- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Nu hát nem igazán kedvelem a UPC-t szeptember 5.e óta van netem tölük és azóta lagzik nem csinálnak vele semmit. Budapest 11.kerület. Galambóc utca. Online játszok általában, és így lehetetlen 5 percenként kihagy egy két pinget felmegy 600 ig a latency és a játék hopp megszakad mire visszajön meghaltam, jobb esetben még élek, csak már elhaladt mellettem a lényeg.
A kisasszony mindig mondja, hogy ö nem lát semmilyen hibát.. lassan ott tartok, hogy fel is mondom a faszra.
Valaki fel tudta már fogatni a kedves ügyfélszolgálatossal, hogy mit jelent az online gameknél a lagg kifejezés? Adhatna egy két tippet, hogy végre vagy kijöjjenek és megszereljék, vagy távolról megszereljék.
Ja igen szomszédnál is upc van rácsatlakoztam, és az övé is lagzik. Tehát nem helyi a hiba, de mivel a szomszéd nem játszik leszarja.A másik amikor a skype is ezt csinálja. Megakad a hang kiírja, hogy hálózatai hiba és újrahívja.
Ti mit csinálnátok ilyenkor? :Südv Igi
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #1945 üzenetére
Szóval a 25/1,5 es csomagot használom. A modem a Cisco-s Ez csak nem így néz hanem kék. (Már belenéztem kicsit )
Ezzel:
http://192.168.100.1/_aslvl.asp
admin/W2402
Rátettem 3 asra és megnéztem a logot, van benne critical hiba rendesen
Viszont pár perc után ilyenkor a köcsög modem újraindult és resetelni kellet, valahogy nem szerette a turkálódásomat, pedig állítani nem állítottam semmit.
Kialakított kábelezésen azt érted? Hogy csak és kizárólag internet van sem telefon sem tv és egy fali kábelról jön a cucc a modemig és onnan vagy a számítógépbe vagy a routerbe.. (router nélkül is lagzik nem az a baj..)
Mit értesz osztók alatt?Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #1947 üzenetére
A felső 0 és 7 között van általában az alatta meg 42-47 közt.
Tehát pl most.
Receive Power Level 0.5 dBmV
Transmit Power Level 46.4 dBmVDe ezek jó értékek általában nem?
Semmilyen osztó nincs egyből a modembe megy.Gubek: Hát ezt kaptam, igaz azt észrevettem, ha maximum közelire megy a feltöltés/letöltés akkor a pingem nincs 500 alatt inkább 500-1000 között. Lehetséges, hogy egy játék küldési oldalon eléri a 160kb/s es maximumot és ezért kimarad egy két ping?
Fájl küldés közben, mondjuk ki nem maradt sosem a ping, de felment 500 ms-re... Szóval ez egy buta feltevés volt részemről. Amit meg is cáfoltam.A gond továbbra is azzal van, hogy 1% ping veszteségem van. számnak nem sok, de ez kb annyit tesz hogy minden másfeledik percben egy ping kimarad ami pont egy fejlövés... Illetve ha kettő vagy annál több marad ki ledob a faszra a játék.
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #1950 üzenetére
Downstream Status Operational
Channel ID 19
Downstream Frequency 450000000 Hz
Modulation 256QAM
Bit Rate 55616000 bits/sec
Power Level 2.9 dBmV
Signal to Noise Ratio 38.1 dBmVA baj az, hogy a szomszédé is ilyen, de nem hivatkozhatok rá, mivel öt nem zavarja
Tehát az övvé is laggos mint állat. Két helyen csak nem basszák el a bekötést Viszont jöhet ugyanonnan a kábel...Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
"ping google.com -t" vel órákig megy
Amikor megszakad a játék kilépek és látom, hogy a "kérésre nem érkezik válasz..."
Általában 30-50ms a ping. A szakadás előtt nincs hirtelen felugrás, utána viszont 300-130ms és 3-5 ping után visszaáll a 30-50ms-es ping.Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
Igen elbaktam Webstar van. De ugyanúgy kell belépni mindegyikbe...
Name EPC2203
Modem Serial Number 213154921
Cable Modem MAC Address 00:1c:ea:3b:02:97
Hardware Version 1.0
Software Version v202r1262-080915-sip
Receive Power Level 2.9 dBmV
Transmit Power Level 46.0 dBmV
Cable Modem Status Operational
Vendor Scientific-Atlanta, Inc.
Boot Revision 2.1.6lR6
Software Revision v202r1262-080915-sipEz van nekem.
És nincs rajta telefon. És meghúztam a kábelt, semmi változás, de nem is lehetett rajta húzni.
[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #1966 üzenetére
Tegnap este minden rendben volt egyszer volt egy döccenés.
De csak millimétereket tudtam húzni azon a dugón ennyit számít?Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #1969 üzenetére
Aha meghúztam mint állat mára megint csinálja kicsit talán ritkábban.
Meghúztam amennyire csak tudtam... Ennél jobban nem megy nekem.
A falból kijön a kábel ott van egy toldó rész és a kábel (mármint ami a falból kijön kábel) és az a kábeldarab ami a modembe megy ott elforog egy kicsit a kábel. Tehát nem férek hozzá mert alig 3 cm et lóg ki a falból de ott is meghúztam csak épp ahogy húzom forog a kábel vele együtt a falban...Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #1972 üzenetére
Igy néz ki és csak egy fogom van szóval necces De a hiba még mindig fennáll.
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #1979 üzenetére
Pingelek folyamatosan, egy egész napot (szombat) pingeltem egészen 4 ig nem volt egy ping kiesés sem. Utána jöttek a bajok. Úgy nézem az esti órákban amikor én is a neten logok a legsúlyosabb akkor nagyon sokat kihagy
De meghúztam a kábelt megtekergettem azalatt egy ping kiesés nem volt
Problémát küldtem nekik szóval várom a válaszukat
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #1986 üzenetére
Fogalmam nincs, de ma hívtak upctől és hétfőn jön a szerelő, mondta, hogy időszakosan az uplinknél elég rossz értékeket produkál felém a hálózat, szóval lehet nem nálam a lakásban van a baj, hanem a házban valahol. De a lényeg hétfőn jön a szerelő és remélem megcsinálja
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #2000 üzenetére
Már tudom is miért ez a nickneved. Mindenki húzza meg az F csatikat!!!
[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #2007 üzenetére
Igen és most a szerelő is elmondta.
Szóval kijött megnézte ugyanúgy szar. De kicserélte a modemet.
Ez valami újabb:
Name EPC2203Valaki indítana egy pinget (ping google.com -t)
és utána egy speedtesztet? És hogy nála is így néz ki mint nálam? (Tehát felfelé töltésnél a ping felmegy szép nagyra, 500-600 ra és rövidell a teszt után elveszik 1-2 ping csomag.)
Hibakép
Esetleg többen is megnéznék az jó volna.Ja igen kérem írja le milyen netje van, nekem 25/1,5 nagyon gyanítom, hogy fel kéne emeltessem egyel nagyobbra.
[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #2019 üzenetére
A jelszintem azóta sem változott.
De ez a speedtest+ping-es dolog izgat.
Ha másnál is ilyen akkor nem rendelek nagyobbat, ha másnál nem így viselkedik akkor nincs mese... Valaki(k) megnézné?
Egy két tapasztalat kéne mástól...Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #2032 üzenetére
Aha és ha mégsem? Ezt közvetlen modem újraindítás után is csinálja, ezt a speedtest+pinges dolgot.
De este megpróbálom.
Egyébként én teljesen kikapcsolom a főkapcsolót a gépnél, tehát amikor a gépet kapcsolom minden nap akkor a modem is a router is kapcsol. Tehát nem értem miért segítene ez rajtam.
Mondjuk ahhoz hogy másik letöltési frekit keressen nekem minden egyes alkalommal újra kell indítani, de mi van ha ugyanazt a frekit állítja be és ezt a játék felettébb idegesítő tud lenni
Tehát a 410 es upload frekit kerüljem, de én kézzel nem tudom állítani azt a modem állítja minden újraindítás után. tehát ha mákom van talán másikat az és az jól megy. Nu majd próbálkozok.Ezért még mindig keresnék pár embert aki hajlandó lenne megnézni ezt a speedtest+pinges dolgot, remélem nem kérek sokat
Csak azért mert, ha csak lassú netnél egy bizonyos modemnél csinálja, akkor már tudok lépni.Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
Diabló val tolok de hátha nem csak nálam van a hiba: Figyelte már meg valaki, hogy mióta nyár van esténként folyton dczik a játék? Pingelem google.com ot és van hogy 4-5 MP re is kiesik ez 5-6 ping csomag is. Kb 2-5 percenként csinálja csak nagyon ciki igy játszani.
De csak mióta nyár van csinálja ezt... Kb két hete.Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #3666 üzenetére
Ezt már végigjátszottuk vagy 3000 hozzászólással feljebb
Minden meghúztam pont mint akkor és akkor is nyári időszak volt. Ezek szerint nyáron annyian lógnak egy szekrényen, hogy nem bírja
(Tegnap este pl jó volt, hétvégén este használhatatlan.)Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #3666 üzenetére
Semmilyen osztó nincs se tv a falból jön egy kábel az megy a modemre, a legideálisabb.
hétfőn jön a szerelő ha megint csak annyit csinál a bamba vigyorával, hogy modemcsere elküldöm az anyába és kirugdalom a házból. Tudom, hogy nem az ö hibája de leszarom oldják meg. Egyszerűen este 8-9-ig tökéletes ilyenkor mint most olyan szar hogy okádékPlug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
Na újabb gondok. Feljebb (jóval feljebb) részletesen leírtam, most csak annyit, hogy online játszok minden este 8 órakor vagy kicsit később és 7 végén el kezd lagolni mint iszonyat. Tehát percenként kimarad 1-3 ping. Ez elég arra, hogy a játék ledobjon meghaljak szóval idegesít.
Első szerelő jött kicserélte a modemet. És meghízott minden kábelt. Semmi javulás.
Második szerelő kint volt ö állított valamit a kinti nodon egy hétig jól is ment. Vele csevegve kiderült, hogy este is csak 70% os a leterhelés, de a feltöltést ez a modem csak egy szálon végzi, és nálam azzal vannak problémák. A legkisebb upc-s csomagom van jelenleg.
De mivel csak egy hétig volt jó egy vihart követően megint szar lett.
Na 3. szerelő kijön megint modemet akar cserélni. Mondom neki nem nem, a kinti nodal kell állítani. Erre kimegy mondja ja a feltöltés feljebb volt állítva a kelleténél lejjebb vette. Mondom kösz most bizti rosszabb lesz mint volt.
Igazam is lett ha rosszabb nem is de ugyanolyan szar maradt.Tehát ott állunk hogy este és 7 végén nem tudok játszani. Megint feladtam egy jegyet.
Most beszéltem a telefonos kisasszonnyal. Aki talán értett is hozzá de ki tudja.
Azt ajánlotta, hogy vegyek egy erősebb netet amihez egy erősebb modem jár ami több frekvencián dolgozik le és feltöltésnél is így elkerülhető ez a helyzet ami nálam fennáll.Na most ez ki kéne probálni vagy erősítsetek meg benne, hogy ez lehetséges??? Nem akarok újabb egy évre lekötni magam drágább internetcsomagra úgy hogy még mindig szar legyen!
Valaki esetleg tud egy ilyen jobb modemet szerezni? És ki tudom probálni nálam? Nagyon hálás lennék érte. (Sör bor pálinka csoki akármi...) Ha egyáltalán nálam fel tudok csatlakozni egy másik modemmel és ez működne.. Mert akkor már kötném is megfele a szerződést nagyobb netre.
Szóval???Kicsit hosszú lett bocsi.
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #4122 üzenetére
Signal fülön nincs info hol és mivel is kell azt megnézni valamit át kell állitani ha jol rémlik.
-
Iginotus
addikt
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #4124 üzenetére
Pingteszt pedig minden ok de folyamatos pingelénél látom hogy vacak.
Szerk: ezaz, minden rendben van de mégsem jó most próbálgatom a frekiket.
Most még itt nem szakadt meg a ping, de volt, hogy 800-1000 ms es a ping 3-8 másodpercig.[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #4128 üzenetére
Oda is indítottam egyet
most 450 án egész stabil... még nem vesztettem egy jelet sem csak a miliszekundumom kicsit nagyPlug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
Úgy néz ki ez megoldja a gondot, a baj, csak az, hogy a modem magától is váltja és ha áteszi a 450 alattira, álltalában 402 vagy 442 esre, akkor vacak és megint elkezd lagolni.
450 és 458 on viszont stabil. De ha én cserélem a frekit újra kell indítani a modememet.
Megoldás lenne e erre a gondra, így most hogy tudjuk mi az, ha veszek egy nagyobb netet és egy újabb, jobb több frekvencián dolgozó modemet kapok? Illetve azon is így lehet állítani ezeket a frekiket?Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz Gubek-Einste #4131 üzenetére
De több frekvenciát használ a feltöltéshez és letöltéshez nem?
Tehát négyet vagy hatot. Ha abból csak egy rossz esetleg 2 épp laggol, akkor a többivel még jól elleszek? Vagy nem?Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz Intruder2k5 #4134 üzenetére
Hát akkor nálam pont szopás lenne, ha két rossz csatornát választana ki, ugyan úgy vacak lenne, és még nem is lenne lehetőségem a frekik változtatására. Hát ez elgondolkodtató.
mlinus: Gond van de a kedves ügyfélszolgálatos a 4. megkeresésemre felhívott és közölte, hogy a ping nem minősül szerződésben foglalt garantált dolognak, így több ilyen jelegű dologgal ne is keressem őket. Szóval lerázott. És igaza is van mert a szerződésben a sebesség a garantált, az meg van
Ja és felajánlotta, hogy vegyek nagyobb csomagot, kérdeztem, hogy az megoldja-e? Erre a válasz kedvesen, hogy nem tudja garantálni. Mondom ok viszont hallásra.[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
válasz Intruder2k5 #4138 üzenetére
Hát igen feljebb van egy kép a ping kiesésről, de többször szokta azt csinálni, hogy 400 fölé megy a ping vagy 800-1200 ig is felkúszik, aztán elhasal és ki is marad. Van arról is egy két képem.
Sajnos nem győztetek meg arról, hogy nagyobb nettel ez megváltozna, szóval marad ez.
Más. Októberben lejár a szerződésem, gondolom megint ki kéne fizessek egy évet, hogy ennyiért kapjam mint most, vagy október után is ennyit dogok fizetni, csak bármikor felmondhatom? Vagy listaárat kell ezek után fizetni?
-
Iginotus
addikt
Csak este és 7 végén jön elő a hiba.
Az egyik szerelő felhívott valami belő kollégát, és megkérdezte a terhelést.
Az esti órákban és a 7 végén terhelés nem megy 70% fölé. És nem úgy nézett ki mint aki a képembe hazudna.
Pakettloss pedig akkor is van amikor frekit vált a modem. Ha ők váltanak akkor ugye az hamar megvan, ha én akkor ugye restartolnom kell a modemet. De percenkét azért nem változtat a szolgáltató a frekin
És rosszabb időszakban percenkét elmegy 1-3 ping a levesbe.
Ez a kedves szerelő egyébként megoldotta a gondot, de csak egy hétig volt minden rendben.
Ebben az az öröm, hogy tudom, hogy meg lehet oldani az a gáz, hogy nem tudom mit csinált. És mivel a munkalapon csak egy aláírás van még az sem tudják (vagy nem mondják el) hogy melyik szerelő volt kint, és hogy mit csinált azt végképp nem.Igazából egy telefonos kisasszonnyal hiába vitázok, ő csak böfögi vissza a betanult szöveget. Lehet, hogy amint felveszik mondani kéne, hogy adja a főnöket
De nincs túl sok puskapor amit eldurrogtathatnák, mert szerződés van azt teljesítik... Az, hogy szar meg csak engem zavar mert az egész házban csak én játszok...Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #4124 üzenetére
Mi történt, ha most ezt az oldalt nem érem el? Így nem tudom állítani a frekiket.. Valamit hegesztenek a háttérben de még mindig szar a ping.
Vazze és frissítették a firmware verzióját is..
Hardware version 1.1 lett.[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
Kihúztam bedugtam és visszament minden a régire 1.0 ásra ez normális?
-
Iginotus
addikt
A pinges problémára itten volt a szerelő, és azt mondta, hogy ez bizony ez vacak hiba de volt már rá precedens. Ha egy hibás eszközt mediabox vagy modem akár egy hibás tv ami nem jól van müködik visszafelé zavart küld annak ez a következménye. már csak meg kéne találni, hogy ki az.
Erre annyit mondott, hogy ha zavar van felhívni őket telefonon, kérni a technikusokat, akiket meg kell kérni, hogy nézzék már meg a környéken a többi eszközt is ezt nagyon szépen kell kérni és vissza kell menni a zavart keltő eszközhöz.
Ezt fogom tenni ha kövire kijön a hiba.
Pl egy egész ház 10-18 ig nem tudod netezni mert egy hibás modem volt a hálózaton az egyik földszinti boltban ami 10-18 ig volt nyitva
Tehát vannak ilyenek, de iszonyat nehéz ezt kiszűrni. Viszont ami öröm ebben, hogy az illetőnek akinek rossz az eszköze annak is rossz a netje vagy a tvje és idővel ö is be fogja jelenteni ha észreveszi, ha nem akkor csak abban bízhatunk, hogy a szerelők kicserélik neki az eszközt bejelentés nélkül az én bejelentésemre.
Hamarosan felhívom őket a hibabakjelentéssel, ha megint előjön, mert éjjel nappal van ügyeletes technikus.
És ha így nézzük megoldhatja a problémát a felfelé váltás mert akkor egy jobb modemet kapok ami talán nem ennyire zajérzékeny[ Szerkesztve ]
-
Iginotus
addikt
Lehet valami zavarszűrőt felszerelni a modemem elé?
Ha tényleg valakinek másnak vacak az eszköze létezik olyan, ami megvéd engem ettől a "zajtól"MPlug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #4275 üzenetére
Jelenleg is a feltöltéssel van a bajom ennél rosszabb lesz akkor mindegy is.
holnap jön az új modem nagyobb nettel majd beírom hogy megjavult e a dolog vagy csak rosszabb lett. bár ennél nem sokkal lehet vacakabb.Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #4279 üzenetére
Ha nem jobb fogyasztóvédelem stbstb amíg meg nem csinálják.
Intruder feljebb már panaszkodtam, de 25/1,5 es net EPC2203 modem és a feltöltéssel vannak gondok. Szerelők is csak bambulnak, kb tudja mi a gond de senki sem tud biztosat mondani. Feljebb vannak hozzászólásaim abból részletesen megnézheted a gondokat.
-
Iginotus
addikt
Modem kicserélve az új wifis szutyokra. Tada semmi sem változott eljött a bűvös 8 óra. Fogyasztóvédelem ez van.
-
Iginotus
addikt
válasz Gubek-Einste #4289 üzenetére
Hum ennyire nem olvastam vissza, de köszi az infót.
Saját bajomra még kiegészítés. Csak ha felfelé töltök van ping hiba, torrent skype csak és kizárólag felfelé Azt még nem teszteltem, hogy mekora csomagméretre ugrik rá.
Kb torrentem folyton akadozik felfelé skypis videocset is stb minden ami felfelé komunikál. Ha minden felfelét lekapcsolok csak ritkán esik ki egy-egy csomag.
Erre esetleg 5let? A jelszint továbbra is jó, mind a 4 feltöltési frekin, uj modemPlug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz kabelmania27 #4294 üzenetére
Ezt miből gondolod?
Egyébként június 16. ától a nyári szünettől kezdte az egészet.Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz Intruder2k5 #4297 üzenetére
Hát nekem lassan 3 hónapja van ez
De talán most ha tényleg nem fognak a neten lógni a kis lurkókPlug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
válasz Intruder2k5 #4299 üzenetére
Is-is de mindenhogy csinálja, routerrel is meg ezzel a vacak modem-router hibriddel is. Persze kilöttem a router funkcioját.
Már megtettem felhívtam stb, ennyit mondott, "Látom a packett lost kiküldöm a technikust."
Technikus kijön. "Hát én itten semmi problémát nem látok.."
Mondom jöjjön 8 után vagy 7végén, "Hát kérem akkor mi már nem dolgozunk."
Jó akkor a benti technikus látja a logot ön meg kérdezze meg tőle mit kell csinálni.
"Hát az úgy nem jó..." blablabla....
Ennyi bent látják a hibát a logokban aki kijön jómunkásember meg nem tudja megszerelni.Ezt az SNR (USSNR) értéket megkérdezem.
-
Iginotus
addikt
válasz Intruder2k5 #4301 üzenetére
Oké a szerelő munkalapja meg annyit tartalmaz, hogy ö kijött. A hibát és a hibajavitás modját nem tartalmazza, csak vele baszok ki. És a hibajegyet sajnos én nem látom, nem tudom hogy zárhatnák le, még nem hívtak soha azzal, hogy lezárhatják-e...
Ma is küldtem egyébként egy hibabejelentést hátha.
cfoss nem csak ADSL vonalon javít?Plug and Pray... :)
-
Iginotus
addikt
cfoss-t feltettem talán talán egy icipicit jobb de lehet, hogy csak reménykedem ebben
Szerk: Nem nem használ semmit pedig feltoltam a játék prioját mindenhol Bepipáltam a pinges vackot stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óvodások homokozója
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest