Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz Mercutio_ #1783 üzenetére

    Természetesen nem, dehogy olvastam.

    Rengeteg cikk jelenik meg naponta, ömlik ránk az információ, ebből ki kell válogatni azt, ami releváns valamint hiteles. Nem fogok olyan cikkeket olvasni, aminek már a címéből látszik, hogy 90% eséllyel egy egyoldalú, irányított véleményt tartalmaz, miközben tudományosnak próbálja eladni magát.

    Szomorú egyébként, mert biztos, hogy vannak a 444-en is hasznos információk, amik máshol nem biztos vagy csak később jelennek meg, de nekem sem időm, sem energiám, hogy a moslékból kikaparjam azt a 10%-nyi értékes anyagot. Ezt az irányt választották, vessenek magukra.

    Ehelyett elolvasom inkább azokat a forrásokat, amik kiállták az idő próbáját és konzisztensen tudnak red flag nélküli formában információt szállítani, és hitelesnek találtam. (Ennek megállapítása nyilván nem egyszerű, mert mit tud megnézni az ember? Pl. hogy a tapasztalataival összhangban vannak-e a leírtak. Vagy hogy nem mondd-e nagyon ellent minden másnak. Nincs rá abszolút módszer, ez hiteles, az meg nem, de lehet azért kategorizálni több szempont alapján.)

Új hozzászólás Aktív témák