- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
Ha nem akar semmit fejleszteni a Voda, akkor mi a lófaszért vették meg a UPC hálóját? Oké, nem kell fejleszteni, de akkor viszont el lehet kezdeni építeni egy új GPON hálót.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
-
gduck
addikt
Ja, még az kimaradt, hogy ÁSZF szerint továbbra is 2990Ft. Kíváncsi leszek mit fognak számlázni...
(#93142) sziszi-fuszi ÁSZF szerint a 2-es számú melléklet tartalmazza a szolgáltatási területet. Ott nincs semmi kivétel, azaz ÁSZF szerint mindenhol
Viszont a valóság az, hogy ha egy random Pesti címet kiválasztok, akkor választható az 1000-es csomag, ha saját címem adom meg, akkor csak az 500-as a max.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Nekem is 500 Ft-ot ír egyébként, de csak ha cserélem a jelenlegit, szóval elsődleges eszközként, csak nehogy vigyék a Philips-ed.
Érdekes egyébként mert úgy tudtam, hogy elsődleges eszközként ingyenesnek kellene legyen.
PHILIPS van, nem CISCO!
Jaja, bocsi, már Ciscokkal is álmodom.
Hát nekem 500 Ft-ot akar elkérni akkor is.
Amúgy láttátok a CI+ modult, kártyát? Az is lesz új Vodafone-os, szóval egy ideig biztos marad a DVB-C is szerencsére.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
MODERÁTOR
-
woodworm
veterán
-
sziszi-fuszi
senior tag
[ Szerkesztve ]
Mi alá kell írás?
-
LouiS22
veterán
Csak a net érdekel vagy csomag? Nekem VIII. kerületre:
Gigabites net + TV Premium epack-kel 8290, 500-as nettel egy ezressel olcsóbb (12 hónap elköteleződéssel)
Gondolom sejthető, hogy milyen irányba terenék a népet.
És ami újdonság: nincs telefon ebben a csomagban. Ja, és természetesen Vodafone TV-t ajánlgatnak mellé. Esetleg majd ha működik rendesen és ha a dupla NAT csak opciós.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
Nem, de ha belegondolsz, nagyon drágábban nem adhatod, mert van konkurencia, viszont alá sem tudsz nagyon ígérni, mert akkor meg nálad nem fog kijönni a matek.
Adam Smith meg boldog lehet, mert mégiscsak igaza volt évszázadokkal ezelőtt
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
törölt tag
-
anglergab
addikt
-
Jenne
őstag
Szia!
A Smart kártya felismerése sikertelen, kérem helyezze be újra. Ez van a TV képernyőjén a feldobott ablakban.
A kártya így volt benne a modulban. Kivettem a kép kedvéért:[kép]
Próbáltam már azt is, hogy fordítva tettem bele a modulba a kártyát, hátha tényleg rosszul volt benne, de a helyzet változatlan.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
MODERÁTOR
-
Erdmis
tag
Saját router, ami egy Asus Rt-N18. Tudom nem mai darab, de az 500-as nettel talán meg kellene birkóznia. Egyébként CB-n se volt jobb a helyzet.
Köszi amúgy, a jelszinteket csak holnap tudom berakni, mert nem vagyok most otthon. Hülye kérdés: CB-t jelszintek ellenőrzéséhez vissza kell állítani modem üzemmódból? -
veterán
-
tomp
félisten
Továbbra se értem mi a bajotok a DVB-C-vel
Nekem csak szimplán az, hogy IP-n jobb minőségben tudják adni a csatornákat.
Nekem IP-vel jobban ment a szoftver. Oké lehet lassabban jelent meg a műsorinfó lista de amióta DVB-C van, a felvételek menüben üres kockák vannak. Műsorinfó listán is sokszor üres az index kép. IP alatt mindig ott volt a kép. -
-
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest