Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz #32839680 #13587 üzenetére

    Nekem a környezetemben a covid előtt is sok vérrögös eset volt relatíve, ez alatt 2x éves, 3x éves és 4x éves embert kell érteni(mindhárom sportolgatott, de mindhárom irodai dolgozó), + hallottam ezt azt. De ezek voltak a közvetlenek.

    Ez a vérrög dolog Magyarországon lassan népbeteség. Mert ha irodában vagy sok cégnél elvárás hogy egész nap seggelj és csak wc-re állj fel. Sok irodában máig nincs ásványvíz, ott a csapvíz, mellékízzel, ezért sokan kevesebbet isznak, lusták/ciki(igen van ilyen) elugrani boltba ha elfogy az ásványvíz. Egyébként is rohadt keveset isznak a magyarok, mármint hasznos folyadékot. :) De akinél ezek nem állnak fenn azoknak jó része keveset mozog amit imád a vérrög. De aki sportol azok egy része is eszetlenül teszi, kevés folyadék és leizzadás után pl hidegnek dől, vagy leül.

    Csak azt akarom mondani, hogy a magyar népnél alapból nagyon nehéz felmérni az Astra valódi kockázatát. Sajnos. Kb mint ha azt kellene mérni hogy elhíznak-e az Astrától a magyarok...nem kell hozzá Astra, érted.

Új hozzászólás Aktív témák