Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PapG.

    tag

    Sziasztok! Help plz!
    Ajánlanátok nekem plz egy C2D procit, mert most vagyok áttérőben egy ilyen konfigra és nem vágom annyira még őket :R
    Amit szeretnék az az, hogy magonként valahol 3-3.5Ghz körül fusson majd, és persze a lehető legtöbbet kihozni az alatta lévő vasból is amennyire lehet. Melyik az a legkissebb órajelű C2D amit ennyire fel lehet húzni, mert olyat keresnék.. ? (!!) Akkor ami még fontos lehet az alatta lévő vas: 2*2GB dualchannel ddr2 800mhz geil ram kit. Nem nagyon próbáltam, de szerintem 5-10%al többel nem húzható. Egy gigabyte lap, ahol a támogatott fsb-k: 800, 1066, 1333 és 1600 OC.
    Nálam csak nemrég esett le hogy ezek a procik szorzó lokkosak és a külső orajel állítható csak. A biosomban ez megahercenként állítható, viszont a memória szorzó az nem, ott jelenleg ezt látni : auto, 2.66, 3.33, 4. (ez vajon proci függő? -mert most egy prescott van még benne)

    Hát előre is köszönöm a hozzászólásokat!

    UI: Lehet láma kérdés, de az 1333as fsb-t vagy 1600-t ezekkel a ramokkal lehet használni? Mert akárhogy számolom nem jön ki. Pedig jó lenne ha már a lap elvileg bírná, és ugye akkor a proci ezen az fsb frekin dolgozna a G31-es chipszettel, ez a G31 ugyan ezen a frekin a 16*pci-e sinemmel hurrá ezt értem és jo is, de ugyan ez a G31 ezen a frekin mit kezd a max 800mhz ddr2 ramokkal? Ezt nem értem, illetve bárhogy is számolom a fentebb leírt memória szorzókkal nem jön ki :W

Új hozzászólás Aktív témák