- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Zitronensaft #31600 üzenetére
Jaja
-
Tido
aktív tag
válasz Zitronensaft #31595 üzenetére
Ez sima routeren hogy jön ki? Egyszer csak nem lesz net, mert IP6os címet kap a modemtől? vagy a modem IP4es címet ad tovább? Ha már itt tartunk mindegyik ED3as modem támogatja ezt a funkciót?
Köszi a válaszokat.
UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
Uthenger
aktív tag
Egyelore az a verzio van, hogy ha routerkent mukodik a modem, akkor a wan oldala veszi fel az ipv6-os cimet, a mogotte levo gepek meg ahogy elotte is, 192.168.x.x cimet kapnak.
Tehat normal hasznalatnal eszre se veszed hogy ipv6-os cimed van.
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Tido
aktív tag
válasz Uthenger #31603 üzenetére
Akkor ez még nem érint, mert - hál istennek - CISCO modemem van. Viszont a routerem maga támogatná, de lövésem sincsen, hogy lehetne beállítani. De akkor ez ezek szerint nem akkora baj.
Mondjuk hányszor halottam, hogy 201x-re már rég kifutunk az IP4es címekből...UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD
-
Uthenger
aktív tag
egyébként: http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS
tehát az összes D3-as modem tudja az IPv6-ot,
csak az a módszer, amit jelenleg használnak, az csak a routerként működő eszközöknél működik.
Tehát Ubee, Technicolor, Cisco3925, HitronFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
poli27
veterán
válasz Zitronensaft #31600 üzenetére
Nem kéne mindbe, csak egy ág elejére kb...
-
adika4444
addikt
válasz Zitronensaft #31583 üzenetére
Hali!
Nekem egy TP-LINK 1043ND v2 van, ami nem támogatja az IPv6-ot, de nem probléma, nekem untig elég az IPv4.
A kérdésem tehát az volna, hogy még pár évig ugye biztosan maradnak a publikus IPv4 címek?
Köszi!
U.I a modem EPC3212üdv, adika4444
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nem adnak Cisco-t, de legalább van a házban Wi Free képes készülék és azt el tudom "kapni".
A 240-es sebességre pedig "nem jár" extra kedvezmény.Sebaj.
Maradok Cisco, aztán majd valami egyéb megoldás.
Szerk: Kérdezem úgy alap hangon a központos hölgyet, nyilván fogalma nincs de akkor is: Mondom a konkurencia már gigabitnél jár, esetleg némi fejlesztés nem várható? Válasz: Van már 500 is.
ja értem.
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
hodostamas
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #31609 üzenetére
A diginek miért nincs sose felróva hogy nem árul 10gbites netet? Máshol már az is van.. és ugye most felejtsük el hogy mekkora területen és kinek érhető el a szolgáltatás, mert a digi a király beszólásoknál sincs figyelembe véve
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz hodostamas #31610 üzenetére
Nem is akartam én neki (nekik) beleszólni a dolgukba, csak ők tökéletesen látják milyen régóta vagyok ügyfél és gondolom én jogosan kérdezhetem meg, hogy a másik oldalon fele annyiért háromszor gyorsabb az internet mint itt. Persze a support és a háttér pocsék. Én úgy hallottam, bár azt is beszélik, hogy ebben is fejlődtek már.
Én maradok a három betűs szolgáltatónál, de némi fejlesztés és árképzés frissítés nem ártana.
Havi 10k , nem azt mondom ebben elég sok szolgáltatás benne van és bármi gondom volt azonnal segítettek ingyen és bérmentve, ez tény.Viszont a digis meg a pofámba röhög, hogy ennek a feléért ő mit kap.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
töky76
tag
Sziasztok a 2. tv-hez hogy tudok igényleni cl kártyát? és mennyi az ára, vagy hogy megy? a honlapon nem találtam semmit.
-
mlinus
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #31609 üzenetére
folyamatosan fejlesztenek. a digi évekig 80 mbitet adott míg a upc 120 illetve 240mbitet. Sajnos nem lehet minden azonnal.
-
UnSkilleD
senior tag
válasz Zitronensaft #31583 üzenetére
ipv6 címet akkor csak az fog kapni akinél router módban megy a modem?
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
razzorr
őstag
válasz blakey #31588 üzenetére
+(#31591) Gubek-Einste
(#31592) Zitronensaft
A leírás alapján nem akart menni, így hát manuálisan összeválogattam a nagy kupacból a nekünk tetsző csatikat és jól van így. Nem ragaszkodunk a gyári kiosztáshoz, minek is.Kérdés: Van HD csomagunk is, de azt írja, hogy nincs előfizu rá. Létezik hogy még nem aktiválták? Minden jó eddig, de csak az M1,M2 megy hd-ban, a többi nem megy. Menjek be reklamálni vagy várni kell?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
tomp
félisten
Tegnap délután lefagyott a cisco amit ma vettem észre. Táp le-fel után Init->Telepítés. Na itt hiába ment 100%-ra a státusz mutató a keresésnél, itt megállt. Nem írta ki mennyit talált. Hiába indítottam újra, semmi. Csak az előlapi sok gombos szoftver újra letöltés telepítés után tért magához. Találkozott valaki ilyennel?
Érdekes bug. -
aktív tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy használja-e valaki és ha igen milyen tapasztalattal rendelkeztek a UPC mobilinternet szolgáltatásával kapcsolatban? Egy macbookhoz lenne szükségem mobil internetre, és egyelőre tájékozódni próbálok a szolgáltatók között. Továbbá a UPC biztosít-e sticket (OSX kompatibilitás kellene), illetve kb milyen a lefedettsége, ha esetleg valaki használná?
Előre is köszönöm szépen a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz kabelmania27 #31624 üzenetére
Ugye a Voda a szolgáltató?
-
aktív tag
válasz kabelmania27 #31624 üzenetére
Köszi szépen a linket, átnéztem, kb havi 1-2 napról lenne szó amikor használnám, vpn-n keresztül vnc elérésre, azon gondolkodom, hogy kb a 3GB-os csomagba akár bele is férhet ez a havi max 2 nap, így szerintem egészen versenyképes árnak tűnik. Ha a vodafone szolgáltatja alá a hálózatot, akkor szerintem egész jó lehet, a vodafone saját megoldása is kb. hasonló árban van. Azt gondolom ebből ügyfélszolgálati telefon lesz, talán akkor okosabb leszek. Mégegyszer köszönöm szépen a linket
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #31611 üzenetére
Meg fél európa a pofánkba röhög,hogy 8szor ennyi pénzért fele ennyit dolgozik....
Mit kell ezen ennyit rugózni...?
Komolyan nem értem,hogy miért nem elégedetlenkedik itt senki,akinek valóban,nagyon,elengedhetetlenül szükséges a gigabites letöltés,meg a 100megabit körüli feltöltés..
A szomszéd gyereknek jobb mecsója volt mint nekem..és? A legtöbben ezt felnőtt korukra kinövik. -
razzorr
őstag
válasz Gubek-Einste #31620 üzenetére
+(#31622) Zitronensaft
Mindenképpen úgy lesz, kiverem belőlük a hd-t -
mekker
őstag
Most hozza a speedtest az elvárható eredményeket, a ping is alacsony, mégis vannak oldalak, amik elég lassan töltenek be. Vajon mi lehet a probléma?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
gduck
addikt
Nálatok is szar a műsorújság? KATT IDE!
Ha rákattintotok egy csatira, "server error"? Több gépről is néztem már több böngészővel. Valami Cookie kezelési gondnak tűnik, mert pl. ha indítok egy privát ablakot, arra legelsőre bejön, csak utána dobja az errort.
-
mekker
őstag
Google public dns-t
@gduck
Nálam megy rendesen rajta minden (műsorújság)[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
gduck
addikt
válasz mekker #31633 üzenetére
Érdekes, nálam 3 helyszín, 3 ISP, 5 gép, 3 böngésző, 3 oprendszer, 3 víruskereső ugyanaz a hiba (tehát szerintem rajtam kívül minden más ).
Tehát pl. ezek az oldalak is bejönnek hiba nélkül, többször is?
- M1
- RTL HD
- HBO HDNálam mindegyiknél: "An internal server error has occurred."
Szerk: most pl. a HBO HD bejött véletlenül, majd másodszorra error XD Nem értem én ezt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
blakey
titán
Kár küzdeni vele, már egy ideje teljesen sz@r, nem működik normálisan az app sem, amióta átálltak erre az új szerverre vagy mire, teljesen szétesett az egész.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
Zitronensaft
aktív tag
http://www.upc.hu/televizio/premium-digitalis-szolgaltatasok/upc-tv-alkalmazas/
-
tomp
félisten
válasz Zitronensaft #31640 üzenetére
Várható volt. Felváltja a Horizon Go.
-
veterán
-
tomp
félisten
válasz szabogabor10 #31642 üzenetére
Ha az ügyfélszolgálaton is spórolnak akkor ne várjunk csodákat. Eddig sem volt csúcs de a spórolás után még lejjebb megy...
-
veterán
-
MODERÁTOR
Nyilván az itthoni fizetőképes kereslet nem vetekszik mondjuk a svájcival, nem feltétlenül lenne kifizetődő a rendszer kiépítése! Bár nem tudom pontosan, hogy ennek megvalósításához milyen beruházásokra lenne szükség, de felteszem nem abból állna a dolog, hogy az előfizetőhöz kiteszik az új boxot, hanem a költségesebb része a központi oldalon jelentkezne...
-
donmackó
addikt
válasz Zitronensaft #31640 üzenetére
Én napi szinten használom az appot már a kezdetektől (amikor még egy másik emberke fejlesztette), és tapasztalatból mondom, hogy másra nem alkalmas csak arra hogy elkapcsold vele a boxot másik csatornára. Ott is ha rámész a műsorra és kiírja ogy ismeretlen szerver hiba, szóval nem tudod hogy miről szól a műsor, de legalább elkapcsolhatod vele a boxot. A felvétel időzítés sem működik hiába állítod be. Elég rá nézni a playen az értékelésekre. Nekem mondjuk kapcsolgatni jó amikor a gyerekek elkeverik a távrecsegőt.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Mate
nagyúr
válasz szabogabor10 #31644 üzenetére
Semmi köze hozzá. Már korábban hír volt, hogy iszonyatosan drága a horizon készülék, így olcsóbb megoldást keresnek. Ennek ellenére Lengyelországba bevezették még, de várható volt, hogy többi ország olcsóbb megoldást kap.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest