Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

  • Mini-ITX méretű RTX 4070 Kínából

    ph A Zephyr egyedi tervezésű VGA-ja szokatlanul rövid hűtést kapott, mely állítólag nagyon hatékony.

Új hozzászólás Aktív témák

  • meszesgergo

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy kis segítséget kérnék, mert elég idegesítő hibával küzdök és nem tudom, hogy én vagyok-e az okozója :D

    Van egy Mikrotik ax2 routerem a Vodás modem mögött (szürke, kerek fémlábon álló). A Vodás cucc nincs még bridge-ben, de szerintem ennek nem kellene gondot okozzon.
    Internet XL csomagom van, az elméleti sebesség szinte folyamatosan meg is van (kb. 1 Gbps / 42 Mbps, 5-10 ms késleltetéssel).

    Elég sokat távmunkázok és a probléma az, hogy a Teams meetingjeim alatt random hang problémáim vannak (én hallom a másik felet, engem nem hallanak). Nem Teams/eszköz hiba, máshol nem tapasztalható, illetve próbáltam másik laptopról is. Napok óta sűrűn mérek speedtest CLI-ből és időnként 2% feletti csomagvesztésem van kábelen is.
    Attól tartok, hogy a Mikrotik kavar be, de mértem és a Voda eszközön is tapasztalható a csomagvesztés. A debugolást nehezíti, hogy nem folyamatos hibáról beszélünk.

    Mi lehet szerintetek a gond és mit lehet ezzel kezdeni? Okozhatja, hogy nem bridge-ben van a modem? Ez lehet szolgáltató oldali hiba és ezzel megkereshető a Voda? ÁSZF szerint nincs vállalásuk a csomagvesztésre.

    Bp. 14 ker., társasház, koax.

    Köszi! Gergő

Új hozzászólás Aktív témák