Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rekop

    Topikgazda

    válasz vicze #7647 üzenetére

    Szerintem ha 100W maximummal számoltál, akkor bele fogsz férni a 95W-ba. Nem tudom milyen eszközök lesznek, de olyan hogy egyszerre max teljesítménnyel megy minden, elég életszerűtlen. Ha például fele kamera és fele AP, akkor éjszaka(az infrák miatt) minden AP-t iperf/speedtest-el tekerve érnéd el a maximális teljesítményfelvételt.
    Én azt tapasztaltam, hogy az UniFi eszközöknél a datasheet-ben megadott teljesítményfelvétel nagyon közel van a valósághoz. Ellenben például a kínai kameráim a megadott 10W felét sem érik el.
    Nem egyszerű így, hogy éppen a switch határán vagy, de sajnos nem sok lehetőséged van UniFI vonalon. Gen1-et valószínűleg már nem kapsz, a 24-Pro PoE pedig a közel a duplája a sima 24 PoE-nek.

    Instant On: Még nincs vele tapasztaltom, de a switch kiváló ár/érték arányú, főleg hogy a hardver gyakorlatilag a 2930F-el megegyezik. A datasheet-et átnézve elég gazdag a feature list, és a szoftver minőségével sem lehet gond. Az AP-k sem lehetnek rosszak, ugyanúgy az enterprise vonal hardverét kapták, viszont ez a cloud managed only koncepció nem túl szimpatikus, és úgy tudom a konfigurációs lehetőségekben is kicsit limitált. Viszont elvileg folyamatosan kapnak új funkciókat a frissítésekkel. (erre rákerestem, nemrég a 2.3-al kapott pl. 802.11k-t, transmit power control-t, 2FA-t)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó dolgaim: https://tinyurl.com/5n7jmuvj

Új hozzászólás Aktív témák