- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
misran2
újonc
Vodafon a napokban hívott, hogy a régi Horizon set-top-box '21 márciustól nem fog működni, lecserélnék Vodásra. Akarom-e most? Mindenféle hímezés-hámozás, ajánlat, bővítés meghallgatása után kibökte, hogy ez +500/hó. Amikor márciusban megszűnik a szolgáltatás, mert nem jó a set-top-box, akkor is +pénzbe kerül a csere? Ez lehetséges?
Misran
-
drk88
senior tag
-
DonThomasino
veterán
A kártyás számla befizetés csak nálam nem működik napok óta?
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Topikgazda
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Volt UPC Tv most már Vodafone. Kérnék egy gyors nyugtató helpet, mert szétvet az ideg hamarosan.
Kettő TV-nk van, a fő TV az a Vodafone boxot használja nyár közepe óta, viszanézős ...stb. A másik szobában lévő Tv az még a régi UPC-s Horizon (nem visszanézős) boxot használja. Ezzel van gondom. Ma este felé, kábé egy órával ezelőtt a TV-n megjelenik egy üzenet, fekete háttérrel, hogy SMARTKÁRTYA HIBA/KORLÁTOZÁS. Csak az a bökkenő, hogy nem Smartkártyával használom!!! Belépni nem tudok a távirányítóval a Horizon Menübe sem, mert akkor is ezt kapom a képernyőre. Csak néhány analóg adást lehet nézni. Mi lehet ez? Ügyfélszolgálat Technikai segítsége végigmérte a végpontig, nincs hiba, és azt mondták, hogy kicsit gyengébb a jel mint kellene, de más hibát nem látnak.
Az lehet, hogy meghalt a Horizon box? És az okozza ezt?
Számlák fizetve mindig, időben csoportos megbízással.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
-
MiZo1990
aktív tag
-
kezo0
addikt
válasz misran2 #100852 üzenetére
Téged nem a „Vodafone” hívott, hanem nagy valószínűséggel csak egy külsős üzletkötő. Rájuk jellemző, hogy a jutalékuk érdekében simán hazudnak is, hogy rávegyenek egy eszköz cseréjére, ill. arra, hogy egy kicsit fizess többet, mint eddig, közben meg semmivel se kapj többet a hűségedért, mint amennyit hűség nélkül fizetnél majd tovább.
Szóval én azt továbbra sem venném készpénznek, hogy valóban el akarják venni az összes előfizetőtől a régebbi boxokat márciusig. Ismerve őket, ha tényleg akarnának, akkor sem tudnának megvalósítani egy ilyen volumenű eszközcserét – pláne úgy nem, hogy ki tudja meddig lesz itt még fennforgás a vírushelyzet miatt.Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
gregory91
senior tag
válasz misran2 #100852 üzenetére
Nemrég megszüntették az extra funkciókat róluk(szóval bármit kinézek belőlük).Ha nem kötődsz az "extra dolgokhoz" (és a készüléked tudja a DVB-C-t CI+-al)akkor váltsd mediacard-ra.
[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
MiZo1990
aktív tag
válasz gregory91 #100872 üzenetére
Azért a szoftveres butítása a nov. 5. után kiadott Kaon boxoknak és a több százezer korábbi beltéri cseréje márciusig nagyon negy egy kaliber.
A második kb. esélytelen.Nem tartom kizártnak, hogy a korábbi beltériket kötelezően kell majd cserélni, de biztos nem márciusig.
-
AtHoS
nagyúr
Asszem eléggé dilettánsok ülnek a számlázási oldalon. Telefonon elfogadtam az ajánlatukat, miszerint 120-as netről átraknak 300-asra és a havi díj 4140FT-ról emelkedik 4590Ft-ra 1 éve hűséggel.
A számlázás eddig hó 01-től hó utolsó napjáig volt. Erre most 10.31 után amit rendeztem (11.01-11.09 kihagyásával TV irányban és 11.01-11.13 kihagyásával net+telefon) a telefonos rábólintás dátumától 11.10-től és 11.13-tól kezdődően dobták irányomba (lényegében novemberre +256Ft). Mondjuk van egy kis érdekesség, miszerint a korábbi 600Ft-os epack kedvezményből 360Ft maradt, az eddigi digital bronz TV átváltozott TV comforttá (amiről szó sem esett a telefonos beszélgetés során) telefon maradt ami korábban is volt: Nonstop S
Most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek...minden esetre elég érdekesen néz ki eddig.
Decemberre viszont már epack kedvezményként 1000Ft-ot írtak jóvá.Ahogy kiveszem így változtak az összetevők:
Régi
Digital Bronz TV - 2640 Ft
Fiber Power 120 - 2000 Ft
Nonstop S relefon - 100 Ft
epack kedvezmény - -600 Ft
Új
TV Comfort - 2500 Ft
Internet 300 - 2990 Ft
Nonstop S - 100
epack kedvezmény - -1000 FtMost kicsit vakaródzom, mert a telefonban csak a net sebesség emeléséről volt szó némi havidíj emelkedés és 1 év hűség fejében. A TV csomag változtatását meg sem említette a csajszi. A legszebb az egészben, hogy a TV-t nem is használjuk, sem a telefont (viszont errefelé családi házas környezetben ez a havidíj ilyen csomagra jónak számít...számított - anno 3106Ft csak netről léptem 3899Ft net+TV+teló csomagra, ami bérházas környéki akciós díj volt és akkor Sport2 miatt simán be is vállaltam, de Digi paraboláson azóta szintén van Sport2 így nem használjuk a TV-t, telefont meg egyáltalán nem is használtuk)
Bocs, a sok hülyeség miatt, de kíváncsi vagyok, hogy a 11.01-09 és 11.01-12 közötti időszak számlázása mikor fog előkerülni
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
bzs73
őstag
válasz AtHoS #100874 üzenetére
Nekem is volt most furcsaság pozitív irányba. eddig volt 150/10-es netem és alap tv csomag 4990-ért, aztán azt az ajánlatot kaptam hogy fizessek még 800ft-ot, és megduplázzák a netem, ill tv prémium csomag lesz, így most 5790ft-ért 300/20 lett, és prémium csomag.
Egyébként most kaptam tv csatornakiosztást, és változott az is.
Eddig az alap 66/27 volt,97/27 lett, a prémium 117/35 ről 151/35-re nőtt.A tv csak meg maradt. Ügye samsungon semmi csatorna szerkesztés nem ment, még csatorna listát sem tudtam kimenteni usb-re, ha keresésnél a upc-t választottam, ill epg-n bal felső sarokban se kép, se hang nem volt. Annyit változtattam hogy régiókód észtország, ill teljes keresés, és vagy 3-4 csatornát manuálisan tettem még hozzá, és lám van csatorna szerkesztés, törlés, átnevezés, minden, és epg-ben is megy a kép-hang.
[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
Jenne
őstag
MiZo1990 és boneyard
Köszönöm a segítséget.
Még egy kérdésem lenne. A MediaCard adapterébe a kártya behelyezése hogyan helyes? [kép1]---[kép2] Azért kérdezem, mert kértem és kaptam egyet a Vodafone-tól, egy piros dobozban adták oda a helyi irodában, de abban a kártya az nem volt benne az adapterben. A hozzá kapott leírásban csak annyi van, hogy Helyezze a Mediacardot a televízió Common Interface foglalatába.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
válasz kabelmania27 #100878 üzenetére
Köszönöm.
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Pharaoh
aktív tag
törölve
[ Szerkesztve ]
-
Pharaoh
aktív tag
válasz kabelmania27 #100881 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam és törölni akartam, de gyorsabb voltál.
-
LouiS22
veterán
Off lesz, de mégis érdekesség:
Saját AndroidTV-re szolgáltatnak, vagy Mi Box és Mi Stick az eszköz. Mindenesetre érdekes lesz, ha elkezdenek ezek a szolgáltatók megjelenni.
Nyilván a minőségről zéró info van, viszont 1 hónapos hűségidő is létezik. A csatornakínálat meg olyan, amilyen. Ha bővítenek HD irányban és nem agyontömörített jelet küldenek ki, akkor a nagyoknak lehetnek a jövőben problémái.
Viszont a GYIK rész maga a vicc, kicsit olyan, mintha warez pistike írta volna (a személyes kedvencem az ők azt a jelet továbbítják, amit kapnak. Aha, persze ).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
Ja, hogy egy app lett és azon belül van minden, bocs. Azt hittem kap a user egy m3u-t és a gyári tv app-ba integrálódik a szolgáltatás.
Kicsit kezdem unni, hogy az Apple TV-re minden szar megvalósul. Érdekes módon ott már 5.1 az HBO GO is...
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
vmarci21
tag
válasz LouiS22 #100889 üzenetére
Nem csak Apple TV-re Android TV-re is elérhető. A konkurens Deutsche Telekom esetén meg a Samsung TV-s rendszerére is van app.
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
-
blakey
titán
Azért kockásnak nevezném, annyira nem sz@r az HBO, legalábbis mostanában, persze mindig és minden lehetne jobb.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Én is belenéztem valamelyikbe és nem volt kockás, gyanítom, hogy az Apple TV más stream-et kap, másra nem tudok tippelni illetve Kodi alatt tudom megnézni egy másik boxon, de ott meg nem AC3 hanem AAC 2.0.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
LouiS22
veterán
válasz soundsonic #100894 üzenetére
Honnan tudod? Csak okos találgatások vannak. Kettő: soha, sehol nem volt leírva, hogy Magyarországon is elindul. Csak az, hogy Európa, 2021 második fele.
-
Csöves
őstag
válasz kabelmania27 #100758 üzenetére
Megoldódott.
Kijött egy szaki, rámért és meg is lett a hiba.
Egy utcával lentebb volt a gond egy elosztónál.
Ma reggel meg is csinálták de furcsa, hogy két utcában nem volt HD csatorna napokig, de rajtam kívül senki nem jelentette a hibát.Aquila non captat muscas.
-
blakey
titán
válasz LouiS22 #100897 üzenetére
Mert az ügyfélszolgálatok mindent tudnak ahogy kell.
Az összes 007-es film illetve az elmúlt 3 hétben felkerült anyagok 5.1-ben vannak fent, ahol elérhető, természetesen angol és/vagy magyar. Ha lesz időm ilyesmire akkor csinálok képet, de nem nagyon érek rá.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest