Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArchElf

    addikt

    Vérremenő vita a virtuálisan vérző szívről: [link]

    Szóval azt ígértem, hogy a beszervezési kísérletet itt elmesélem :)

    Adott egy ismerős, akivel néha napján tartjuk a kapcsolatot (volt kolléga). Korábban már szó volt arról köztünk, hogy valamilyen vallási közösség tagja - de a tudtára adtuk, hogy bár a mi hitünk nem különbözik sokban az övétől, azért az összejöveteleikra nem mennénk el. Nemrég elhívott minket egy baráti ebédre (bográcsozás, stb). A meghívó már kicsit gyanús volt, de mivel beszéltünk róla korábban, hogy a liturgikus részekre nem vagyunk kívánccsiak, bíztunk abban, hogy ezt komolyan vette. Hát nem.
    Szóval mikor megérkeztünk, már javában folyt a prédikáció (iiletve különböző előadások, játékok) - az idő telt-múlt és mi egyre kényelmetlenebbül éreztük magunkat. Féll óra, egy óra, másfél óra... Jöttek mentek az előadók, prédikátorok (még külföldi előadó is volt - hallelúja).
    Két óra ottlét körül voltunk már, amikor az egyik előadás végleg betette a kiskaput (bár már addigra is SMS chateltünk a párommal egy jó fél-egy órája, hogy másokat ne zavarjunk a dumálással).
    Egy párt mutattak, akik jól együtt voltak, jött a gyerek, de a nő elvetélt - erre összevesztek és szétmentek. Elöttünk még meg is kommentálta valaki félhangosan: Láttad, hogy elmenet a baba...?!
    Na eddig bírtuk. Vajon mit ért meg ebből az egyszerű ember (iiletve mi tárolódik el a kicsi agyában annak), aki ott jelen volt?

    AE

    [ Szerkesztve ]

    Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

Új hozzászólás Aktív témák