Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarfej
csendes tag
Én még kerek 15-ért vettem a szürkét, de valóban kicsit feljebb kúszott azóta. Viszont a cikkben említett 32 euró az nem tudom honnan jött, mert ha rákeresek a cikkszámra, akkor az első találaton 43 dollárért árulják, ami 15.5k. Mondjuk nem tettem bele 2 percnél többet a keresgélésbe, úgyhogy lehet valahol tényleg 32 euró persze.
-
madarfej
csendes tag
Én tavaly az Aqua-ban vettem egy ugyanilyen 10k mAH-st, csak szürkében. Úgyhogy mintha csak a szín lenne új annál a szériánál. Igaz az SAMSUNG EB-U3300XJEGEU névre hallgat, de ugyanúgy 2 USB-C van rajta 25W-al és 7.5W Qi meg kinézetre is elég hasonló.
Nagyon jól jön a Qi rajta ha épp megázik kicsit a telefon USB portja. Meg persze órához/budshoz jobb, mint a telefonnal tölteni. -
akkor tulajdonképpen csak kb. csatlakozót cseréltek ezen?
https://m.alza.hu/samsung-wireless-battery-pack-10000mah-silver-d5552856.htm -
jalos
tag
Magsafe vonatra kéne fellszállni, kedves Samsung!
-
jacis
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Manapság az a 45W elég nagy semmi…
-
embe
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #4 üzenetére
Nekem is normális, 25W a "gyorstöltés" - normális, csak lassú. Nálad is ezt jelenti?
Na jó tudom nem 25....
-
embe
nagyúr
Ha még a telefonjaikba sem tudnak egy normális töltést rakni ... még több százezerfeletti kategóriában sem.
Megértem a Note 7-es fiaskó után óvatosak. na de ennyire? -
jUUh
addikt
Címből egy emmbetű' lemaradt.
-
jacis
nagyúr
Ez a 7,5W qi szempontjából nagyon harmatos. Olvasnak ezek tech híreket ki hol tart ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két USB-C csatlakozóval és Qi töltőfelülettel is rendelkezik az új kiegészítő.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- alza vélemények - tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Politika
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest