- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
alratar
addikt
Sziasztok.
Most cseréltem le a gépemben a videó kártyámat, s mikor megpróbálom elindítani a játékot, ezt dobja fel:
Ez most mi?
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
balint107
aktív tag
A Tomb Raiderhez tökéletesen megfelel egy GTX 770-es kártya, maxon full hd-ben, tressFX-el, de még egy GTX 670 is.
[link]Az élsimítást viszont nem tanácsos feljebb venni fxaa-nál mert sokat zuhan az fps. Egy gtx 970 gondolom megoldaná ezt a problémát is. Illetve kompromisszum mentesen lehetne játszani szerintem a folytatással is, ha megjelenik pc-re. Kíváncsi vagyok az új tressFX mennyit vesz majd el a sebességből, mert ez a régi rengeteget. 100 fölötti lenne még az átlag fps is, ha kivenném a hajat.
-
Kecuhun
senior tag
Végigvittem a játékot Xbox One-on, 99%-nál járok. Még 1 db skillpont hiányzik a 100%-hoz. Van esély rá, hogy még megszerezzem valahogy? Fast travel-el bejártam a térképet, de ellenséget nem nagyon találtam már.
-
rene85
aktív tag
Sziasztok,
Egyszerűen idegbajt kapok. A Cliffside bunker leges legelején van szükségem segítségre.
Ahogy ez a videó mutatja, belősz egy nyilat a kőfalba, majd kimászol a szélére és átugrasz egy csőre, hogy lara bele tudjon kapaszkodni. Nálam egyszerűen nem kapja el a csövet. Nem viccelek, ezerszer megpróbáltam.Van valami gomb amit nyomnom kéne hogy elkapja? Minden más helyzetben ez automatikus.
A játék full upgradelt steamen vásárolt cucc, szóval ELVILEG nem lehet bugos. Ilyen hasonló problémákkal más fórumokon azt írják, hogy kezdd újra a játékot. De könyörgöm, 71%-nál vagyok, most még nem akarom újrakezdeni
Előre is köszi!
-
balint107
aktív tag
-
nagyfejü
őstag
Hali!!!!!!
Valaki segitsen!! Egy hajon vagyok , van 3 ember .2 ember lelőve , a bengát nem tudom kinyiffantani!!! Amikor azt irja nyomjam meg az F et hiába nyomom , nem öli meg a csákánnyal. Hogy a bánatba tudom megölni és továbbmenni???üdv
-
GamerToxic
csendes tag
Az egyik legjobb Tomb Raider rész ami napvilágot látott, nálam abszolút favorit a kiscsaj.
Az elejéről készítettem egy videót, a grafika azért nem rossz... [link]A gémelés 8 mag felett kezdődik...
-
trapi007
tag
Steam akció
Tomb Raider Collection vásárlása
Az ajánlat vége: október 2.
79,99Euro -80%
15,99EuroSteam:G@-Bika NFSW:GABIKA
-
Predator2
addikt
Helló
Ennél a résznél, hogyan kell begyűjteni az ereklyét? [link]
Meg is "világítottam" egyszerűen nem jövök rá hogyan kellene. [link]Vagy majd ezt csak később lehet?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
nsrking
senior tag
Még mindig hatalmas game Újra kitolva..
-
Werkly
őstag
Eredeti Steames verziót nem tudom magyarítani. Tud valaki segíteni? Kösz!
-
Werkly
őstag
Egy kis nosztalgia kell így kitolom újra a Rise of Tomb előtt.
-
Werkly
őstag
Beszopattam magam azt hiszem. Fölmentem a hajóroncsos résznél a hegyekbe de lejönni nem tudok kötélvető íjhoz azt írja, hogy gyenge ahova lövöm. Nem találok leutat a roncsokhoz. Mentés meg nincs már oda. Van valami titkos lejáró vagy egy megfelelő eszköz eldugva a hegyekben? Kösz!
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Az normális, hogy az R9 280X-em-et a Tomb Raider GOTY menü alatt is 100%on pörgeti a GPU-t?
Felbontástól és részletességtől függetlenülSőt multi alatt simán felmegy 75 fok fölé a GPU (kompakt vízhűtés van rajta, ezért meglepő nekem).
Lehet ez normális, de pl a Witcher 3 majdnem ultra beállításoknál fullHD-ban soha nem ment 65 fok fölé, pedig az is eléggé zabálja az erőforrásokat.
Van valami Radeon hotfix erre, vagy bármi?
Amúgy a Crimson van fent, ha minden igaz a legutolsó.Előre is köszönöm!
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
tkesy
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy találkoztatok-e olyan buggal, hogy nem lehet olyan nyílvesszőt kilőni, aminek a végén kötél van?
Én itt akadtam el, egyszerűen nem csinálja azt amit kellene (maga felé húzni azt a fellógatott sz*rt...)Lehet ilyenkor tenni valamit, vagy "kukázhatom" a játékot?
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
izsóó
csendes tag
sziasztok! 2013as tomb raiderol lenne szo,amikor sam az elejen matiassal van ott mikor meseli sam a tortenetet mindig kifagy de ugy hogy csak a reset segit majd betoltom akkor tovabb megy es majd a kov intronal fagy ki vgy nem vagy jatek kozben mas is tapasztalta vagy ez vga hiba lenne ,koszonom
-
kikikirly
senior tag
Sziasztok.Eredeti,Steames Tomb Raider Game Of The Year Edition verzióban van meg a játék,ami tartalmazza az összes megjelent kiegészítőt és DLC-t is.Lényeg: 1 hete végigvittem a játékot 96%-ra,szinte mindent összegyűjtöttem,képességek, fegyverek is ki vannak maxolva. Most szeretném újra kijátszani de a meglévő fegyver fejlesztésekkel. Sajnos New Game plus nincs a játékban,ez lenne a kérdésem,létezik e olyan csalás vagy bármi amivel fel lehet oldani a fejlesztéseket.Level/XP trainer van,tehát a képességeket fel lehet oldani már az elejétől ,de a fegyver upgradekre nem találtam megoldást.A legjobb fegyverfejlesztések csak a játék végére elérhetőek,alig tudtam őket használni.
Nem értem a fejlesztők miért nem tettek bele new game plus modot, ordít érte a játék(legalább a game of the Year Editionba megcsinálhatták volna). Evil Within,Hitman stb csomó játékban van ilyen lehetőség, pont ebből a játékból kellett kihagyni...Rég nem játszottam ilyen jó játékkal,2 nap alatt vittem végig megállás nélkül,nem engedett felállni.Minden segítséget köszönettel fogadok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest