Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz blakey #46570 üzenetére

    1. Amikor azt írtam, hogy "már előzetesen is adjanak valami tájékoztatást", akkor ezt azokra értettem, akiknek direkt levelet küldtek ki arról, hogy részt vehetnek a tesztben. Mivel én nem kaptam ilyen levelet, ezért nem tudom, mennyi információt osztottak meg a leendő tesztelőkkel, de azt gondolom, hogy velük mindenképpen meg kéne osztani minden lehetséges infót, hogy mindezek ismeretében dönthessék el, akarnak-e tesztelni.

    2. Az ÁSZF publikus, ennek változásáról rendszeresen tájékoztatnak minden előfizetőt a havi számlaleveleken. Innen kezdve ne legyenek meglepődve, ha valaki elolvassa, és érdeklődik az ott leírtak mibenléte felől - főleg, hogy máskor meg ugye pont az a baj, ha az előfizető nem olvassa el az ÁSZF-et. ;)
    Nem hiszem, hogy józan paraszti ésszel bárki, aki látta, hogy márc. 1-től bekerültek az ÁSZF-be a Horizon box-szal kapcsolatos rendelkezések, számíthatott volna rá, hogy még április elején fognak előfizetőket toborozni egy fél évig tartó tesztidőszakra... És mivel nem tettek közzé semmilyen infót a boxról ill. az új felületről, globális világunkban ne csodálkozzanak, ha az érdeklődőbb emberek külföldi UPC-s oldalakon meg ehhez hasonló fórumokban összeszednek pl. olyan infókat, hogy ez a box csak 1 db tunert fog tartalmazni. És ha ezt már most tudom, akkor hadd legyen már most jogom akár negatív véleményt is megfogalmazni, függetlenül attól, hogy majdan, az új termék KARÁCSONYI (hehe) bevezetésekor mit fog róla állítani a UPC. :P

    3. F...om se követel semmit. Ezt a boxot legalábbis biztos nem. :D

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák