- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvio1
tag
Sziasztok! Megkérdeztem az upc-től h tudok-e váltani Trio S vagy M-es csomagra, de mivel 2 szolgáltatást veszek igénybe tőlük így csak a L és az XL csomagra lehetne váltani mert ez a szabály.
Ha nincsen hűségem akkor ha az egyiket lemondom akkor már válthatok pl. a Trio M-re? És ha lemondom az egyiket akkor mennyi idő múlva lehet újra kötni egy új szerződést? -
MODERÁTOR
-
kvio1
tag
válasz Intruder2k5 #9702 üzenetére
Csak 3 hónap múlva lehet újra kötni? az sok az úgy nem lenne jó.
-
code1005
senior tag
válasz kabelmania27 #9692 üzenetére
Családiház. Bejön a UPC kábel és egy 900-2400 Mhz splitterrel van három felé osztva a jel. Egy tv mediabox, egy tv médiacard és egy nethez.
És van csillapító az egész előtt, egy FAM-03 jelű.
[ Szerkesztve ]
plata o plomo
-
Bati0501
őstag
válasz kabelmania27 #9699 üzenetére
Pedig gondoltam rá...
Mit mondjak meg,amiről meg lehet állapítani ezt?Mert nekem ez a táblázat nem mond semmit. -
MODERÁTOR
-
code1005
senior tag
válasz kabelmania27 #9706 üzenetére
Ott a legtöbb, a HD nézhetetlen és lépten-nyomon kódot kér. De a másik tv-n is vannak hibák, nem mindig, de előfordul.
Most nézem, hogy a netes szálam is el van osztva egy 5-1000 Mhz 2 utas splitterrel. Régen volt itt is tévé, de most csak a kébelmodem van.
Hány felé lehet osztani amúgy a kábelt? Mert nekem még kéne 2 tévé...
plata o plomo
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Bati0501
őstag
válasz kabelmania27 #9711 üzenetére
Mi az a négy upstream freki?És milyen modem csere?
Én erősítőről tudok,de valszeg az a tv-hez van.
Köszi a segítséget,de én ezeket nem tudom+a nemtudás miatt kezdek álmos is lenni...szóval majd holnap megnézem.Köszi szépen! Neked is!
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Én azt nem értem, hogy miért csak az új ügyfeleknek jár a 3hónapos ingyenes dupla sávszél opció?
Volt 1év hűségem a netre ami júniusban lejárt. Elmehettem volna, de maradtam. Most a FB50-et módosítottam a Trio L csomaggal FB120-ra. Azaz újra hűséget fogadtam, de nem kap semmi pluszt az ember, hogy náluk marad. Szép... -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Hehe, új speedtest van, 250-ig "órázva"!
Az 50/5-ös csomagom pedig még ma is jól tartja magát!
De ez így se nem 50/5, se nem 60/6!
-
horush
addikt
válasz Intruder2k5 #9716 üzenetére
Itt meg persze tovabbra is semmi, elvileg holnap jon ugye a szerelo.
Viszont ha ezek utan kepesek a jelenlegi 120-as netembol 50-est csinalni, ha lejar a 3 honap (valamikor szept. elejen asszem'), en lelovom mind. Sot, a normalis az lenne, ha 3 honapig kapna 240-es netet az ember. Nem volt am. vmi altaluk vallalt rendelkezesre allasi ido? Mert meg ha meg is csinaljak holnap reggel, ez mar 3 nap kimaradas... F@szert ilyen szerencsetlen az invitel? Nem lenne ennyire monopol pozicioban itt a upc, reg hozzajuk vagtam volna mar a ratyi szolgaltatlansagukat..[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
Meg jo, hogy ilyen komoly a belso kapcsolatartasuk: felhivott ma reggel a szerelo, hogy o inkabb nem jon ki, mert valoszinuleg nem tudna semmit sem csinalni, de a kollegai elvileg dolgoznak a probleman. Most meg felhivtam az ugyfelszolgalatot, s azt mondta az ember, hogy a technikusuk ettol fuggetlenul biztos ki fog erkezni, s elharitja a problemat, mert tovabbra sem lat problemat a halozatban... A szomszedunk akugy tegnapra kapott idopontot, ot mev fel sem hivtak, egyszeruen nem jott ki senki.
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
Szerkeszteni mar nem tudom, de felhivtam a szerelot is most, o azt mondta, hogy lassan kijonnek Hartyanba, mert tobbuknek van tobb cime is itt, s elkezdik keresni a hiba forrasat, mert szinte biztos, hogy a hazaknal nem tudnanak csinalni semmit. Ilyenkor az ugyfelszolgalatos mit gondolhat amugy? Van egy csomo bejelentes a falubol, s mindenkinel csak helyi jellegu a probleka?
-
MODERÁTOR
Nem tudok róla, hogy az éves rendelkezésre állás bárhol is le lenne írva, én legalábbis nem találtam az ÁSZF-ben, de anno amikor nálunk szar volt a szolgáltatás tavaly, én rákérdeztem erre az ügyfélszolgálaton írásban, és ezt a választ kaptam!
Tisztelt XY!
Megkeresését a CC-XXXXXXX/Y-2012 iktatószámon kezelve továbbítottuk az illetékes kollégánk felé. Továbbá szeretnénk tájékoztatni, hogy az internet szolgáltatás rendelkezésre állása éves szinten 98%.
Megértését köszönjük.
Amúgy meg olyan vállalásuk van még ha jól tudom, hogy a hiba kijavítását 72 órán belül megkezdik, és ha minden igaz akkor a hibáról és az elhárítás menetéről is tájékoztatást kell kapnod!
Én már feljelenteném őket a helyetekben, akkor gyorsabban szoktak mozgolódni, ha rákérdeznek az NMHH vagy NFH felől is az ügyre!
[ Szerkesztve ]
-
Handball94
aktív tag
Üdv!
TRIO XL csomagra (50-es net, gold digitális tv és telefon) van még kb 1 év hűségem, és egy hd-s box ezért fizetek jelenleg 10500Ft-ot. Van számomra valamilyen lehetőség szerintetek, hogy csökkentsem a költségeket? Jelenleg ennél egy L-es csomag is többet tud, olcsóbban.. csak gondolom lefelé nem válthatok, felfelé pedig már olyan elnevezésű csomag, ami arra utalna, hogy nagyobb nem létezik..[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Handball94 #9721 üzenetére
Szia!
"felfelé pedig már olyan elnevezésű csomag, ami arra utalna, hogy nagyobb.."
Éppen ezért szerintem kérheted a 120-as nettel a jelenlegi csomagodat, amihez elvileg kapsz még egy HD DVR BOX-ot is, ez lenne kilencezer kilencszáz akármennyi forint, de a hűség újraindul!
-
blakey
titán
válasz Intruder2k5 #9651 üzenetére
"Többnyire - de hangsúlyozom, nem minden esetben - a 3925-ös CISCO WiFi-jére szoktak panaszok lenni"
Azért, mert többféle típust adtak ki, nálam 2 féle járt, a második teljesen rendben van és egyelőre semmi pénzért nem adnám, tökéletesen teljesít és a lakás (90 nm) teljes területén van jel. Már nem ilyet adnak hanem valami "technicsodát", lehet, hogy az jobb, de egyelőre nem érint.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
horush
addikt
válasz Intruder2k5 #9726 üzenetére
Hát mondjuk ez nem a modem hibája. De most itt vannak az utcában 3 autóval egy páran, s dolgoznak az oszlopokon. Minket most kötött vissza, megy a tv is, net is. Remélem ez így is marad mostmár, s nem fogja elvinni a szolgáltatást az első eső..
-
MODERÁTOR
-
horush
addikt
válasz Intruder2k5 #9729 üzenetére
Nem kérdeztem, azt mondta még délelőtt az egyik szerelő telefonban, hogy majd felhív, ha kész vannak, hogy jó-e, majd akkor megkérdezem.
-
MODERÁTOR
-
upsyka
aktív tag
kérdésem még mindíg aktuális
portforward működik rendesen?most rendelnék új csomagot és kérném a wifis modemet,csak azt mondják páran szar a technikolor ilyen szempontból...viszont nem tapasztalatból írják csak hallomásból és jó lenne egy olyan embertől hallani valamit,aki használja is...Nem vagyok én kertész,hogy gyökerekkel foglalkozzak...
-
Bati0501
őstag
válasz kabelmania27 #9713 üzenetére
Megkérdeztem fatert,de ő se tudja a választ/okat a kérdésekre...
De annyit nem tudnánk kideríteni,h mi olyan környéken lakunk-e,ahol elmehet a net és telefon?Amit tegnap írtatok,h helytől függ... -
kabelmania27
Topikgazda
-
Bati0501
őstag
válasz kabelmania27 #9737 üzenetére
Értem,köszönöm szépen!
Már csak annyit,h ha nincs semmi baj a modemmel,akkor is ki kell cserélni?Ezt annyira nem értem,h h függ össze... -
Bati0501
őstag
válasz kabelmania27 #9739 üzenetére
Most talán nekünk 30-as van...
Vagyis megkérdeztem,és olyan huszonvmennyire emlékeztek a többiek,megnéztem és most már 15 vagy 30 vagy még nagyobb van,szóval 30-as lesz...aztán megcsináltam a tesztet:[link]
Na,a link nem sikerült előre,képként akartam,de nem jött össze.Egyébként ha kijönnének cserélni,akkor a szerelő meg tudná csinálni,h ne legyen az a hiba,amit az előbb mondtál?
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz kabelmania27 #9741 üzenetére
Ezer hála!
-
JamesHolden
aktív tag
hétfőn váltottam csomagot, ma meg is jöttem az új modemem
beüzemelés után a 120/10-es -
dilfor87
csendes tag
válasz JamesHolden #9743 üzenetére
Irigykedek! Nekem 240Mbites netem van, de csak 3 Mbit a feltöltésem... A letöltés is csak 200 körül mozog...
-
Latency
senior tag
Most 25 Mb-s netem, analóg ktv-m és telefonom van, még tavaly decemberben rendeltem meg csomagban hűség nélkül 6000 Ft-ért. Érdekelne a Trio M, de a webshopba belépve nem engedi választani, csak a Trio XL csomagot. Ez miért lehet?
-
ntrbot
csendes tag
Ha neten megrendelem a trio l csomagot (2 alapszolgáltatásnak van hűsége másfél év még), akkor be kell jelölni a második médiaeszköznél a 2. boxot attól függetlenül, hogy az itt van most is a mostani duo csomagomnál? Igazából engedi a trio l meg xl-t nekem az l csomag kéne de nem tudom itt helyi ügyfélszolgálaton is ezt az árat kapnám-e ezért kéne neten csak ezen nem tudtam eligazodni az ilyeneken és inkább kérdezek minthogy fizessek . De azt látom hogy kiszűri hogy csak trio l meg xl lehet . Jah és valaki csinált már ilyet annak utána nem két előfizetése lett ugye ? hisz kéri az ügyfélszámot meg anyja nevét
Előre is elnézést ha vmit zavarosan írtam csak gyorsan sikerült leírni : DA legnagyobb akadály a benned rejlő kétség a sikerben.
-
Zirowe
nagyúr
De csomagok között lehet váltani, s-ről m-re?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tido
aktív tag
Elviekben ha mind3 szolgáltatásod van, akkor csak az XLt ajánlják fel.. Neten minenféleképpen, nekem - szülőknek - ügyfélszolgálaton már felajánlották az L-t is, aztán mikor telefonon mondtam, hogy akkor majd lemondom, és keresek mást rögtön felajánlották az S-t is ami nekem kellett.. Hozzá kell tenni, nálunk van T-s konkurencia.. lehet ez is közrejátszott, meg már régóta náluk is vagyunk
UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest