- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz xenonka34 #1356 üzenetére
Próbáld meg SP FlashTool-lal! How to: 343-as hsz-ben. Sajnos benne van a pakliban, hogy nem tudod majd elindítani az SP-t. A RootJoy ugyanis valamit elkavar a teló lelkében és az SP egy hibaüzivel leáll... Én így jártam korábban. Viszont nekem ekkor működött a telefonom hibátlanul, csak egy SP-s romot akartam feltenni. Egy olyan trükkel tudtam megoldani ami sajnos a Te esetedben nem megy, mivel nem indul el a Zero-d.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Pumbicsek
csendes tag
válasz xenonka34 #1356 üzenetére
Nekem is volt ilyen. nekem a 3.09-el csinálta ezt aztán inkább feltettem keeperv verzióját sp-vel. de mivel valamit átírt benne ezután a rootjoy nem ismeri fel a telefont. Nem is lett volna baj csak nekem sajnos keeperv verzióval egyre tobbszőr indult újra a telefon. Visszatettem egy 3.5 ota verziót sp-vel és utánna a rootjoy ment így feltettem a 3.09-et vele ami furi módon most hiba nélkül felment. egyenlőre nemvolt újraindulás. Aztán kijött a 3.10 gondoltam tegyünk 1próbát. Egyenlőre lófasz újítást nem látok benne csak előre telepített applikációkkal amivel kilehet szűrni az újraindulást. cpu manager meg valami takarító rpogi ami persze kínai......mind1 egyenlőre nincs gond így fent hagyom. Vettem bluetooth fülest a lidlibe 7777ft ért hozzá. sztem kiváló lett a hangja így
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest