- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Aktív témák
-
droving
aktív tag
Bastia szerintetek ma jönni fog ?
Nem hiszem ,hogy 3 pontért annyira küzdeni fognak.
Ti , hogy látjátok ezt ?
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
expander
senior tag
fu de gaz ez az usa röplabda.... meg szerencse, hogy majdnem mindegyik szelvenyemen rajta van....
-
-
droving
aktív tag
francia 2 , francia 2.
Nem ez a lényeg itt.
Szerintem vendég siker lesz.
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #48909 üzenetére
Csak úgy megjegyeztem. Biztosra állíthatom, hogy ez az évszázad legbiztosabb tippje.
Amúgy meg, már bánom így utólag, hogy nem dobtam rá egy 10-est.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
válasz janos1988 #48911 üzenetére
Esküszöm most kacagok rajtad, nem azért mert nem jöhet hanem hogy ilyenek írsz "évszázad legbiztosabb tippje.", és nem rakod meg külön... Ha én ilyet mondok valamiről 50 ezer megy rá (ami tudod nálam a plafon).
Amúgy tényleg jöhet simán, meg kellett volna pukkasztanod. Bár az ilyen atom tuti megérzéseid tudod mindig rosszul sül el...
-
nincsisbéla
aktív tag
Csaba-Barcika meccsről van valakinek valamilyen infója? Csak mert az eredmenyek.com-on elvileg közvetítik, gyakorlatilag nem, és nem tudok olyan oldalról, ahol nyomon tudnám követni...
Mentalita'
-
droving
aktív tag
Shamrock meccs nagyon komoly.
-
bmath
csendes tag
Egyre több cikk jelenik meg az EL indulást jelentő 4. hely sorsáról.
A mai Kecskemét meccs eredménye pedig azt mutatja, mintha kiszállna az indulásért folytatott harcból.
Kinek mi a véleménye? Ki várható befutónak?Nekem picit haza húz a szívem (miskolci vagyok), ezért a Diósgyőrre tippelek , be is húztam a holnapi mixembe a győzelmét (remélem nyernek).
Ugyanakkor elnézve a mai Kecskemét meccset, és olvasva egy két internetes oldalt, tényleg az jött le, mintha a Kecskemét nem is szeretne kijutni. Sokan úgy vélekednek, hogy a Paks sem szeretne EL kört, csak a Honvéd és a Diósgyőr.
Szerintetek?
"A szeretett csapatod címere nagyon fontos, úgy kell rá vigyázni mint a gyermekedre, úgy szeretni mint az édesapádat, és soha el nem felejteni mint a nagymamádat" José Luque
-
nagyúr
Félbeszakítva Hammarby 0 - 2 Assyriska FF
Erről tudtok valamit?
Mondjuk ez így nekem jó mert H-ra tettemÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
bmath
csendes tag
válasz nincsisbéla #48919 üzenetére
Hozzáteszem, ha kijut, valószínűleg Nyíregyházán játszanának (vagy Újpesten).
Azért azt a DVTK-Hajduk meccset Nyíregyházán igen megnézném
"A szeretett csapatod címere nagyon fontos, úgy kell rá vigyázni mint a gyermekedre, úgy szeretni mint az édesapádat, és soha el nem felejteni mint a nagymamádat" José Luque
-
pohár
félisten
szelvény 1:
Universitatea Cluj v CFR Cluj 2-es csapat 0.5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5) 1.40Clermont Foot v Laval Mérkőzés nyereményszorzók
Clermont Foot 1.20Le Mans v Arles-Avignon 2,5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5) 1.153szelvény 2:
EA7 Emporio Armani Milano v UR Venezia Hendikep fogadás
EA7 Emporio Armani Milano(-12) 1.875GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
na Cluj gól már kész is, már csak egy gól kéne a Le Mans-ra, meg nyerjen a Clermont
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Hopp... BW Linz 2-2
-
pohár
félisten
Le Mans meccsen kérek egy góóóóóóóólt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mario1012
tag
5-0 Federernek, eddig ez igen sima, nem ígérkezik ez egy maratoni meccsnek, sőt.. Jó látni újra ezt a Federert--
-
pohár
félisten
és nézd meg, Federer megint eljátssza amit tegnap
-
Daniel Alves
őstag
Szép estét!
2 napja semmi tippmix nem volt!
Umek? A női BL döntő jött az over 3,5?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #48932 üzenetére
2-0 lett
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #48934 üzenetére
sárga over a BL döntőre (a bíró alapján lesz vagy 7 )
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #48936 üzenetére
ezt nem értem
tippmixen ott van a választékban, meg bárhol máshol is...te, lassan ideje lenne már megkapni az a 3000ft-ot, nemde?
[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
arra gondol amit en is akartam kerdezni, miszerint, en is hallottam, hogy lap-osztogatos biro lesz, viszont nemtudom, hogy mennyire szokas egy bl döntön lapokat adni... nyilvan nem a biro akarja eldönteni 2-3 piros lappal a meccset, meg hülyesegekert sargakat osztogatni. ha valaki tenyleg megerdemli, az biztosan fog kapni, de szerintem ilyenkor azert a birok is ovatosabbak...
-
pohár
félisten
válasz expander #48938 üzenetére
hát nem tudom... Chelsea-nél is akad pár favágó, meg elég egy óvatlan kezezés, műesés, rosszul sikerült becsúszás, ott a sárga... ha fegyelmezni kell, akkor fegyelmezni kell, a meccs tétjétől függetlenül, szerintem
-
nagyúr
A holnapi döntőre nem merek húzni csapatra.
Gólokra kellene tenni.
Szerintetek 2.5 over vagy under? Én overt érzek.
Vagy esetleg még a mindkét csapat szerez góltra mernék tenni.
Vélemények?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pohár
félisten
válasz Shkiz0 #48940 üzenetére
én a sárgákat tuti bepróbálom apróval
Brazília (Semleges pálya) v Lengyelország (Semleges pálya) Mérkőzés nyereményszorzók
Brazília 1.30Oklahoma City @ LA Lakers - Game 3(Live) Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
L. A. Lakers 1.689U.La Calera v Santiago Wanderers Mérkőzés nyereményszorzók
U.La Calera 1.95ha ez jönne éjszakára... hú de jó lenne csessze meg
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #48921 üzenetére
De gondolom véletlenül sem az történt, hogy csekkolták, hogy áll a FC Lusteanu - Hartberg és egyeztettek a BW Linzel a Bécsiek, hogy skacok, ha nem lesz legalább X, akkor biztos kiesők leszünk. Áh, az az osztrák 2-ben teljesen kizárt
Mindenesetre jó lenne megnézni a meccset, mennyire hajthattak (vagy inkább mennyire felejtettek el védekezni a hazaiak a 2. fi.-ben), aztán a 76' perc után hogy álltak le a nyomulással.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Daniel Alves
őstag
Jó reggelt!
Böngésztem a kínálatot és nálam valószínű ez lesz a hétvégi menü...230 Tatran Presov - Slovan Bratislava V 2.35
245 Auxerre - Montpellier V 1.55
248 Lorient - Paris SG V 1.67Kami
139 Elche - CD Guadalajara V 4.25
149 *(1-0) Bayern München - Chelsea V 8.95
242 Juventus - Napoli: A mérkőzésen , 4 vagy több (V) gól lesz 2.95
246 St-Etienne - Bordeaux D 2.61
odds 292Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
dReFiX
senior tag
137 Hibernian - Hearts V 2.08
147 Bayern München - ChelseaV 3.95
228 Salzburg - Ried H 1.79
236 Sporting CP - Académica H 1.44
240 Juventus - Napoli H 1.99
245 Auxerre - Montpellier V 1.55
248 Lorient - Paris SG V 1.67
253 Lille - Nancy H 1.34Ezekről mi a véleményetek kollégák ?
-
giigz
veterán
Na Djokovic ma elveri Federert...
-
bmath
csendes tag
Egyetértek berojocyval. De nekem a Bayern - Chelsea is gyanús X-re vagy hazaira.
De ne legyen igazunk Sok sikert hozzá!"A szeretett csapatod címere nagyon fontos, úgy kell rá vigyázni mint a gyermekedre, úgy szeretni mint az édesapádat, és soha el nem felejteni mint a nagymamádat" José Luque
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest