Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gubek-Einste

    Topikgazda

    Ma jött HBO Go -> HBO Max váltásról e-mail:

    Ezúton tájékoztatunk, hogy a számodra is elérhető HBO GO szolgáltatást 2022. március 8-án az HBO Max váltja fel. Az alábbiakban pár hasznos információt szeretnénk megosztani veled a változással kapcsolatban.

    Mi az HBO Max?

    Az HBO Max, a WarnerMedia prémium streamingszolgáltatása 2022. március 8-án érkezik meg Magyarországra, és leváltja az eddig létező HBO GO-t. Az HBO Max népszerű márkák, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals minőségi szórakoztató tartalmainak egész univerzumát kínálja majd.

    Hogyan érhetem majd el az HBO Max-ot Vodafone-osként?

    Vodafone előfizetőként aktív HBO Pak, HBO MaxPak vagy HBO GO szolgáltatással számodra is automatikusan elérhetővé válik az HBO Max szolgáltatás. Amennyiben az indulás napján aktív HBO GO fiókkal rendelkezel, akkor a korábban is használt e-mail címeddel és jelszavaddal be tudsz lépni az HBO Max szolgáltatásba.

    Amennyiben jogosult vagy az HBO GO szolgáltatásra, de még nem regisztráltál, ezt a korábban, e-mailben kapott egyedi regisztrációs kódoddal 2022. március 8. előtt kell megtenned, hogy az indulás napján te is automatikusan hozzáférj az HBO Max szolgáltatáshoz. A kuponoddal kapcsolatos kérdésekben kollegáink szívesen tájékoztatnak a belföldről díjmentesen hívható 1270-es számon.

    Amennyiben korábban e-mail cím nélkül, csak felhasználónévvel és jelszóval regisztráltál, vagy időközben megváltozott az e-mail címed, kollegáink szívesen tájékoztatnak a belépéssel kapcsolatban a belföldről díjmentesen hívható 1270-es számon.

    Mi lesz a meglévő HBO GO fiókommal? Le kell majd töltenem az HBO Max alkalmazást is?

    Az HBO GO közvetlenül az HBO Max indulásának napján már nem lesz elérhető. Az HBO GO alkalmazásba történő belépéskor egy üzenet emlékeztet az HBO Max indulására, melyet akár az ott elérhető linkről is le tudsz tölteni. Az új alkalmazást szükséges minden olyan eszközre letölteni, melyen korábban az HBO GO-t használtad. Amennyiben az HBO GO-t a webalkalmazásban használtad, a változást követően az oldal átirányít majd az új HBO Max Web alkalmazásra.

    Mi történik az HBO GO-s beállításaimmal, lejátszási előzményeimmel?

    Az HBO Max alkalmazásba csak a felhasználói fiókodhoz tartozó e-mail cím és jelszó kerül átvezetésre, a lejátszási előzmények, meglévő HBO GO eszközök és egyéb beállítások nem kerülnek át.

    Milyen eszközökön lesz elérhető az HBO Max?

    Az HBO Max eszközök és platformok széles skáláján lesz elérhető, többek között okostévéken (bizonyos Samsung, LG és Android TV™ platformon), streamingeszközökön (Apple TV 4K és Google Chromecast™), játékkonzolokon (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One és Xbox Series X|S), mobiltelefonokon és táblagépeken (iPhone, iPad, iPod Touch és Android™), valamint online az HBO Max weboldalán.

    A változás érinti majd az HBO tévécsatornákat is?

    Azon ügyfeleink, akik HBO Pak vagy HBO Max Pak csomagjuk részeként érik el az HBO GO-t, a csomagjukban foglalt HBO csatornák változatlan módon továbbra is elérhetőek maradnak.

    Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Új hozzászólás Aktív témák