- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Android szakmai topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz Intruder2k5 #3151 üzenetére
USB and NAS-ban bekapcsoltam a Core USB Support-ot és a a különböző filerendszereket támogatását is. Nekem jelenleg Ext3-ra van formázva a hdd. Ezen a táblán alul az Attached Devices alatt látszik is az Adata HD710 wincsim, Mounted? YES Partition 'sda1' ext3 (916.89GB / 916.70GB free) is mounted on /tmp/mnt/sda1
BitTorrent Client alatt bekapcsoltam a legfelső sorban az Enable torrent client-t és várom nagyon a sült galambot hogy számba repüljön azaz keresném a felületet ahol hozzáadhatom a letöltött torrent file-t és megindulhatna a letöltés.
Közben tanakszom mit válasszak a Transmission binary patch-re, elég-e meghagyni a Download directory-ban alapból már meglévő "/mnt"-t, hogy fog ez viszonyulni a /tmp/mnt/sda1-re mountolt wincsimhez, valamint az Advanced Settings-ben lévő "Save settings location"-ben maradhat-e az "In the Download directory (Recommended)"
Erősen szégyellem hogy ilyen hülyén bámulok ki a fejemből és arra gondolok, akik megalkották a Tomato-t biztos volt bennük elhatározás hogy egyértelmű legyen a munkájuk mindenki számára és még magyarázó szövegeket is tettek az egyes menüpontokhoz, én mégis olyan ostoba vagyok hogy nem látom át a rendszert.Közben engedélyeztem a Samba File Sharing-ot, "Yes, no Authentication" Fórumodon olvastam hogy a Client Codepage 852-es Central/Eastern Európa kell hogy legyen ezt is beállítottam. Persze azt gondolom a Samba ahhoz biztos kell hogy a TV-n lássam amit letöltöttem az USB-s wincsire, de a Transmission működéséhez még nem.
Tele vagyok kérdésselMedia/DLNA Server-t engedélyezve sikeresen megjelent a (most linux mint-ben vagyok) Fájlkezelő/Hálózat/Windows hálózat/WORKGROUP/UNKNOWN/ alatt 2 mappa. Egy jffs és egy sda1. Ez utóbbiban egy lost+found mappa. Gyári FW ez alá az sda1 alá telepítette a Download2 mappát ahova a Download Master letöltő kliensprogram mentett. Szóval jó lesz ez lassan csak jelenjen meg a Transmission kezelőfelülete.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest