Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Kékes525 #26418 üzenetére

    Kivancsi lennek, minket es Europa tobb orszagat is hogy kerulte el -szerencsere - eddig a delta, illetve ha meg is jelent, lathatoan nem terjed olyan agressziven. Valoszinuleg tobb dolog egyuttes hatasa.

    Az hogy UK-t komolyan erintette nem csoda a nagy utasforgalom miatt India iranyaban.

    Valoszinuleg a Brexit lehet az egyik oka, hogy nem jott at a csatornan - annyira. Sokkal kevesebb "ingazo" dolgozhat mar ott kelet-Europabol. Akik ott vannak mar nagyreszt ott elhetnek.

    Aztan mi nem vagyunk igazan klasszikus nyari turistaparadicsom, akik jonnek egesz evre osztva jonnek, nem beszelve arrol hogy rengeteg nyari fesztival is elmaradt. Szoval gondolom most nyaron joval kevesebben jottek kulfoldrol. A Forma 1 hatasat nem tudom latni lehet-e majd a szamokban. Az EB mecs korabban is volt es meg a maszkviselos idoben szerintem.

    A forro nyar miatt inkabb szabadterre huzodtak az emberek es ott azert nehezebben is terjedhet. Maga az idojaras is besegithetett. Amugy bar sok helyen gyakran volt ozonviz szeru eso, az orszag fele kifejezetten keves esot kapott eddig ezen nyaron.

    Azt nem tudom, hogy UK-ben nem kestek-e el a masodik oltasokkal, hiszen nagyon sokaig azt a strategiat vittek, hogy minel tobben kapjanak egy oltast, ami nem igazan hatasos. Mire elkezdtek beadni tomegesen a masodikat, talan mar a delta ott is volt.

    Bar mar beindult nalunk is valami, varhatoan a nyaralok hazaindulasa adhat majd relative nagyobb lokest, de ezt meglatjuk majd szeptember, elso-masodik heteiben. Az mar lathato, hogy addig itt nem fognak ujabb szigoritast bevezetni, ameddig nem lesz ujra komolyan lathato a szamokban.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák