Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz Sakab #40618 üzenetére

    Mert olyan mappa, hogy /dev/sda2 nem létezik, és nem is létezhet a routeren, a /dev/sda2 ugyanis egy partíciót jelöl a /dev/sda eszközön, ami esetedben egy pendrive! Linux alatt közvetlenül egy partíciót nem tudsz elérni, azt előbb valahova fel kell mountolni, egy létező mappába, és azt a mappát tudod majd utána írni! vargalex firmware-jében ez a mappa az /mnt, vagyis a formázó felület ide mountolja automatikusan a pendrive-odat, és beállítja a transmission letöltési célt is (/mnt/transmission), amivel szintén nincsen semmi dolgod! Ezen automatikus mountolást követően ha bármit a pendrive-ra akarsz menteni, vagy bármit ott keresel, akkor azt mindenképpen az /mnt mappa alatt kell tedd, mert ott látható a pendrive tartalma!

    Javaslom, hogy most ezek tudatában fuss neki még egyszer, remélhetőleg utoljára, és ha közben valamiről úgy érzed, hogy nem jó, akkor kérdezz inkább, mielőtt megerőszakolod valami újabb butasággal a firmware-t!

    A hibára visszatérve, nem egyedi eset, ez mindenkénél ugyanígy előjönne, aki hülyeséget (eszköznevet) akar beírni a transmission konfigba letöltési célként!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák