Hirdetés
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Roidmi EVA - felmossa nélküled a padlót
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
A kérdés ugyan nem nekem szól, de van oneplus termékem, meg samsung és volt apple is, ami egész biztosan nem lesz és meg sem tartom, mert elmegyek vele lőtérre ahonnan nem hozom haza, az az oneplus, a dzsunka zs kategóriás szutyok gyártó.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
milkabrams #9 üzenetére
Én ezt egy 3 éves és továbbra is jól működő 7T boldog tulajdonosaként nem értem.
Az akkis már szar, muszáj naponta tölteni, de ennyi.
Őszinte kérdés, mivel akasztottak ki ennyire? Tudom hogy a 8-as szériától jöttek a másolt BBK csoportos cuccok, de a tied még melyik világ szülötte volt?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
milkabrams
őstag
válasz
MittuDomain_ #12 üzenetére
Nekem is 7t van, működik az tény, igaz, hogy az oos11 olyan sz@r volt, hogy napi 5 újraindítás mert belassult, a 12-esnél fakóbbak a színek és játékokban több a framedrop és frissíteni sem tudom, mert "gond volt a csomag elemzésekor" hibát dob ki, de működik. A samsung is működik és az alma is működött, de ott nem kellett ilyen dzsunkafonhoz méltó nyomorúságokkal sz.pnom. Vagy mikor bekattan a gps és 10 percen keresztül forgolódik össze vissza. Van még egy csomó nyomorúságom vele, minden esetre újabban utálom az oneplust mint a sz.rt.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Kiváncsi leszek ha egyáltalán kapható lesz-e nálunk , márpedig kis hazánkban már megtalálható ez a márka .
Na meg milyen ár címkét akasztanak majd rá , mert most picit beindult a tablet piac és lesznek konkurensek .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
milkabrams #13 üzenetére
Minden ember más nekem Samsung a nemezisem van egy watch 4-em aztán ott van lemerülve mert naponta kéne tölteni akkor is ha csak ottvan az asztalan úgy hogy semmi nincsen bekapcsolva rajta.
Volt OP7 prom most 10 pro van de legjobb telefonok amiket eddig használtam.Iphone-t is használtam max erre váltanék androidos fronton a többi számmora hulladék.
Tökéletes telefon nincs bár a hibák nagy részét maga userek hozzák össze.[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
Rigormortiis
addikt
válasz
milkabrams #9 üzenetére
Számomra komolytalan az a gyártó, aki még a termékeinek a nevét is lopja (Buds Pro 2).
Nekem az összes kínai cucc egy kutya, egyedül a Huawei magasodott ki közülük.
Persze ki lehet fogni Best Buy darabokat, bízzunk benne, hogy ez is jó lesz, bár az OP-t ismerve szerintem ezt is a Samsunghoz/Apple-hez árraza majd.
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Rigormortiis #16 üzenetére
Most nem azért de egy füllhalgatóra milyen nevet kéne kitalálni? Mindenki buds pods pro + ultra néven futtatja a cuccait.
-
Rigormortiis
addikt
válasz
Linkin1994 #17 üzenetére
Más gyártók megoldják
A "nagyok" kitalálták a saját elnevezésüket, a dzsunkák meg nem agyalják túl a dolgot.
Galaxy S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Rigormortiis #18 üzenetére
Mivel ők voltak az elsők így ja nem volt nehéz
De most tényleg egy TWS fülesnek milyen nevet kéne adni? Buds pods pro aztán ennyi.
Másik oldalról amíg jól működik tőlem lehet bármi a neve[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ritka kivételes, hogy ennyire ne tudjunk semmit egy eszköz specifikációjáról, de legalább a kiegészítőket megmutatta a gyártó.
- ÚJ Apple Pencil 1 - 2 első és második generációs BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉR
- iPad Pro 12,9 M1 256GB wifi+ cellular mint az új! Dobozos 100% hibátlan!
- Venue 8 Pro 5855 tablet 27% 8" FHD+ IPS érintő x5-Z8550, 4GB RAM, 60GB eMMC, 388g gar
- Apple iPad Pro 12.9 2021 512GB Cellular 5G M1 Chip - Apple garancia - Akár beszámítással
- Gyakorlatilag új - iPad Air 5 2022 M1 - 64GB, SIM-es - Apple garancia, doboz, fekete
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest