Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz Zitronensaft #45202 üzenetére

    Ööö, azt most nem teljesen értem, hogy nem találtál róla semmit, hiszen az imént (#45199-es hsz) tett be ide gduck is egy linket róla, ami a részletes cseh kezelési útmutatója a szóban forgó Kaon boxnak, és hát korábban is felkerült már ide az a link, meg külön néhány "kifotózott" részlet is abból a pdf-ből.

    Ezt a kliens módot nem értem. Azt jelenti, hogy wifin keresztül rá tud csatlakozni a netre, tehát van benne egy wifi vevő, és ennyi?

    "Érdekes látni,hogy van aki nem rajongana a wifis,modemes ,telefonos egybe-boxhoz...
    Más meg másodrendűnek érzi magát a hiánya miatt..."

    Ha a második mondattal megint engem próbálsz megtalálni, akkor megint nem értetted, amit korábban írtam. Nekem csak az lenne a fontos, hogy végre lehessen egy eszközzel legalább két, egyidőben futó tv-műsort rögzíteni, miközben ad abszurdum egy harmadikat nézek (ahogy a Philips-szel ezt meg lehetett tenni régen). Tehát ezért kéne az "erősebb" fajta Horizon box.
    Viszont az, hogy ugyanott legyen az egész lakást kiszolgáló modem/router, egybeépítve egy mediabox-szal (már ha mi magyarok kapnánk ilyen eszközt is - tehát NEM a Kaont!), szerintem sem szerencsés. Ahol optimális egy boxot elhelyezni, ott nem szerencsés egy wifi-routert, de ezt korábban írtam is.
    Ezért vagyok felemás állásponton a kérdésben. Örülnék a több tunernek a boxban, de nem örülnék neki, ha ezzel rámerőltetnék, hogy a tévé közelében legyen egy HGW (vagy a tévétől messze a box? ezek az opciók).

    [ Szerkesztve ]

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák