Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mozso

    senior tag

    Semmi csoda nincs ebben, ahol monitorozzák, ott látszik az új variánsok térnyerése és a hullám növekedése, illetve ennek konzekvenciái. Itthon ezt a témát mindenki levette a napirendről. Minden rendben van. Nincs covid.

    Rengeteg kollága éppen covidos náluk, ennek ellenére olyan mértékben tolja a cég és a kollégák a személyes nagylétszámú zárt légterű belső és ügyfeles eseményeket, mintha nem lenne holnap.

    Ott vannak emberek ezeken a megbeszéléseken, akik krágoknak, köhögnek és az orrukat fújják. Ez covid előtt is picit necces kellett volna legyen, de most különösen az lehet az új variánsokkal.

    Úgy érzem mindenki bekajálta a vége a covidnak témát és visszament 2019-be. Aztán majd nézzük szépen az életminőség romlást és a meghaltakat a családban. Rántunk egy vállat, örülünk, hogy mi most éppen nem jártunk pórul és tesszük, amit 2019-ben.

    Egészen hihetetlen, milyen reakciók születnek, amikor elmeséltem 2 hete covidban meghalt anyósom storyját azoknak, akik maguk kérdezték meg tőlem, hogy mit lehetne belőle tanulniuk, mert picit aggódnak azért.........

    Konklúziójuk, hát megdöbbentő mi történt veletek, de mi akkor is leszarjuk a covidot, ha piros hó esik. Nem teszünk semmit, sehol sem.

    DE könyörgöm, ti - leszarósok - kérdeztétek meg az én megdöbbentő esetem után, hogy mit lehet belőle tanulni, hogy a családtagjaitok talán ne járjanak annyira rosszul?

    Nincs válasz - a beteg (téma) meghalt.

    Totál skizofrén érzésem van:
    szeretnék többet tudni az új covid variánsokról, de amúgy nem érdekelnek ezek a témák
    szeretnék többet tanulni mi volt nálatok a covid halállal, de amúgy a covid nincs és holnap megyek is az irodába, holnapután meg a nagyszülőkhöz
    - kedvencem (céges workshopon egyedül én viselek maszkot), majd 2 nappal később a maszkot nem hordó résztvevők betegek lettek és még ők kérdezik tőlem, hogy én beteg vagyok-e, mert 2 napja még maszkban voltam ott, ahol senki sem.................wazze

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák