- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Kicsit off. névjegykezelés nálam furi ennél a kitkat nél. pl a személyek, névjegyeknél töröltem mindkét kártyáról a telefonszámokat csak a telefonon levőket mutassa. Jó megy egy darabig utána megint mutatja a kártyákon a számokat pedig törölve vannak.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Sestun01
csendes tag
Használ már valaki Custom Rom-ot? Akár Lewát, akár Kivit?
A needrom-on meglepően kevés a hozzászólás.Kell egy új Rom, hátha megoldja az 5 perces GPS lock gondomat.
-
RBJ
addikt
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Csak én nem érzem a 4 mag erejét? Csináltam egy tesztet. sdmaid al. pl a jiayu több mp et ráver a thl re. pedig csak az 2 mag. 512 mb. hogy is van ez? Én nem érzem gyorsnak a telefonomat.
[ Szerkesztve ]
-
Sestun01
csendes tag
Köszönöm a tippet.
Most sikerült összehoznom egy boot loop-ot a régi Desire Z-émen, így nyuszi vagyok, mindent mentek.
Dissassembly videót/leírást talált már valaki?
Recseg néha a kis hangszoró (amelyikben a hívót hallod), ha összenyomon a telot, akkor azonnal hibátlan.
Így gondolom kontakt. El is kezdtem szétszedni, de a 16(!) csavar kicsavarása után nem mertem tovább lépni, olyan vékony félek hogy meghajlítom az LCD-t.
Sajna a szétszedése nem olyan egyértelmű, mint a HTC-knek. -
salvequick
újonc
Sziasztok
Családban lett egy thl t6s mobil. Egy gond van vele hogy a youtube-os appban nem indulnak el a videok. az appot letörölni nem lehet csak frissíteni de sajnos az sem segít.
Valamit lehet esetleg állítani rajta, hogy működjön? -
RBJ
addikt
válasz salvequick #1367 üzenetére
MIért ne lehetne leszedni. mint a pinty úgy kivágtam.
-
csubuka
addikt
Az normális, hogy fura a hang ha épp elindul valami lejátszás? Pl hangerőt állítanék és amikor pittyenésnek kellene hallatszódnia az elején akkor kissé "eltorzul" a hang? Utána a hanggal már semmi nicnsen, cska ha épp frissen jelet kap... Lehet kissé kuszán magyaráztam, bocsi.
-
Sestun01
csendes tag
válasz salvequick #1367 üzenetére
Konkrétan mi nem indul el? Látod a video fekete ablakát, de csak egy kis kőr szaladgál körbe?
-
RBJ
addikt
Egyet nem értek az ebay en a savvies fólia miért kerül majd felébe mint a honlapjukon?
-
RBJ
addikt
Érdekes ha bekapcsolom a gps t nem látom az értesítő sávban, hogy villogna a műholdjel.
epo gombom is inaktív.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Remek oldal a 4pda, én már lassan másfél éve onnan szerzem a legjobb és legfrissebb infókat.
Nagyon aktívak és segítőkészek az orosz srácok.
Amit te linkeltél az a T6S firmware topik, de van T6S általános kibeszélő topik is:[Обсуждение THL T6S][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ez egy exe fájl. Ezzel nem tudok mit kezdeni igazán. Kerülöm a win használatát, ahol lehet.
Lehetne csak szimpla tömörített állomány? zip, rar, tat, gzip?
De lehet, hogy az oldal szutyok, valahova máshova nem lehetne?[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Wesder
félisten
Ugyebár legyalultam az nvram partíciót, ezt a bakit valahogy helyre lehet hozni?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
A hozzáértőbbeket kellene megkérdezni (Cappa72, kelzsoca)
Esetleg az nem tudom járható út-e, hogy szerzel valakitől egy komplett nvram mentést, felrakod magadnak, majd visszaírod az aksi alatti IMEI számot?
Vagy itt: [Восстановление NVRAM][ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
válasz cappa72 #1378 üzenetére
letöltő segédet akarod leszedni azért. vedd ki a pipát alul.
Nem kell itt nagy dolgokra gondolni. rar ba van meglátod.
a bootrobot ellenőrzés ablak alatt van a zöld download utána meg create download link és itt vedd ki a pipát a /download accelerator nál/ és táddáám.
Na rájöttem a kit kat nél nem parabola a jele agps nek. most próbáltam csak az ablakba állva majd talált kapásból 10 holdat. pár mp alatt. nagyon jó lesz a gps szerintem, pontosság meg majd kiderül.
de érdekes az enginner módban az epo t nem tudom frissiteni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez itt a reklám helye
Mivel az android miatt (gondolom) mindenki rendelkezik Gmail fiókkal, ahhoz pedig jár 15 GB tárhely (Google Drive), nem is értem miért töltögettek ilyen-olyan oldalakra.
Feltöltöd a Drive-ra, megosztás vagy egy bizonyos személlyel vagy a link birtokában bárki és elküldöd neki a linket amit kiír.
Ennél gyorsabb és egyszerűbb megoldás nem nagyon van, én az összes romot, modot, screenshot-ot ott tárolom és onnan osztom tovább. TÁDÁÁÁM[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sikerült letölteni végül.
Ha jól látom, akkor ez 166k-s romból készült fájlok.Egyenlőre a kiadások közötti különbség megbonyolíthatja az átparticionálást, mivel mindegyik kiadáshoz más boot.img tartoz_hat_. És mivel már van 3 kiadás (c, k, t) nem biztos, hogy mindegyik kiadáshoz ugyanazon módosító fájlok lesznek megfelelőek.
Szerencsére nem zsákutca, csak rengeteg munka, vagy rengeteg előzetes vizsgálat (tesztek) szükséges ahhoz, hogy megállapítsuk: az egyikre elkészített átparticionálási módszer alkalmazható-e a többi kiadáshoz.Tovább bonyolódik a helyzet akkor, ha jön egy frissítés OTA-n keresztül. Mert a THL hajlamos kiadni gyári frissítést is, OTA-n keresztül.
Ez esetben legtöbbször a boot is kap egy patch-et, vagy komplett cserét, és huss... (mint a kék norvég, ha nincs odaszögezve) elszállhat a módosítás (az átparticionálás maga nem, de a hozzátoartozó módosított boot, framework igen). Vagy nem fut le a frissítés, ha van benne sha hash ellenőrzés...Szumma szummárum, egyenlőre függőre tesszük egy picit ezt a témát.
(A módosítások elkészültek, de nincs kipróbálási lehetőségem. "Vakon", tesztelés nélkül pedig nem szívesen adom közre; nincs még dokumentálva sem...)(a módosításhoz kellett a mediated-res.apk is, azt viszont a needromos linkről lekapott 166k romból kibányásztam)
@(#1382) mrfrakk
+1 a guglidrájvnak, egyszerű, nagyszerű.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
csubuka
addikt
válasz csubuka #1384 üzenetére
Bocsi, többet nem írok telóról, mert mindig valami förmedvény elgépelés lesz róla A probléma itt látható (inkább hallható) ezen a videón, 0:20 másodperc környékén.
Rekedtes a hangszóró, amikor beindul (azután más nincs vele gond, csak ha valami épp elkezd lejátszani, jelen esetben a hangerőváltás hang). Ez mindnél ilyen? Plusz közel hajolva alap sistergés jön a hangszóróból. Ha mindnél ilyen ,akkor hagyom, amúgy meg megreklamálom.
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz Sestun01 #1390 üzenetére
Köszi a türelmet! 0:23-nál ilyen rekedt torz pl a hangerő csilingelés, nem olyan, mailyen alaphelyzetben szokott lenni (utána amikor ismét állítok már a normális hangon szól...). De ezt csak a kezdetekkor csinálja, ha már egyszer megszólalt a hangszóró, akkor már megfleelő hangot produkál. Lehet túl maximalista vagok de a többi telóm nem csinál ilyeneket... kb a hibás Newman N2őm csinált utoljára hasonlót. De ez itt lehet alap persze.
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz Sestun01 #1392 üzenetére
Köszi, így lesz. Csak miért nem tudnak tökéletes telót küldeni a kevéssé korrekt kínaiak... (utóbbi időszakban két teló volt kis problémás ezzel együtt).
*Amúgy forgalmazzák a T6s-t itthon, meg tudok nyomkodni egy elvileg tökéleteset, az gondolom nem csinál ilyet (mivel egyik másik telóm se csinálja).
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Tudom, hogy furi a memória kezelése az mtk nak. De, hogy berakja az ember az sd kártyát a beépítettet akkor hogy kezeli? Olyan mintha nem is lenne rajta semmi. Se rámásolni se semmi. Max pc látja és rá lehet másolni géppel valamit. Vagy nem jól látom a dolgokat?
-
salvequick
újonc
válasz Sestun01 #1370 üzenetére
Szia
Bejön a videó kép minden látszik, de amikor elinditod olyan mintha egy pillanatra elindulna de rögtön leáll. próbáltam már h az app beállításaiban a felbontásnál kisebbre veszem és akkor elindul, de sajnos visszaáll az eredeti beállításra így minden lejátszás előtt állítgatni kell.
-
RBJ
addikt
Na látszik, hogy olcsójános telefon. Ma első melós nap a telóval. Le se ejtettem, meg se nyomtam, mégis mikor lehet guggoltam és feszült a zsebemben már kicsi 3 cm függőleges folt látszik a kijelző közepén. Olyan mintha a két üveg összeérne. ha kicsit csavargatom nyomkodom kiszalad belőle. MOndjuk bekapcsolt állapotban nem látszik de mégis idegesítő. Ehhez képest a jiayu m beton.
Úgy látom nem lesz itt rossz üzemidő. Most reggel óta 78% on van. Szerintem szolid használat mellett kibír 3 napot majd.[ Szerkesztve ]
-
Sestun01
csendes tag
válasz salvequick #1398 üzenetére
A neten írnak erről a problémáról, de nem erre a konkrét telóra.
Igazán megoldást nem olvastam.Amit tudsz csinálni:
Youtube: minden frissités lekapni az appról, és megnézni úgy mit művel
cache törlés és hasonlók azért legyenek meg.
vagy pont fordítva, frissítsd ha még nem tetted.Sorry, tudom hogy nem valami erős tanács, de így látatlanban nehéz.
Ha nagyon idegesít, akkor custom rom, ha szoftver probléma, az megoldja. Ez az ágyúval verébre megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest