Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #07746304

    törölt tag

    válasz Beniii06 #89440 üzenetére

    Engem pl a Sport csatornák nem érdekelnek. Meg amit még nem kötöttem az orrukra, hogy Magenta 1-em is van TV GO-val... A DIGI-nél a 105 csatornában meg benne van szerintem ami kell (nem néztem még meg a listás)

    Rengeteg videót csinálok, így nekem fontos, hogy Youtube csatornáimra minél gyorsabban menjen fel. Most úgy alakult, hogy a Vodafone kábele bent marad, mert több mint két héttel előbb lesz a bekötése a DIGI-nek, (és ugye tegnapig lógott a kérdés a levegőben, hogy akkor a TV+ Telefon marad e náluk), de mivel 2-3 hétnyi teljes havidíjat fizetek a Vodafone-nak, azért már csak nem húzatom ki. Meg nem baj az ha bent van.

    Az optikában az a jó, hogy töredékvastag mint a koax volt, nekem pl a be fog férni a szilo helyett (mellett) a Vodafone-os résznél.

    Valaki írta korábban, lehet, hogy Te, hogy ők a Vodafone nem tudhatja, hogy csak bemondom, és nem akarok közben váltani, vagy tényleg váltani akarok. Azzal, hogy felmondtam a szerződést, szerintem leesett nekik, hogy nem szórakozom.

    (#89446) headhunter Csak majd nem kell meglepődni, ha már 7 hónapja ott lengedeznek a kábelek, mégsem lehet rácsatlakozni. Itt is így volt... Akkor még javában 2021 lesz már...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák