Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D55

    aktív tag

    Sziasztok, a Székesfehérvár (környéki?) ominózus 4 perces szakadozásról kiderült már valami azóta?

    Pár hete tapasztaltam én is intenzíven amikor itt is sokan emlegették, egy ping 1.1.1.1 -t simán mutatta, miközben a modemem mögötti tracert szerinti következő 2 gateway még végig hibátlanul elérhető volt, azonban utána van egy mai napig felfedezhetetlen szakasz, majd jön egy még mindig catv.fixed.vodafone.hu-s gateway és az már a célállomással párhuzamosan kiesegetett.

    Aztán ez akkor asszem másnapra már látszólag elhárult, de azóta is előfordul, hogy tapasztalok napi 1-2 pár másodperces kiesést. Ma ellenőriztem újra egy ilyen után, de most ez a 4 perces mintázat nem jött elő sima ping-re.

    Azért is bosszant nagyon a dolog (a UPC idején megszokott évtizedes kifogástalan stabilitás után, annak idején egyedül emiatt nem váltottam a bejárati ajtómtól azóta is 2,5 méterre csak rám váró Digi FTTH-ra), mert nemrég vettem új routert és így nehéz eldönteni, hogy esetleg az nem működik tökéletesen, vagy még mindig ugyanaz a gateway rosszalkodik valamelyik gerincszakaszon, csak a jelenség lett ritkább.

Új hozzászólás Aktív témák