- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló, ha kihagytam egy sírt, azt valahogy lehet pótolni? Vissza lehet menni oda?
-
Erdei88
veterán
A DLC közül van amelyiket érdemes megvenni? Eddig csak a single részével játszottam, multizni nem biztos, hogy fogok
-
voyi
aktív tag
Sziasztok
Ezzel a buggal találkozott már valaki ennél a résznél?
Amikor rákéne lőnöm a kötelekre az íjjal,hogy meghúzzam a kongatót, egyszerűen sehogyse lövi ki a kötelet.[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
A játék elején vagyok, e mögött az ajtó mögött van egy relic. Kérdésem csak annyi lenne, hogy már most ki kéne tudnom nyitni, vagy később kapok valamilyen eszközt hozzá? Először azt hittem fel lehet gyújtani az ilyen kötözött ajtókat, de nem.Amúgy tetszik a játék, a QTE persze sírba visz, de összességében nagyon epic, hangulatos az egész. Ami számomra, mint Square játék kedvelő számára furcsa kicsit, hogy mennyi mindent átemeltek korábbi játékokból, pl. az Instinct mode egy az egyben az Absolution-ből lett áthozva, pár hangeffekt pedig a Sleeping Dogsból ismerős. Ettől függetlenül elképesztően minőségi a PC-port, szokásos Nixxes minőség.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz #40993792 #1010 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, meg is szereztem (meg a shotgunt is).
Azért ennél a játéknál már eltöprengtem azon, hogy vajon mennyit kellett a játékmenetből áldozni ahhoz, hogy ilyen iszonyatosan filmszerű és gyönyörű legyen. Ez a templomból való szökés és menekülés elképesztően intenzív és hangulatos lett.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Ti Bo
aktív tag
Nem tudom, én ma játszottam végig (pénteken feküdtem neki). Úgy rémlik, hogy ez az a rész.
Összességében nagyon jó kis game, tudtak újat hozni, de végig élvezetes maradt és nem vált túl monotonná. A helyszínek is jók és sokszor olyan érzés fogott el mint egy jobb mozi alatt.
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
Ti Bo
aktív tag
Szerintem egyébként nem kell megijedni ettől az xbox exkluzivitástól. Anno sok játéknál ezzel álltak elő, gondolom nem kevés marketing érdek fűzi a kiadókat ehhez. Ha emlékszel anno a gta 4-nél is ez ment, többek között én ezért vettem meg az első xbox 360-am. Aztán kijött pc-re. Alan Wake szintén és igazából lehetne még sorolni. A hosszabb távon vett marketing érdekek megkövetelik, hogy minél több platformon kiadják az adott játékot.
https://www.meska.hu/shop/GeekLabs
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Csak ennél a játéknál van nálam az hogy mikor elindul és belép a menübe, olyan furcsa hangot ad ki a kártya.. És játék közben is.
Van még aki ezzel a gondal küszködik? V-Syn be van kapcsolva.
Kártya: 280X
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz castiels #1026 üzenetére
Nem lehet, hogy a ventilátorod poros és amikor játszol ugye maxon pörög, de a por miatt nehezebben megy és ezáltal adhat ki furcsa hangot. Helyedben megnézném fizikailag milyen állapotban van.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
castiels
addikt
-
Prosector
addikt
Hello!
En csak most jatszottam vegig a jatekot teljesen, de nagyon elveztem, meglepoen jo volt.
Valahogy igy kell single playert csinalni.
Mikor neztem a creditset, még meg is tapsoltam oket
-
Prosector
addikt
válasz Rain Blade #1031 üzenetére
En csak a Legend-del meg az Underworld-del jatszottam regebben.
A regebbiek tul rondak voltak nekem már
-
Mika1227
őstag
Elakadtam annál a résznél amikor Lara elkezdi a mászást és van egy nagy híd azt omlás közben átugorja de utána a lövöldözésben meghal majd visszább teszi de akkor már akkora nagy a szakadék a hídnál, hogy nem tudom átugrani. Hogyan tovább???
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
Megoldódott, megvan a mentés!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
ALLAT001
senior tag
Gyerekek, hogy én mennyire le vagyok nyűgözve!
Azt hittem TombRaider Anniversary után már nem tudnak mit kitalálni, de ez eddig messze a legjobb TR!
Rengeteg interakció, kidolgozott környezet, váratlan események...Hab a tortán h a laptopom is viszi (N3530 Baytrail + 820m) 900p-ben medium-highon. Nagyon cool!
Mentéseket hova írja ki a játék? (Majd szeretném újratelepíteni...)
-
ViharVadász
őstag
válasz ALLAT001 #1037 üzenetére
A felhőben mentés az internetes profilodon tárolja a mentéseket, beállításokat. Szóval ha egy másik gépen, vagy újratelepítetted a gépedet, letöltöd a játékot, akkor ugyanonnan tudod folytatni az előzőleg megadott beállításokkal.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
addikt
válasz ViharVadász #1038 üzenetére
Feltéve, ha nem virágbolti verzióról van szó ugye.
-
ALLAT001
senior tag
Végigvittem a játékot, összességében tetszett, végig szorakoztató volt és izgamas
Mondjuk hiányoltam az előbbi részek monumentális "régészeti" részeit, nem volt benne úszás és kicsit MaxPayne feelingje volt pár résznek. Azé nem volt ez rossz így se, legközelebb azért remélem jobban visszatérnek a gyökerekhez..
-
addikt
válasz ALLAT001 #1041 üzenetére
Az biztos, hogy ezzel az új iránnyal több játékost be tudnak vonzani.
Sokan, akik eddig ódzkodtak a szériától, ebben a részben kellemesen csalódhattak.
Velem nagyon nem tudnak mellé lőni, mert nekem ez is tetszett és a korábbi részeket (a prevgen részeket is beleszámítva) is szívesen előveszem bármikor.Külön jó pont, ha valami játékban Max Payne motívumokat találok, az is szeretett játéksorozatom.
[ Szerkesztve ]
-
ALLAT001
senior tag
Szerintem kár, hogy elveszik a sorozat egyénisége, illetve ha már itt tartunk, akkor miért Tomb Raider a neve ha nincsenek benne nagy föld alatti sírok, mint az előző részekben?
Ha nem TR lenne a neve és nem Lara Croft lenne a főszereplő, akkor harmadát sem adták volna el. Persze akkor sem lenne rossz játék, csak ez egy akció-shooter, mintsem kalandjáték.
Ma mindent az eladhatóság jegyében csinálnak, szóval nem csoda, hogy ilyen téren nem lőttek mellé. De ha megkérdezik miről is szól a game mit lehet mondani? Egy hegyoldalba épített roncstelepen gyűjtögeted a "szemetet" amiből erősebb puskát lehet csinálni (aminek a hatása amúgy fel sem tűnik )
Szóval nem ártana visszatérni a gyökerekhez, mert még pár ilyen részt már nem fog kibírni a sorozat.
Mondom ezt úgy, hogy alapvetően élvezhető, izgalmas játéknak tartom.
-
addikt
válasz ALLAT001 #1043 üzenetére
Ügyesen megválaszoltad magad a fő kérdésedet!
Én is örülnék amúgy, ha visszatérnének a gyökerekhez, de ez már nem igen fog megvalósulni.
Korábbról ha jól emlékszem olyanról volt szó, hogy a jövőben ezt a szálat tervezik folytatni és erre szándékoznak építkezni.
Részemről szabad a pálya, azt a részt is meg fogom venni PC-re exkluzív kiadásban (és eme mondat írása közben felnéztem a polcra a gyönyörű Survival Edition-os kiadásomra). -
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
Most sikerült egy másik pc-t vennem (10 év után ) így ideje lenne, sok más játék mellet a Tomb Raidert is végigjátszani...a kérdésem az lenne, hogy egy
amd x2 2.4es procival, 2 giga rammal, és egy ati radeon r7 240-es típusú káryával ami 2 giga rammal bír, merjem e a játékot beszerezni és felrakni!?
számomra nem fontos az, hogy ultra-hiper szuper grafikája legyen, de azért tudjam mire számoljak és egy stabilabb 30 fps-el futna e szerintetek?köszönöm a választ előre is!
-
zeee
senior tag
Valaki tudna segíteni a stereoskopic 3d beizzításában? Minden adott hozzá elvileg. Nvidia vezérlőpultban bekapcsolva, felbontás átállítva 1080p 24Hz-re, játék indítójában szintén pipa be, indítás után mégsem aktív. Beállításokban a játékon belül újra bekapcsolom, de amint rányomok az alkalmaz-ra, már ki is kapcsolja. Olvastam külföldi fórumon, hogy másnál is volt hasonló jelenség, de nem sikerült válaszra találni.
A Square Enix-re is beregeltem, gondoltam hátha így, de játékon belül nem tud csatlakozni az email cím megadása után. Teljesen tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest