- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy szerettem volna felmondani / módosítani a UPC szolgáltatást, a volt albérletemben mert elköltöztem és az új hely olyan területen van ahol nem tudják biztosítani, Így maradt a felmondás, viszont a kötbért ki kell fizetnem. Ilyenkor a kötbér fizetést el lehet kerülni ha az új címen nem tudják biztosítani?
Válaszotokat előre is köszönöm!
ui: ügyfélszolgálaton nem voltak túl segítőkészek ezzel az üggyel kapcsolatban, gondolom nagyon megszeretnének tartani.
-
HookR
addikt
válasz Intruder2k5 #32250 üzenetére
Nem, sajnos nincs SCART kábelem.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
maglew
aktív tag
válasz kabelmania27 #32237 üzenetére
De olyan kéne amit nem kell átkapcsolgatni.
Van egy sima Coax-os T-osztóm.
Ha azt fordítva kötöm be (közösítem a tetőantennát a UPC kábellel) úgy nem fog működni a dolog?
elvileg a TV felismeri az analóg és digit. csatornákat is. -
MODERÁTOR
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz maglew #32256 üzenetére
Minden lényegeset leírtak a közösítésről. Ha nem az átkapcsolós,antenna átdugós megoldást választod,hetekig tartó szopórollerre ülteted fel elsősorban a környék többi előfizetőjét,másodsorban a hibajavító technikusokat,harmadsorban saját magad,mert mikor megtalálják hogy tőled jön a moslék a hálózatra ,levágnak az oszlopról ..
-
Soma01
veterán
A versenyhivatal eljárást indított a UPC ellen.
"A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított a UPC Telekommunikációs Kft-vel szemben a 29-es körzetben tapasztaltak miatt. A hivatal fogyasztói jelzések alapján kezdte el vizsgálni, hogy a Monor környékén élőknek miért kell többet fizetniük az ország többi területéhez képest. A UPC egyedüli szolgáltató az adott területen található települések nagy részén."
-
MODERÁTOR
válasz Zitronensaft #32260 üzenetére
Ezt sajnos cáfolnom kell, egészen biztos, hogy nincs mindig így, mert amikor én az első Pace HD boxról váltottam a CISCO HD DVR-re, bizony én sem kaptam az újhoz SCART-ot, így aztán csúnya módon kábel nélkül adtam le a Pace-t, mert a CRT TV-re nem sokra megyek a HDMI-vel. Most amikor a második Pace-t küldték, ehhez meg volt mindkettő kábel.
-
MODERÁTOR
válasz donmackó #32265 üzenetére
Azért várjál még ezzel, nem védeni akarom a GVH-t, de ha elolvastad a cikket, láthattad, kifejezetten bele volt írva, hogy ez még nem ítélet, csupán a vizsgálat kezdetét jelenti, amit feltehetően bizonyos jogszabályok alapján (ezt a részt nem ismerem) kötelesek megkezdeni, bizonyos számú bejelentés felett. A vizsgálat határideje fél év, ami még két alkalommal további fél évekkel hosszabbítható, szóval lehet majd másfél év múlva előállnak egy határozattal, miszerint nem sértett semmit a UPC, mert valóban indokolt a magasabb ár azon a technológián. Másik kérdés, hogy másfél év alatt a Telekom bekábelezi az egész 29-es körzetet, és már nem lesz ott UPC előfizető, ha így folytatódnak a dolgok.
-
donmackó
addikt
válasz Intruder2k5 #32266 üzenetére
Majd meglátjuk "mit dob a gép". Szerintem nem lesz belőle semmi. Lehet hogy lassan jobban járna ha tovább adná a 29-es (vagy 51-es ) körzetet.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
MODERÁTOR
válasz Soma01 #32267 üzenetére
Azért ez már most sincs teljesen így, fentebb is írtam, hogy már sok helyen van Telekom, néhol a DIGI is elérhető, és vannak kisebb helyi szolgáltatók is. Már messze nincs ott sem olyan egyeduralma a UPC-nek, mint még mondjuk 3 éve volt. Persze azt elhiszem, hogy akinél pont nincs még konkurencia, az ebből mit sem vesz észre, és nem is nagyon hatja meg. De ha átolvasol a 29-es topikba, láthatod, hogy egyre többen a T-s optika bekötésekről társalognak.
-
HookR
addikt
válasz Zitronensaft #32260 üzenetére
Médiaboxnak évekig Philips DCR8111 volt, nem rémlik, hogy járt volna hozzá SCART kábel. Az fél éve gondolt egyet és nem adott képet (#20511). Hoztak helyette egy Cisco 8685DVB-t. Nem hogy az új dobozát nem kaptam meg az esetleges kiegészítőkkel, de még a távirányítóból is a régit hagyta itt a szerelő.
Gyári beállítás visszaállítása, újratelepítés kapcsán meg majd futok egy kört.▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
JohnnyX
őstag
Ubee modemen hogyan lehet az MTU erteket 1460-ra valtoztatni?
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
dobostorta
tag
Tudja valaki, hogy mitől van, hogy az Ubee modemem címét nem tudom elérni a hálózatból, ezt írja hiba üzenetnek a böngésző: ERR_CONNECTION_REFUSED
Idáig működött, de ma próbáltam belépni és nem megy. Biztosan jó IP-t írok be, mert statikus IP-m van az eszközeimen és az alapértelmezett átjáró címét írom be.
Lehetőleg nem akarom resetelni, mert sok port forwardolva van, így azok elvesznének. -
bogabi
senior tag
válasz dobostorta #32273 üzenetére
Kikapcs/bekapcs? Így - elvileg - nem kellene, hogy a beállított port forward-ok megszűnjenek... Nálam ez segített, ha nem volt elérhető a modem webes felülete - mondjuk nálam bridge módban van és saját router nat-ol...
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
MODERÁTOR
-
bogabi
senior tag
válasz dobostorta #32277 üzenetére
Próbáld meg még1x, hosszabb időre áramtalanítani (pl. 5 perc, és húzd ki a tápcsatit belőle) - bár ez csak tipp. De hátha...
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
adika4444
addikt
válasz dobostorta #32277 üzenetére
Áramtalanítsd, coaxot meg mindent húzz ki, pár percig hagyd, aztán minden vissza, be a konektorba.
üdv, adika4444
-
Zitronensaft
aktív tag
válasz Intruder2k5 #32263 üzenetére
Hát az baj... akkor hívjon szerelőt. Azzal ugye a csere is egy körben megoldódik,ha a box lenne rossz..
-
HookR
addikt
válasz Zitronensaft #32281 üzenetére
Úgy néz ki a sima áramtalanítás megoldotta a problémát, most ismét van hang. Meglátjuk produkálja-e hosszútávon. Egyelőre bizakodó vagyok.
[ Szerkesztve ]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
gduck
addikt
válasz donmackó #32265 üzenetére
Az hogy a 29-es körzetben nem fejlesztették fel a megvett hálózatot, az egy dolog. Ez az ott élőknek baromi kellemetlen, de ezzel igazából nincs mit tenni.
Viszont a 29-es ADSL Internet árat más szolgáltatók ADSL áraihoz hasonlítsad és mindjárt meglátod miért is panaszkodnak az ott élők[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Van itt valaki, akinek 60-as nete van (csak net, telefon/tv nélkül) hűségszerződéssel? Ha igen, mennyit fizet érte havonta?
Kiváncsi vagyok, hogy mennyivel lenne olcsóbb, ha vállalnék rá hűséget, nekem jelenleg határozatlan időre 5199,- / hó. A MyUPC alatt a személyre szabott ajánlatoknál csak gyorsabb internet ill. kombinált csomagok szerepelnek.
Egyébként kedvezményeknél figyelembe veszi a UPC, hogy hány éve vagyok előfizető?
Köszi előre is.
Üdv.
-
MODERÁTOR
-
tPedro_
őstag
válasz Intruder2k5 #32285 üzenetére
A 4690-et láttam, de gondoltam, hogy az csak új előfizetőkre vonatkozik. Talán egy emailt megér a dolog, hátha.
z67: Na az már sokkal jobban hangzik. Hogy sikerült?
-
MODERÁTOR
-
vg
addikt
Tegnap kicserélték a Cisco HD felvevős box-ot egy sima HD-s kis kütyüre, ami alig nagyobb mint a Cisco modemem. Azt most ne feszegessük, hogy mennyire tahó, bunkó volt a telefonos ügyfélszolgálatos nő mikor intéztem. A "profi" szerelő szakember meg beszólogatott otthon lévő barátnőmnek... hihetetlen. A "nagy" márkás Cisco HD felvevős box-t már egyszer kicseréltettem, mert olyan szinten hangos volt, hogy nem bírtam elviselni, mert elég közel van az ágyhoz. A másik is pont olyan volt. Mindkét gép éjjel legalább háromszor "felkelt", kerregett, kattogott, csapágyas volt mindkét gép ventilátora. Néha amikor látszólag kikapcsoltam ment tovább a ventilátora és a HDD benne. Vagy ipari hulladék az egész cucc, vagy már több ezer órát mentek máshol. Most van ez a picike HD-s box, totál csend, nyugalom.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Milyen box? Kép?
Szerencsére nekem totál csendes a cisco hd dvr.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Ez?
Ez olyan pici, mint egy modem?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
válasz blakey #32290 üzenetére
Úgy néz ki nekünk mákunk van vele, én sem hallok ki a CISCO-ból semmit, pedig nem vagyok süket, a routerre kötött 2,5-os HDD hangját hallom amikor éjjel megy a fel/le töltés. Bár a CISCO lábai alá szándékosan betettem egy-egy filc karikát, hogy a szekrény ne erősítse fel az esetleges rezgését.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Kép alapján ez nem jött le, mondjuk az ubee "batár" a cisco epc3926-hőz képest.
Gondolom 36 cm széles ami ugyan kisebb mint a sztenderd 43 cm de azért az sem kicsi.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Intruder2k5 #32295 üzenetére
Nem állítom, hogy nincs hangos darab, kifejezetten hallom ha valami sistereg, serceg, bármi, na most a cisco kussba van, pedig itt dolgozom a közelében és semmi. Akkor sistereg ha teljesen kikapcsolom (nincs óra), de nekem kell az óra.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
facan
tag
Mértem egyet
Jelszintek:
Lefelé irányuló forgalmat bonyolító csatorna állapota
Vevő száma # Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség SNR Teljesítmény
1 7 Locked 402000000 256 QAM 6952000 37.636 dB 0.36 dBmV
2 4 Locked 378000000 256 QAM 6952000 36.844 dB 0.15 dBmV
3 6 Locked 394000000 256 QAM 6952000 37.356 dB 0.88 dBmV
4 3 Locked 370000000 256 QAM 6952000 36.844 dB 0.51 dBmV
5 9 Locked 418000000 256 QAM 6952000 36.844 dB -0.07 dBmV
6 11 Locked 434000000 256 QAM 6952000 37.093 dB -0.66 dBmV
7 12 Locked 442000000 256 QAM 6952000 36.844 dB -0.71 dBmV
8 15 Locked 466000000 256 QAM 6952000 36.844 dB -1.20 dBmVFelfelé irányuló forgalmat bonyolító csatorna állapota
Adó száma # Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Csatornatípus Teljesítmény
1 2 Locked 30600000 64QAM 5120000 ATDMA 46.50 dBmV
2 10 Locked 37200000 64QAM 5120000 ATDMA 44.75 dBmV
3 19 Locked 45000000 64QAM 5120000 ATDMA 45.50 dBmV
4 27 Locked 52400000 64QAM 5120000 ATDMA 46.00 dBmVFelfelé (többszálas ftp-n ment fel a cucc, de mellette a gyermekeim youtube-oznak lenn a tévén, ez szépen látszik is) Router-ben lévő mérőke:
Mivel csúcsidő van ezért ez rendben is van.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Egyem meg a szívüket. Visszaállították a régi sebességre a csomagot az ajándék 120Mbit után és erre az fogad, hogy nem megy a modem. Így persze a telefon se jó és saját költségen 700Ft-ért hívtam fel őket, hogy talán vissza kellene kapcsolni rendesen. -.-
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest