Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricsii2001

    csendes tag

    Sziasztok! Úgy látom, hogy ez a topic viszonylag aktívan működget. Szeretnék kérdéseket feltenni leendő Direct one előfizetőként.
    A "Plus now" nevű csomagot néztem ki magamnak ezen az oldalon: https://www.directone.hu/online-tv/
    Szép és jó, de sajnos csak egy egyéves hűségnyilatkozatot akarnak aláíratni velem, próbaidőszakot nem látok sehol. Én kizárólag online nézném a tv-t, televíziós kártya, vagy bekötés nem érdekel. Mik a tapasztalatok ezzel a szolgáltatással? Szoktak-e lenni fejlesztésekkel kapcsolatos kimaradozások? Szokták-e korlátozni az adást, mint mondjuk a Sweet tv-nél főleg a tv2-es csatornákon? A 4 új RTL-es csatorna (RTL Otthon, Kölyökklub, Sorozatklub, Moziklub) elérhető a kínálatban? A Tv2 Play prémium, illetve az RTL+ active a tv csomag megszűnéséig érvényes? Tehát nincs olyan, mint mondjuk az HBO-nál, hogy 2 hónapig adják, utána már nem?
    És hogyan történik az előfizetés? Kitöltöm online a kitöltendő dolgokat, és aztán mi történik? Végülis küldenek tv-s kártyát, vagy sem, vagy hogyan működik ez pontosan? Vagy küldenek-e bármit, szerződést, vagy akármit postai úton, vagy mindent online intéznek? Köszönöm a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák