Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz szabogabor10 #91922 üzenetére

    Szerintem semmi rendszeresített szoftvereszközük nincs a boxban arra, hogy megállapítsák kinél milyen minőségű a netkapcsolat. Egyszerűen kb annyi lehetett, hogy a fő-fő manager félti a pozícióját, hogy a megszaporodott elégedetlenkedés miatt ne bukjon ki a beta verziós szar box indulása miatt, és most így lapátolják a szart, hogy ne legyen hosszútávon botrány és szégyen ebből a hulladék boxból. Globálisan egyszerűbb ezt alkalmazni, egységesen mindenkinél.

    A DD-ről amúgy most mi a helyzet? Akinél megy, nem lehet hogy csak azért megy mert most a DVB-C-én tökéletesen működik a jelátvitele? Nem lennék meglepve, ha csak az IP alapon lenne elérhetetlen a DD valami szerver oldali hiányosságok miatt. Ha ez igaz lenne, akkor ez is egy plusz érv hogy globálisan beüzemeljék a DVB-C-t szinte erőltetve, mert lusták vagy nincs szellemi kompetenciájuk megoldani a DD-t az IP alapú streamben.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák