem szintezték ki a jeleket,szóval már lent a dobozban a kötésnél látta,hogy valakinél a házban tuti szar az egész
Nyilván ügyfszos nem mondta az időpontot mire lesz kész ez,szóval gondolom addig újraindulgat a modem aztán egyszer jó lesz,vagy nemMásik ami vicces volt,hogy szerelő mondta,hogy a bridge modal gondok vannak ennél a modemnél (Arris) mondtam neki 1 éve így megy hiba nélkül,szerintem akik dolgoztak itt 2 hete csesztek el valamit ezt a részt,hogy a bridge modra fogja el is engedte.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ates2
senior tag
válasz gduck #120589 üzenetére
Az a vicc 1 évig ment az Arris bármiféle hiba nélkül csináltak valami szuper "karbantartást" azóta szar.
De egy biztos, nem a modem és nem a kábelezés a hiba és már nem a modemnél nézhető jelszintek, szóval 100% náluk van hiba valahol.
De holnap megint hívom őket,hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
-
válasz gduck #120725 üzenetére
Benéztem picit, mert addig megvan, hogy a régi tulaj és az új tulaj nincsenek jóban... de a román DIGI - aminek már semmi köze nincs a magyarhoz - az egész magyar piacot kizárja. Oké. Rendben, tiszta.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Brekkk
senior tag
válasz gduck #120884 üzenetére
Korábban nem is tudtam milyen firmware van fent a rendszeren.
Akkor kergült meg minden amikor felkerült ez a Vodafone logoval ellátott valami.
Na onnantól halál.
Azt sem tudtam milyen beállítások vannak a Routeren.
Még amikor meghozták ezt a fehér routert beállítottam. KB 4 éve, és ment.
Most naponta próbálom beállítani és semmi.
Előtte szinte gond nem volt vele.
Mégis lehet kapcsolat a kettő között?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest