Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz t72killer #34686 üzenetére

    Ha ennyire kötöd az ebet a karóhoz :U akkor negyedjére mi is leírjuk, hogy Kanadának és a briteknek NEM VOLT elég Pfizer, mert Kanada USA-ból nem tudott mivel március végéig élt még trampesz exporttilalma, a britek pedig elsősorban az oxfordi társfejlesztés AstraZenecára építettek. Mo-nak volt Pfizer az EU beszerzésből, ezért használták is.

    Van így is elég antivaxxer összeesküvés elmélet, biztos nagyon hasznos lenne időgépbe ülni és mondogatni januári, februári, márciusi, áprilisi oltakozóknak, hogy a gyártótól és USA-tól eltérve ráér még a második dózis, addig dekkold ki fél páncéllal a járványt, baromi logikus. Sőt, akkor már dobjuk be az időgépbe azt is, működik a Sino + 1 Pfizer kombó is, azzal kell oltani a népet, biztos népszerű lett volna éljen a vasfüggöny. :U

    Plusz amit március 3-i linkedben megírt Kanada, az biztosan még a wuhani & kenti cuccra vonatkozhatott, nem a deltára! :U És ugyanezen a linken szerepel az is, hogy nem alapvetően orvostudományi megfejtésben volt se Boris, se Kanada, hanem logisztikai kényszer szülte a nagyobb dózisok közti intervallumot:
    Due to limited vaccine supply and logistical challenges, jurisdictions need to implement COVID-19 mRNA vaccine intervals beyond six weeks.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák