- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
papika4
csendes tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz jancsika p #1352 üzenetére
Vissza ahonnan van: csere! Mielőtt még rosszabb lenne!
-
xyadam
csendes tag
Állítólag már lehet 3.10-re frissíteni az UMI Zero ROM-ját, viszont sehol sem írnak changelogot róla. (professzionalizmus ftw...) Valaki esetleg tudja hogy mit javítottak, vagy megéri-e egyáltalán 3.09-ről frissíteni rá?
Egyelőre a Keeperv85 féle 3.09 tökéletesen működik, szóval ha nem muszáj akkor nem fogok kockáztatni a frissítéssel, kivéve ha natívan megoldották a reboot hibát, vagy kevésbé merülne a teló. -
xenonka34
újonc
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, és nagy segítségre lenne szűkségem! Rootjoyban letöltöttem a 3.10-es verziót majd elindítottam a frissítést. A telepepítés nem ment végig, azt hiszem hibáz nem írt csak az újraindulás után a "Zero" logónál megáll a telefon. Ebben a helyzetben probáltam a lehangerő+bekapcsoló gombot mire a Rootjoy menüje jön be, de itt nem tudom van e olyan dolog ami megoldaná a problémát. Kérem valaki segítsen, hogy mit kell tennem, hogy egy működő Rom kerüljön vissza a telefonomra. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz xenonka34 #1356 üzenetére
Próbáld meg SP FlashTool-lal! How to: 343-as hsz-ben. Sajnos benne van a pakliban, hogy nem tudod majd elindítani az SP-t. A RootJoy ugyanis valamit elkavar a teló lelkében és az SP egy hibaüzivel leáll... Én így jártam korábban. Viszont nekem ekkor működött a telefonom hibátlanul, csak egy SP-s romot akartam feltenni. Egy olyan trükkel tudtam megoldani ami sajnos a Te esetedben nem megy, mivel nem indul el a Zero-d.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Pumbicsek
csendes tag
válasz xenonka34 #1356 üzenetére
Nekem is volt ilyen. nekem a 3.09-el csinálta ezt aztán inkább feltettem keeperv verzióját sp-vel. de mivel valamit átírt benne ezután a rootjoy nem ismeri fel a telefont. Nem is lett volna baj csak nekem sajnos keeperv verzióval egyre tobbszőr indult újra a telefon. Visszatettem egy 3.5 ota verziót sp-vel és utánna a rootjoy ment így feltettem a 3.09-et vele ami furi módon most hiba nélkül felment. egyenlőre nemvolt újraindulás. Aztán kijött a 3.10 gondoltam tegyünk 1próbát. Egyenlőre lófasz újítást nem látok benne csak előre telepített applikációkkal amivel kilehet szűrni az újraindulást. cpu manager meg valami takarító rpogi ami persze kínai......mind1 egyenlőre nincs gond így fent hagyom. Vettem bluetooth fülest a lidlibe 7777ft ért hozzá. sztem kiváló lett a hangja így
[ Szerkesztve ]
-
Biggeszkij
aktív tag
Az oldalt nem ismerem, próbaként most rendeltem tőlük először. Majd leírom, mit tapasztaltam. PayPal fizetés működik. SOKKAL olcsóbb volt amit rendeltem, mint az Aliexpresszen.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
jancsika p
csendes tag
válasz Biggeszkij #1359 üzenetére
Köszi a tippet,vszinüleg nem küldöm vissza az aksi miatt inkább rendelek újat.Gondolom nem művèszet kicserèlni.Szigetelő pasztával szállitással mèg így is csak 3800.Különben a SetCPU beállitása után is elèg sokszor újraindul vszinüleg megpróbálom az új rom-ot.
[ Szerkesztve ]
-
digolaci
tag
Sziasztok!
Megtetszett az UMI Zero és megrendeltem most hétfőn (Jun.08) innen: http://en.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-umi-zero-mt6592t-20ghz-octa-core-5-zoll-fhd-super-amoled-corning-gorilla-g-g-297222
Sajnos csak a rendelés után találtam rá erre a topikra. Valóban ennyire gáz ez a telefon?
Digolaci
-
-
fritzy0313
csendes tag
hellóó! én is tulajdonos lettem
tegnap megjött a teló, ma reggel már újraindult, shitt. ezen kívül amúgy tök jó.
Az itt legjobban dícsért 3.09-es hákolt romot raktam fel rá, ezek szerint nem segített. most megpróbálom az ittenki kollégák által javasolt CPU teljesítmény módosítását, csak nem nagyon akartam butítani a vasat.
Remélem egyszer ez az újraindulós probléma megoldódik, mert elég idegesítő, másrészről egyelőre jó telónak tűnik, ennyi pénzért (én 150 euróért vettem) nem vártam hatalmas hangminőséget vagy ilyesmi. Na még egyszer üdv mindenki! -
Biggeszkij
aktív tag
válasz digolaci #1364 üzenetére
Hibátlan rom más típusra sem létezik. Az öcsém már vágta falhoz a Sony Experia sorozat egyik drágább képviselőjét olyan kaki volt. Nekem a Keeperv85 által feljavított v3.09 egészen jó és stabil. A v3.10-et nem tettem fel, mert a fórumozók szerint nem orvosol semmi hibát, ami indokolná, ellenben van pár nem kívánt, de állítólag nem kikapcsolható újítás benne (pl rázásra felébresztés). A RootJoy-os telepítéssel kapcsolatban meg nincsenek túl jó tapasztalataim. Mivel elcseszi a FlashTool-os telepítés lehetőségét, baj esetén nem tudsz semmit kezdeni.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz fritzy0313 #1365 üzenetére
Érdekes ez az újraindulásosdi. Nekem a SetCPU óta (nem tudom, kb egy-két hónapja tehettem fel) nem fordult elő, de külföldi fórumon is, meg itteni fórumtársunktól is olvastam, hogy ez sem zárja ki 100%-ban, másnál csak előjött. Igaz, én 2-3 naponta "karbantartás jelleggel" ki-, majd bekapcsolom. Leszedtem a PIN-kód kérést is, hogy esetleges restart esetén se legyek hosszú ideig elérhetetlen, ha nem venném észre. Úgyse adom ki a kezemből...
Kolléganő Z3-asa meg minden elkészített fotó után újraindul. Az se jobb, pedig állítólag az egy "csúcsmobil"...
-
Satti1
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem a következő lenne.
Lehet-e kezdeni valamit egy Umi Zero-val? Fw frissítés közben áram kimaradás történt. Most se kép se hang. Usb csatlakoztatásnál a gép érzékeli, de a Rootjoy nem csatlakozik.
Az SP-tool-t nem tudom hogy kell csatlakoztatásra bírni.
Ha valakinek van ötlete azt szívesen venném.! Meg köszönném.!Ha nem,akkor eladó alkatrésznek.Vagy kísérletezni hozzá értő emberkének.
Üdv Satti
-
digolaci
tag
válasz Biggeszkij #1366 üzenetére
Szia!
Amit írsz az nekem kínai Nem értek ehez a rootos dolgokhoz. Kérlek tegyél ide egy hozzászolás számot vagy linket ahol ovis módra szájbarágosan le van írva hogy és mit kell teennem a 3.09 feltelepítéshez . Köszönöm előre is !Digolaci
-
gombcomp
senior tag
Szia!
Én is voltam hasonló helyzetben...
Meg kell várni amíg az akkumulátor teljesen lemerül! (Ez lehet akár két hét is)
Utána ha felcsatlakozol az USB-n már érzékelni fogja géped.
Ilyenkor nem árt először egy Factory Reset a gombokkal,utána mehet a flashelés."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Pumbicsek #1358 üzenetére
Szia!
Semmit sem csináltam a 3.0.9-es rommal, amitől ne ismerné fel a Rootjoy a telót, sőt, még a képernyőképet is beolvassa róla! Pontosan ugyan úgy, ahogy a gyári párjában viszont, az én romom alatt sem jelzi kompatibilisnek a készüléket ez a program, éppen ezért mondtam el a videóban is, hogy flashtool való telepítésre, nem ez a cucc!
Újraindulások: nem rendszerhiba. Küld/vidd vissza oda, ahol vetted, kérd a pénzed vissza! Nem fog olyan szoftver születni rá, ami ezt megoldaná!
-
dagabor
tag
Üdv!
Én is jártam már így, csak akkor megfagyott és nem áramszünet volt..de megoldódott a probléma...itt láthatod a részleteket:
Nekem kb 1 nap alatt merült le full töltöttségről DA módban!
[ Szerkesztve ]
"semmi nem tud olyan jól más böngészőt letölteni mint az internet explorer"
-
Satti1
csendes tag
Köszönöm a tippeket,várok 1-2 napot vele. Utána megpróbálom még egyszer.
Remélem sikerül életet lehelni bele!Üdv Satti
-
válasz fritzy0313 #1365 üzenetére
Én a miui romot használom, pin kód kérés nélkül, és egész jó. Pin kód amúgy is teljesen felesleges, az ember csak magát szivatja.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
digolaci
tag
Ez engem is érdekelne ! Elfut - e a zeron a xiaomi room ? És hogyan viselkedik a telefon vele.
Digolaci
-
digolaci
tag
https://www.youtube.com/watch?v=7kprhnMQ6F4
[ Szerkesztve ]
Digolaci
-
papika4
csendes tag
Végülis tud valaki segíteni abban, hogy hogyan (ROOTJOY,SP FLASH TOOL,más?) lehet feltenni a MIUI romot a Zero-ra?
Köszönök minden segítséget!dr.kardos
-
válasz papika4 #1382 üzenetére
Először recoveryt kell felrakni, utána a romot, mint minden más telónál. Itt a leírás.
Újraindulás biztos van, de nálam nincs pin kód kérés.
A romban vannak hibák, de én ezt használom.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
t-om
csendes tag
válasz Biggeszkij #1359 üzenetére
Sziasztok!
1 hét gondtalan müködés után ledobál a hálózatról. Nekem nincs újraindulás. Olvastam, hogy az antenna körül van valami gond. A feltüntettet linkről, ha rendelnék megfelelő alkatrészt azzal lehetne orvosolni a hibát?
-
papika4
csendes tag
Leírná valaki lépésről-lépésre,hogy hogyan kell feltenni a MIUI romot? Egyszerűen nem megy valami miatt!
dr.kardos
-
digolaci
tag
Bontatlan gyári UMI zero telefonom eladom.
Érdeklődni priviben.Digolaci
-
válasz papika4 #1385 üzenetére
Nagyon fontos, hogy teljesen legyen feltöltve a telefon! És mielőtt bármit csinálsz, olvasd el a leírást elejétől a végéig, ha valami nem világos, akkor kérdezz! Másik dolog, hogy a rom telepítésével minden törlődik a telefonról, a fontos dolgokat mentsd le gépre vagy felhőbe! Ja, és türelem, a rom telepítéshez sok idő kell, még akkor is ha minden sikerül elsőre. Ha nincs szabad 2-3 órád, akkor ne kezdd el.
Rootolva van a telód? Nekem gyárilag rootolva volt, és rajta volt a supersu.
Ha nincs rootolva, akkor rootold.Utána telepítsd fel a Rashr programot playből.
Mivel biztonsági mentést is érdemes csinálni, ezért a felesleges dolgokat töröld le a telefonról. (Játékok pl.)
Memóriakártyára töltsd le a recoveryt és a miui romot.
Rashrnek add meg a root jogokat. Rashrben telepítsd fel a recoveryt, majd indítsd újra a telefont recovery módban. (Memóriakártya a telefonban, rajta a rom.)
Ha recoveryben vagy, akkor csinálj egy teljes mentést. (Ez fontos!)A recoveryben: Wipe-Advanced Wipe és pipa ide: Dalvik Cache,System,Cache,Data.
Várd meg míg befejezi a wipeot! Nálam kb 10-15 perc volt!A recoveryben maradva: install the rom zip, kiválasztod a romot, telepíted.
Ez szintén eltarthat 10-15 percig. Ha kész van, akkor restart.
Az első bekapcsolás megint sokáig tart, kb. 5-10 perc. Ha elindul a rendszer nyomj egy gyári beállítások visszaállítását. Ilyenkor újraindul, és már majdnem kész is vagy. Újraindulás után beállítod és használod, csak pár dologra kell figyelni.A frissítéskezelőben ne engedjük az ota frissítést!
A betűméret állítás nálam nem megy!
Témát még nem mertem letölteni, mert a fórumokban azt írják hogy másik témával nem indul a teló. Megint másoknál nem jelentkezik ez a gond.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Zolkaa
újonc
Sziasztok!
Rootjoyal nézelődtem és láttam h van fent új UMI ZERO V 3.10! Ki mit tud róla?
-
Zolkaa
újonc
Sziasztok!
Van egy kis gondom.... Le akarom frissíteni a telót, de sehogy sem megy :/
Rootjoyal próbáltam először, mivel már nincs fent a v3.09 így a v3.10el próbálkoztam... egy darabig eljut majd valami problémája lesz... Mintha nem volna rootolva a teló... de ebben nem vagyok biztos.
Utánna jött az SP flash... na az majdnem az őrületbe kergetett... Keeperv85 kollega v3.09ét próbáltam felrakni de sehogy sem megy... letöltöttem az sp flasht, az usb drivert is Keeperv85 romját is, elindítottam az SP-t, megtörtént a scatteer loding file betöltés... megcsinálja szépen, majd jön a downloading, kikapcsolom a telót, kihúzom, vissza dugom hangerő le gomb nyom, majd vár egy kicsit és kiírja h nincs parancs! Felette meg egy " halott" android a2d2 van xD Egyszerűen nem tudom mi lehet a gonda válaszokat előre is köszi
Ui: Az probléma lehet hogy windows xp-t használok?? Sajna csak ez van mert kaki a lapos nem bír el jobbat
-
-
laci laci
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
A többieket tisztelettel megkérem, hogy ne vezessenek félre senkit, ha fogalmuk nincs a megoldásról...
Egyszerű: ki mondta vagy írta hogy nyomj bármit is? Minek nyomod a hangerő gombot?
@laci laci: a preloadernek annyi köze van az IMEI számhoz, mint Bear Grilsnek a Mackó sajthoz! Semmi...
[ Szerkesztve ]
-
sonic8
tag
Sziasztok!
Rendelnék egy ilyen telefont barátnőmnek, de több helyen olvastam, hogy vannak problémák a szoftverrel, eldobja a jelet, hirtelen merül stb. Azt kérdezném, hogy a mostani szoftverekkel ne adj isten az 5.0-val hogyan működik? Átlag használat mellett elmegy 2 napot a teló, volt ahol azt olvastam csak 2400-as akksi van benne ez igaz? Köszönök minden infót, próbáltam olvasni a fórumot de akkor még a régebbi szoftverek voltak és a mostani állapotra lennék kíváncsi.
Ami elromolhat, az el is romlik...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest