Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Dare2Live #52366 üzenetére

    Itt a várólisták magasak, de nem magasabbak, mint Covid előtt. Van egy réges régről felhalmozott váró lista, és azt toljuk magunk előtt. Mindenki tudja, hogy erre jövő hétre kap, arra 2 hét múlva, fül-orr-ra pl. 1 hónapra is kaphatsz, pl. halásvizsgálatra. Kollégát nemrég küldte üzemorvos, így csak 1 hónapra kapta meg az alkalmasságit, és kellett neki egy hosszabbítás, mert 1 hónapon túl kapott időpontot a kórházba, de mikor sorra került, megcsinálták neki a f..án a vizsgálatokat.
    Én azt látom, hogy itt cserélik a gépeket, és vannak eszközök. Mindig volt minden, ami kellett, mindig kaptam papírt, gyógyszert, rendesen megvizsgáltak, a kérdésekre válaszoltak, vállalható volt bent feküdni.
    Erre fele vannak olyanok, hogy mondogatják, hogy nem volt gyógyszer, a betegnek a látogatójának kellett megvenni, meg nem kapott papírt, mert nincs papír vagy nyomtató, meg ilyen hülyeségek, de a valós tapasztalatokban nincsenek ilyenek. Tatabányára bekerülsz, nem jössz ki élve, és stb.
    Amit meg tudok erősíteni az az, hogy sokat kell várni erre-arra, és az időpontos rendszer is olyan, hogy nyugodtan rászámolhatsz akár órákat is némelyik rendelésnél. Előfordul, hogy elszalad az orvos az osztályra, és még többet kell várni, de azért a nap végére valahogy mindig minden a helyére kerül, mindenki sorra kerül, meg ilyenek.

Új hozzászólás Aktív témák