Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benjamin

    tag

    válasz darál0w #20554 üzenetére

    Szia

    Ezt én is tudom, melegszik is rendesen az NB, van rajta vagy plusz hűtő, gondolkodom vízhűtésen is, de lehet konfigot váltok, mert van vevő a gépre. Azonban neki nem kell a +2x2gb, tehát akkor a kérdés továbbá nem áll fent. Lehetséges, hogy a P35-DS4-es másik Rev. kell választanom, mert az 1.0 nagyon kezdetleges lapra sikeredett viszont jó tuningolni.

    A problémára és reagálások az alábbiakra
    A proci alapban 1,35V gyári, tehát 24/7 +0,1V nem is sok, max +0,2V mehet mindenre biztonságosan, amihez viszont stabil táp kell a táp pedig RS-620 Coolermaster.

    Az NB a +0,3V nagyon sok szerintem is, és ezért mindenképpen jobb lenne váltanom, mert a lap igenis elég rendesen meg van terhelve a memekkel.

    Továbbá, ha nálam kibír még egy évet úgyis megy a süllyesztőbe.

    Ez a lap már nagyon régi 2007-ben az elsők között vettem és megélt már pár újra élesztést is, amikor hamvaiból került vissza, miután túlélt egy vihart. Nyitva maradt az ablak és kicsit beázott a gép, mert ablak mellett volt, és lecsapta a bizit is. Szerencsére kisebb gondjai voltak csak, pár alkatrész csere után sikerült életet lehelni a lapba.
    Videokártya elfüstölt benne táphiba miatt, na ekkor került bele a Coolermaster RS-620, azóta megy és jól bírja a tuningot.
    Volt már BIOS chip cserélve sikertelen BIOS frissítés után mint kiderült a Backup Bios chip is meghalt a beázásos szitunál, ami persze e Bios frissítésnél derült ki.

    Úgyhogy nagyon nem kímélem.

    Szerinted más megoldás szóba jöhet. Mostanában nem használom 24/7-ben, csak hétvégente megy éjjel nappal.

    Köszi

    Semmi sem sürgős, csak ha futni kell!!!

Új hozzászólás Aktív témák